Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A testtartás

2024. április 16. 10:57 - Szürkenyúl

Drágáim! Akárhonnan is nézem, csoda történt! Lám, lám, csak akarni kell és minden megtörténhet! Még Európa legszegényebb, legkorruptabb országának gazdasága is lehet fejlett!orban.gif


Magyarország elhagyta a közepes fejlettséget, és gazdasági értelemben csatlakozott a fejlett országokhoz – így mondta Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Elképzelem, ahogy például a sógorok – látva sikereinket – előveszik kardjaikat és elkeseredésükben beledőlnek. Nem hisznek a szemüknek, mikor látják, hogy csupasz seggel ott állunk közvetlenül a gazdasági nagyhatalmak, a legfejlettebb országok mögött.
Azt elfelejtik a drága sógorok, hogy mi szép csendben kilátó és lombkoronasétány nagyhatalom lettünk! Az is elkerülte figyelmüket, hogy Európában a magyar államnak van a legtöbb stadionja. Mi, magyarok építettük a legtöbb temp-lomot. Még a németeknél is több labdarúgót tudunk eltartani! Azt sem látják, hogy nálunk már több térkő van, mint égen a csillag. Hamarosan már a Tejutat is letérkövezzük!
Magyarország a korlátlan lehetőségek hazája! Már egy utolsó szaros papnak is lehet stadionja, szállodája. Egy icipici strómannak vagy oligarchának is lehet futballcsapata. Mi ez, ha nem gazdasági csoda?
Az is figyelemre méltó, hogy világraszóló sikereinket Kína, Oroszország, Németország gyarmataként értük el.

Azt is mondta az i(ga)zgató úr, hogy konnektivitásra (összeköthetőségre), a kapcsolatok erősítésére építő gazdaságpolitikára van szükség. Miket nem tud ez a Balázska. Valaki szólhatna neki, nem koszlott diktátorokkal kéne kapcsolatokat erősíteni. A trottyos főnökével Európában már szinte senki nem áll szóba. Az Unióban ő már egy ideje persona non grata! Nem véletlenül! Bohóccal, tolvajjal nem szokás tárgyalni!

„Ha a versengéseket el tudjuk kerülni, ami a nagyhatalmak között zajlik, akkor egy újabb bumm alakulhat ki Magyarországon, ezzel megerősíthetjük helyzetünket a legfejlettebb országok között” – mondta Orbán Balázs.
Üzenem neki: nyugi van Balázska! Sikerülni fog elkerülni a versengést, mivel nem egy osztályban focizunk, de a bumm enélkül is ki fog alakulni! Lesz itt olyan bumm, hogy attól koldulunk!

A legnagyobb veszélyt Magyarországra a blokkosodás és a most is zajló háborús készülődés jelenti – mondotta a kis politikai igazgató.
Tudja és tudja! A blokkosodásnak már régóta isszuk a levét. Hála nekik, vagy nem! Még sehol sem volt háborús veszélyhelyzet, mikor nekünk már régen betette a kaput.

Mindezek azonban teljesen mellékesek! Az Economx Business Talks 24’ konferenciáján Orbánka világossá tette, a legfontosabb kérdés az - idézem, hiszen nagy embereket csak idézni szabad -, hogy „milyen testtartást és mozgásokat vegyünk fel a megváltozott világrendben.”

Látva a trottyos testtartását és mozgásait már minden világos!
Megyünk előre, mint a gőzmozdony! Már csak az irányon kéne picit módosítani. Egy hátra arc meg is tenné, lehetőleg még a szakadék előtt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1418382153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása