Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A kegyelmes asszony

2024. február 05. 06:26 - Szürkenyúl

Novák Katalin kegyelmet adott a bicskei gyerekotthon pedofil ex igazgatóját fedező bűntársnak. A kegyelem értelmében büntetett előélete sem lesz, tehát ezzel a svunggal patyolattisztára is sikálta. A következő lépés, gondolom a szentté avatása lesz.novak.jpg


Ez a gaztett semmi problémát nem okozott a kegyelmes asszonynak, rövidke uralkodása alatt (nekem ennyi már sok is volt, az országról már nem is beszélve!) már jónéhány gazembernek megkegyelmezett.
Így szabadult a börtönből a terrorizmusért elítélt Budaházy György és a Hunnia-per másik öt terheltje is. A kegyelmi határozatban a pápára hivatkozott. Isteni szerencse, hogy rögtön nem kiáltotta ki pápának.
Ugyanaznap 16 másik személy is kegyelmet kapott.
Ezen kívül sem lopta a napot, mással volt elfoglalva, 2023 május 12-ig 25 embernek adott kegyelmet.
Addig-addig osztogatott, hogy hipp-hopp új rekordot állított be, holott már tavaly előtt is megdöntött kettőt. A 2022 óta hivatalban lévő golyóstoll így már három rekordot tart:
Kegyelmes Katalin tavaly az elé került végrehajtási kegyelmi kérvények – ez a jogerősen elítéltekre vonatkozik – 5,67 százalékát hagyta jóvá, ilyen magas arányra pedig 25 éve nem volt példa.
Türelmetlen egy némber ez a Katalin, az már biztos! Nem elég, hogy az elítélteket mentegeti, de még az el nem ítélteknek is buzgón megkegyelmez. A jogerősen még el nem ítélt vádlottaknak adható eljárási kegyelemből tavaly hetet hagyott jóvá. Ilyen típusú kegyelmet az utóbbi 10 évben senki sem kapott.
A harmadik rekordot tavaly április 27-én állította be, az egy nap alatt adott 22 db kegyelmi döntéssel.
Drágáim! Azt azért ne higgyétek, hogy a Kegyelmes Katalin az egyetlen bűnpártoló kis hazánkban! Ne menjünk messzire, például itt volt a Káder is, a trottyos előző golyóstolla.
Általa részesülhetett köztársasági elnöki kegyelemben Veres Margit volt balmazújvárosi polgármester, akit 2018-ban öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélt a bíróság vesztegetés elfogadása miatt, ám azóta sem vonult börtönbe. Mondhatni, Áder csak a bíróság hibáját hozta helyre, egy meggondolatlanul korrupcióért elítélt Fideszes bűnözőt csutakolt tisztára.
Ne feledjük azt sem, nagyon óvatosan kell járnunk-kelnünk, ha kimerészkedünk az utcára, mert, mint olvashattátok, nálunk még az elítélt bűnözők is szabadon járkálnak, persze csak a csókosok!
Na, de térjünk vissza a kegyelmes asszonyhoz. Nem kell félnie, több okból sem. Nincs egyedül a cseppet sem áldásos bűnözőmentő tevékenységében. Mellette áll az egész kormány, a főügyészről, ügyészségekről már nem is beszélve, illetve dehogynem.
Emlékezzünk, a kormány több, mint hétszáz jogerősen elítélt, külföldi embercsempészt engedett szabadon. Úgynevezett reintegrációs őrizetbe kerültek, ami azt jelenti, 72 órán belül el kell hagyják az országot. Hogy hova mennek? Oda, ahonnan további százakat, ezreket csempészhetnek Európába, az országba.
Attól sem kell félnie, hogy munka nélkül marad, van párttársai között annyi bűnöző, mint a ragya! Mindig lesz kit felmenteni, lesz kinek kegyelmet osztogatni.
Fölkészül Völner, Schadl, és bűntársai? Lehet, de egyelőre őket még a főügyész pátyolgatja, suvickolja.
Legújabb hírek szerint Kiemelt Figyelmet Érdemlőkért Felelős Igazgatóságot hozott létre a kegyelmes. Nem sikerült kiderítenem, kikre gondolt, lehet, hogy a bűnözőikre? Épp elegen vannak ahhoz, hogy egy (bűn)szervezet foglalkozzon velük, védje érdekeiket.
Tőlük még ez is kitelik!
Amint állandóan hangoztatják: "Senkit nem hagyunk az út szélén". Látjuk!

Egyszer nekünk, ártatlanoknak is adhatnának már kegyelmet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1818318529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása