Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Útszéli

2021. május 10. 10:50 - Szürkenyúl

Kedves nyulacskáim, mostanában akármerre nézek mindenhol kemény harcok dúlnak. Utcai harcok, és több fronton. Gondolom ezért vannak tökig felfegyverzett katonák az utcákon, sőt, még a kórházakban is. Tegnap meg azt hallottam, hogy már űrkatonáink is vannak.harcos.jpg

Teljesen megnyugodtam, az a tíz bohóc biztos megvédi nem csak Magyarországot, hanem egész Európát, de még a Földet is. Drága nyulacskáim, már szinte látom ahogy remegő lábakkal, feltartott kézzel szállnak ki űrhajóikból az idegenek. Mit mondjak, meg is értem őket. Éppen elég, ha Pacal tábornokot vagy a trottyos hadvezért meglátják libernyákokkal a hátán.
Ez még hagyján, ez csak az egyik front. Ez is sokba kerül nekünk, de a többi még többe!
A trottyos utcai harcos és bandája ezen kívül legalább három fronton támad, ráadásul saját hazája és népe ellen hadakozik a ganéj! Ő mondja magát utcai harcosnak, nem én. Nyulacskáim, szerintem csak egy kis útszéli gazember! Utcáról utcára nyomul előre, ami útjába kerül mindent elfoglal, vagy lefoglal.
Ami a nemzeti vagyon része azt alapítványokba menekíti, ami még nem készült el azt meg kiemelt beruházásnak hazudott verseny nélküli gyorsított rablással teszi magáévá. Ez a „nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás” azt jelenti, hogy még az általuk hozott galád törvények sem érvényesek rá, nemzeti szabad rablás gyorsított eljárással!
A harmadik fronton pedig az állampolgárok által befizetett adóforintokat nyúlja le igen változatos módon. A legkedveltebb és legkárosabb módszere, hogy vissza nem térítendő támogatás formájában osztogatja szét családja és NER-valagjai között. Ja, nem valagjai, lovagjai, áh, különben mindegy is. A legutolsó rohammal majd 18 milliárdot adott kedvenc oligarchájának szállodái felújításra. Csak egy összehasonlítás, nagyságrenddel többet kapott egri szállodájának felújítására, mint Eger önkormányzata a város kiadásaira!
Szürkenyúl elvtársaim! Drágáim! Vigyázzatok! A háborús helyzet fokozódik! Olyannyira, hogy már a hírszerzés is belehúzott, már az orvosokat, ápolókat is lehallgatják.
Nem kevésbé károsak a trottyos bandita kémei, fürkészi sem. Ezek az ostobák mindent megvesznek, még ha nem esik le egy teherautóról akkor is, ha kell, ha nem. Így jártunk a több, mint 16 ezer lélegeztetőgéppel is. Most meg tíz milliárd forint értékben elajándékoztuk egy részüket, a többit meg havi 1 milliárdért őrizzük. Ez aztán utcai harc!
A kék plakátok is az utcai harc részei! Az idén is vagy 20 milliárd megy el rájuk. Gondolom, azokkal az ordas hazugságokkal is az ellenséget akarják félrevezetni, a baj csak az, hogy az igazi ellenség nem tud magyarul.
Máskülönben, nem értem mit tökölnek annyit. Miért nem nyilvánítják nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak az egész országot? Tovább megyek, akár saját magukat, családjaikat pereputtyostól, strómanjaikat, az összes NER-valagot is kiemelt jelentőségű beruházásnak minősíthetnék. Már úgyis az egész ország az övéké, mit szemérmeskednek? Úgy is tudjuk, csak a szabad rablást megkönnyítő, felgyorsító intézkedésről van szó! Választásokig az utolsó kavicsot is meg kell szerezni.
Az alapítványokkal is csak szerencsétlenkednek. Épületenként, intézményenként nyúlnak le, amit csak tudnak, ahelyett, hogy az egész országot, az utolsó kutyaóllal együtt egy füst alatt alapítványba tennék. Megtehetik! Semmi nem akadályozhatja meg őket, legkevésbé a nem létező lelkiismeretük.
Az utóbbi hónapokban, években semmi mást nem tesznek, csak a nemzeti vagyont mentik! A baj csak az, hogy saját maguknak, vagy átpasszolják valamelyik egyháznak. Legújabb, hogy ingyenesen átadta az állam a kisvárdai kórházat a görögkatolikus egyháznak. Ezután is mi fogjuk fenntartani, csak már nem lesz a nemzeti vagyon része! Tegnapi hír, hogy a református egyház újabb 10 milliárdot kap. Csak azt tudnám, mit képzelnek az egyházak magukról? Mi kell még nekik, már vannak templomaik állami pénzekből, azaz a mi pénzünkből, ahol álkeresztények papolnak és agitálnak, kórházaik, iskoláik, futballpályájuk, szállodájuk, a következők mik lesznek, nyilvános házak? Megérteném, már eléggé prostituáltak!
Egy nagyon nagy baj van ezzel az útszéli harccal aranyoskáim. A nemzeti banda nagy tévedésben van! Nem az ellenséggel harcol, hanem a népével, az ellenségnek meg a kedvében jár!
Közben olyan ostobák, azt sem veszik észre, hogy az igazi ellenség már megelőzte őket! Már Oroszország, és Kína is kiemelt jelentőségű beruházássá tette hazánkat! De nem csak ők, a környező nyugati országoknak már régóta kiemelt beruházási terület vagyunk. Nem egy, több életre eladósította már az országot ez a útszéli harcos! Már a jövőnket is ellopta, eladta!
Magyarország államformája már Hatványozottan Kiemelt Jelentőségű Beruházási Társaság.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr716527470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.05.10. 15:08:35

Ha semmit nem tudsz cáfolni, az demagógia?

midnight coder 2021.05.11. 08:29:24

A mi igazi ellenségünk (beleértve egész Európát) nem kína, és fõleg nem az oroszok, hanem az USA, azon belül is a mostani ballib mainstream vonulat. Ami igazából amúgy az USA polgárainak is a legnagyobb ellensége.

Orbánék pedig lopnak, ahogy az összes eddigi politikus is tette, és ahogy az utódai is lopni fognak. Mert kis hazánkban az aktuális ellenzék korrupcióellenes harca kb. addig tart, amíg az aktuális kormány lopásairól van szó. A saját, elõzõ ciklusokban elkövetett lopásaikról, illetve a következõ ciklus lopásaival kapcsolatos garanciákról valahogy soha nem esik említés. Pedig bátran emlegethetnék amúgy, elvégre kis hazánkban rég tudjuk, hogy mások a választási ígéretek és más az amit megvalósítunk, pláne ha koalícióról van szó...
süti beállítások módosítása