Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Fegyveres támadás

2023. február 21. 07:42 - Szürkenyúl

A gyáva értékelte saját és kormánya dilettáns munkáját a sleppnek.
Aki fél, az könnyen és gátlástalanul hazudik. A hazugság a gyengék és gyávák fegyvere!orban_2023.jpg

Ezt tudva a trottyos tábornok tökig felfegyverkezve állt ki övéi elé. Máshová nem mert, pedig volt rajta mellény, kettő is. Az egyik biztos, hogy jelentősen lötyögött rajta! Amikor beszélt, akkor hazudott, amikor levegőt vett, tehát nem beszélt, akkor elhallgatott valamit. Az is tény, hogy a hazugság vonzza a hazugságot. Ebből kifolyólag hosszú beszédet tartott.
Félelmében tehát fegyveres támadást indított a szájhős saját országa, állampolgárai, valamint egész „Brüsszel”, azaz Európa ellen.
Beszédében beismerte, hogy a kormány magyar kézben tudja tartani a bankszektort, az energiaszektort, a médiaipart, sőt a távközlési és infokommunikációs területet is. Csak a kezekhez tartozó neveket felejtette elmondani, de azt mindenki jól tudja: az István, a Lőrinc, és társaik.
Azt is szerényen, ám bátran kijelentette, hogy az EU-ban mindenki háborút akar, csak a két pápa akar békét, ő és a római.
Rájöttünk – mondta -, ha boldogulni akarunk, nem egymástól kell elvenni.  Ez a "rájöttünk" gondolom a NER-t jelenti. Persze ez már a „G-napost” nem vigasztalja. Egyébként pedig tudjuk! Már régóta tőlünk, a néptől capcaráznak csak, igencsak lelkesen és módszeresen!
Marad a családpolitika, marad a munkaalapú gazdaság, marad a nyugdíjasokkal kötött megállapodás, és marad a rezsivédelem is – pufogtatta szokásos frázisait.
Nézzük egyenként! Melyik országban nincs családpolitika? A munkaalapú gazdaság a NER-re nem vonatkozik, rájuk a korrupcióalapú a jellemző. A nyugdíjasokkal a megállapodás egy hatalmas átverés, mert infláció alatti emelést nyelettek le velük, szentesítve hátrányos és igazságtalan helyzetüket. A rezsivédelem viszont valódi (átverés)! Védi a kimagaslóan magas rezsit, tőlünk, állampolgároktól!
Gyuri bácsiék begurítottak ide 4 milliárd dollárt az elvtársaiknak – harsogta seggnyalóinak a trottyos. Arról a Gyuri bácsiról hadovált, aki felemelte a porból, aki neki volt elvtársa, míg a pénz szaga le nem húzta a bűzös pocsolyába, az alvilágba.

Nem beszélt az oktatásról, az egészségügyről, a kormányt erőteljesen érintő korrupcióról, arról, hogy minden fontos mutatóban az utolsók vagyunk az EU-ban. Az inflációról beszélt, csak szerényen hallgatott arról, hogy nálunk messze a legmagasabb, és ráadásul bátran ezt is Brüsszelre kente, szankciós inflációnak hazudva a dilettáns kormányzás eredményét.
Arról sem beszélt, hogy uralkodása alatt – holott neki inkább szolgálnia kellett volna – hány százezren menekültek el az országból, és mennyien akarják még miatta, és bandája miatt, a mérgező légkör miatt elhagyni az országot.
Soha nem dolgoztak ennyien Magyarországon – veregette meg saját vállát, de azt elfelejtette elmondani bértapsolóinak, hogy mindenkit beszámított, a vendégmunkásokat, a közmunkásokat, és a külföldön dolgozókat is. Arról sem dicsekedett, hogy a külföldi nagytőke betanított munkásaival van tele az ország.
Azzal viszont eldicsekedett, hogy túl vagyunk a nyugat előtti hasra esésen, pedig pont nem! Erre, mondhatnám, ő a legjobb példa, elég néhány eurót elhúzni a szeme előtt, már hasra is esik, nem beszélve arról, hogy pitizünk a nyugati tőkének, hogy hozzánk jöjjön, és még fizetünk is nekik súlyos milliárdokat, hogy ide jöjjenek és gyarmatosítsanak bennünket! Ez aztán bátor kiállás!
Röviden így lehet summázni az utcai harcos-féle fegyveres támadást, a hablatyot, azaz az évi rendes hazugságáradatot. Értékelte az értékelhetetlent, jól megveregette saját vállát. Ígért fűt-fát, lesznek nekünk olyan utazási bérleteink, hogy attól (na, meg mindentől) koldulunk. Naponta kétszer elvertük Brüsszelt - mondta a sleppnek, aki Brüsszelben egy senki, összehúzza magát, alig veszik észre, igaz nem is akarják! Veszélyes évnek nézünk elébe, de ők nem tehetnek semmiről - nyugtatta meg bandáját.

Szokták mondani, az a jó hatalom, amelyik észrevehetetlen. Nincs szerencsénk! Ezek a ganéjok mindenhol ott vannak, ahol nem kéne lenniük, csak ott nincsenek, ahol szükség lenne rájuk!
Lehet tapsolni!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3318054420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney2 2023.02.21. 09:52:28

Te annyira a legalja vagy a blogszférának, hogy felmerül a kérdés: nem az "árnyékkormány" valamelyik debil hazaáruló tagjához van szerencsénk? Az egész blogod olyan mint egy zsákfalusi pöcegödör, ez nyilván a kis lelked kivetítése. Gratulálok magadhoz :)

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2023.02.21. 12:53:31

@Rodney2: Rettenetesen ostoba vagy! Megcáfolni semmit nem tudsz, hogy is tudnál. Csak sértegetni tudsz, de az itt nem megengedett! Nyalogassad tovább orbán seggét, az való neked!

2024 2023.02.21. 13:54:46

Uncsi, nagyon uncsi!

2024 2023.02.21. 14:06:05

"Gyuri bácsiék begurítottak ide 4 milliárd dollárt az elvtársaiknak – harsogta seggnyalóinak a trottyos."

A demokratikus jogállamért aggódó szürkenyuszi szerint semmi baj sincs azzal, hogy annak ellenére, hogy a törvény világosan fogalmaz, miszerint pártok külföldről nem fogadhatnak el SEMMIFÉLE anyagi támogatást, MZP nem pártnak minősülő civil szervezete révén az ellenzék óriási pénzhez jutott a választási kampányban.

De akkor a jogállamiságra köpő fideszt miért kellene a jogállamiságra köpő ellenzékre cserélni?! Pláne, hogy Orbán a népnek képes még juttatni is, nem is keveset.
süti beállítások módosítása