Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Cím nélkül, csak úgy

2019. január 01. 12:22 - Szürkenyúl

Nagy a baj!
A német hadsereg katonákat toboroz, külföldről is. Egyelőre csak az Európai Unióból, de ha így haladunk, jöhetnek a bevándorlók is. Hát, ide is eljutottunk! Már várható volt! Előbb, vagy utóbb ezt teszi majd a többi európai gazdasági nagyhatalom is. Hasonló lesz a helyzet, mint a fociban. Eljön az idő, mikor majd posztra igazolnak, esetleg egymástól. A német hadsereg előretolt csatársora színes bőrű katonákból fog állni.

Adják-veszik majd a jó lövőket, a jó védőket. Ne legyen kétségünk! Ez már akár a jelen is lehet. Elég, ha csak a kb. 1 millió török származású német állampolgárt említem! Ki ellen fognak majd harcolni a katonák? Alkalomadtán saját hazájuk ellen? Honfitársaik ellen? Tiszta őrület!
Magyarország kivétel! Nálunk Rezsíros Szilárd megoldotta a problémát azzal, hogy behívhatók az 50 évesek is. Ha romlik a helyzet, akkor majd emelik a korhatárt. Az is lehet, hogy mi meg majd ukránokat fogunk igazolni, mint ahogy gazdasági területen történik. Csak nehogy lehagyjanak bennünket az ukránok is, mert akkor már nem lesz honnan olcsó katonákat, munkaerőt toborozni.
Persze, most mondhatnátok, mi ebben a meglepő, a civil életben már régóta így van. A volt szocialista, balkáni, afrikai, ázsiai országok állampolgárai dolgoznak német, osztrák, angol, francia, olasz gyárakban. Magyarok, lengyelek, törökök, stb. főznek, takarítanak, szolgálnak ki német, osztrák szállodákban, vendéglátóhelyeken. A legfejlettebb államok autógyáraikat, és a többi, sok kétkezi munkaerőt igénylő üzemeiket gazdaságilag elmaradott, vagy fejlődő országokba telepítik, minél nagyobb haszonra tehessenek szert. Mi magyarok cserében tapsikolunk, és még a seggüket is kinyaljuk! Hazánknál maradva, 90’ után sok gyárunk került idegen kézbe, amiket, vagy jó okkal bezártak, vagy nagy haszonnal üzemeltetnek, bennünket dolgoztatva. Legalább annyira szörnyű, hogy hatalmas méreteket öltött az agyelszívás is. Orvosok, mérnökök, informatikusok, jó szakmunkások, stb. ezreit csábítják el. Ez igazi kizsákmányolás, hiszen egy-egy szakember képzése nekünk több millióba kerül! Mindezekről persze mi tehetünk elsődlegesen! (alacsony bérek, gyűlölködés, totális diktatúra) Megint csak egy focis példa. Ott már kitalálták a nevelési díjat. Talán át kellene venni, és országok között alkalmazni! Sőt lelépési, átigazolási díjat is megállapíthatnánk minden külföldön munkát vállaló állampolgárunk után! (Figyelem! A sikerdíjra igényt tartok! Aki lenyúlja az ötletem, azt pofán csapom, beperelem!)
Elgondolkodtam, mit csinálnak, mit dolgoznak a derék jó németek, osztrákok, angolok? Kétkezi munkát alig-alig, kiszolgáló munkákat szintén nem végeznek. A hírek szerint gyereket is keveset csinálnak, hiszen sehol nincs elég munkaerő. Ha visszaemlékezünk, évtizedekkel ezelőtt ez még nem volt jellemző. A gazdasági fejlődés, az ezzel együtt járó jólét eredménye, hogy elkényelmesedtek. Tegyük fel, igaz, amit a kormány vizionál, gazdaságilag hamarosan utolérjük a sógorokat (hahaha). Ebben az esetben ki fogja őket etetni, ki fog rájuk takarítani, ki fogja őket kiszolgálni? Mi biztos nem. Ha a fejlődés iránya nem változik, szomszédaink szintén nem. Majd mi is elkényelmesedünk! Nálunk is mások fogják végezni a kétkezi, kiszolgáló munkákat. Na, de kik? Érdemes ezen elgondolkodni, amikor a bevándorlás szóba kerül. Pár éve a németek voltak, akik üdvözölték, sőt, segítették a migrációt. Mostanra persze rájöttek, ennek vannak árnyoldalai is. Arra azonban még mindig nem jöttek rá, hogy esetleg nekik kellene dolgozni, több gyereknek kellene születnie, hogy legyen elég munkaerő! Nem ártana ezen EU szinten is gondolkodni! Hallani sem akarunk a migrációról, ami érthető, viszont Európában nincs elég munkaerő, vagy ha van, akkor nem akarják megfizetni. Ez a kapitalizmus, főleg a vadkapitalizmus átka! Ha ezt is elfogadjuk, megengedhetőnek tartjuk, akkor ne zúgolódjunk a migráció miatt sem! Stadionjainkban tapsolunk a fekete bőrű, sárga bőrű, muszlim, vagy egyéb vallású kedvencünknek, másnap meg belerúgunk az első bevándorlóba. Szívesen hallgatjuk Oláh Ibolyát, Palya Beát, Bródyt, Louis Armstrongot. Istenítjük, csodáljuk az ókori görög kultúrát, Homéroszt, a fekete bőrű sportolókat, Moldovát, Vámos Miklóst olvasunk, aztán egy jót cigányozunk, zsidózunk, niggerezünk, buzizunk. Ezek vagyunk mi! Szórakoztassanak, szolgáljanak ki, aztán húzzanak a fenébe! Szégyellhetnénk magunkat!
Azt a kérdést is feltehetjük, főleg a fentiek tükrében, az EU vezető országainak érdekében áll-e a mi felzárkózásunk? A válasz - hiába hangoztatják, hogy igen - egyértelműen nem! Szükségük van az olcsó, kiszolgáltatott munkaerőre, érdekük, hogy ne legyünk tőkeerősek, gazdagok, mert ők akarnak gyárakat építeni, ők akarnak dolgoztatni. Mi csak vásároljunk. Az persze nem tetszik nekik, hogy Orbánék ellopják a pénzüket (az EU-s pénzeket), de egyébként a háttérben még szurkolnak is nekik, hogy „gazdaságpolitikájuk” ne változzon. Még egy kis lopás is belefér. Ha nem így lenne, akkor nem hathatós ellenőrzés nélkül adnák ki az euró milliárdokat, és súlyosan büntetnék a bűnözőket. Például az Európai Ügyészséghez csatlakozás miért nem kötelező, és miért csak most került napirendre a szervezet megalakítása? Miként lehetséges, hogy az egyik korrupt állam meg tudja vétózni egy másik korrupt állam megbüntetését?
Úgy látszik Orbánnak sem érdeke az ország gazdagodása. Neki pont elég a saját (Pénztáros Lőrinc) gazdasági fellendülése. Gazdaságpolitikánk szinte egyenlő a nyugati tőke, és saját oligarcháink kiszolgálásával. Magyarul, legyünk csicskák, csak annyi a dolgunk, hogy másokat gazdaggá tegyünk. Addig, amíg a vezető nagyhatalmak kedvében jár (lásd német autógyárak kiszolgálása, pénzelése), addig az EU békén hagyja. Aki arra gondol, hogy majd az Európai Unió megvéd bennünket (Orbántól), az nagyot téved! Eszük ágában sincs!
Ha hülyék lennének! Orbánt csak mi zavarhatjuk el! Ha nem akarunk rabszolgák lenni, meg is kell tennünk, minél hamarabb!
Visszatérve a német hadseregre, már csak azt kéne kitalálni, ki ellen készülnek. Évszázadok óta nem támadta meg őket senki, csak miután ők megtámadtak másokat! Bővíthetjük a kört. Ugyanez a helyzet a többi nagyhatalom esetében is. Háborús konfliktusok ott vannak ahova ők, kéretlenül is, betették lábukat. Ezekből egyenesen az következik, csak azért fegyverkeznek, hogy meg tudjanak támadni valakit. Az is érdekes, kiket támadnak meg, s miért? Nem jótékonykodni akarnak, csak oda mennek, ahol pénzt látnak!
Kis pénz, kis foci. Nagy pénz, nagy háború! – mondja egy ősi Szürkenyúl közmondás.
A háború jó üzlet egyeseknek, de sosem azok viszik vásárra a bőrüket, akik a nagy pénzt zsebre teszik! Cserében - az ENSZ jóváhagyásával(!) - megvédelmezett-megtámadott ország jár a legrosszabbul. Még a győztes is veszít! Így kerek a történet. Csak a fegyvergyártók nyerhetnek!
Hát hajrá emberek! Hajrá anyák! Szüljetek katonákat! Mutassuk meg mindenkinek! Mi, fejlett, okos, civilizált emberek segítség nélkül is ki tudjuk pusztítani magunkat!

Boldog újévet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5714526432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása