Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Címzett ismeretlen

2024. április 10. 06:22 - Szürkenyúl

Levelem nem Magyar Péternek szól, de neki is. Mindenkihez, akik nem akarnak diktatúrában élni, akik nem akarják elhagyni hazájukat, inkább itt szeretnének békében, szeretetben élni és gyarapodni.tuntetes_1.jpg

Kezdem azzal, hogy engem nem érdekel mit csinált MP színre lépése előtt! Nem érdekel a magánélete sem!
Azt javaslom mindenkinek, akinek az a fontos, hogy megtisztítsuk a budai várat, elzavarjuk a tolvaj bandát, akik a NER lebontását akarják, akiknek elegük van az ország eladósításából, az országot sújtó elhibázott gazdaságpolitikából, az ország elrablásából, az ország megosztottságából, a kormány gyűlöletkeltő politikájából, és az elrabolt nemzeti vagyon visszaszerzését akarják, azok szintén ne a fentiekkel foglalkozzanak! Tudjuk, látjuk, hogy az aljas propaganda, a hatalmukat, rablott vagyont féltők mindent elkövetnek, hogy lejárassanak bárkit, aki veszélyezteti önkényuralmukat. Szinte az összes média, adóforintjaink, „alkotmányos költségek” milliárdjai mocskos kezükben vannak. Az is tapasztalható, hogy már gőzerővel igyekeznek a blog.hu-t, a Facebook-ot is, az ellenzéki hangokat korlátozni. Pont ezek miatt is, nincs más választásunk, mint az utcára menni! Ezt tették Petőfiék is! Nem véletlenül!
Ettől függetlenül minden lehetőséget meg kell ragadni, ami elősegíti egyrészt a mozgósítást, másrészt, ha egy mozgalom nem éri el az embereket, akkor bukásra van ítélve. Nem szabad elhanyagolni a vidéket sem, pont a bűnözők médiauralma miatt sem!
Nincs értelme sajtószabadságot, igazságos választási törvényt, szabad választást, egyenlő közteherviselést stb. követelni, ezeket ki kell harcolni! Ezek csak akkor válhatnak valóra, ha már nem a jelenlegi rendszer van hatalmon!
Nem új pártra van szükség! Diktátorok, hatalmukat féltő uralkodók – szándékosan nem országvezetőket, nem az országot szolgálókat írtam – csak az erőszakból értenek!
Pártok, mióta a Fidesz van hatalmon még soha nem értek el semmit és nem is fognak!
Az ellenzéki képviselők, pártok egy dolgot tehetnek: azonnali hatállyal felállnak és ott hagyják az országháznak hazudott, a hatalmat gerinctelenül kiszolgáló söpredék házát!
Azt a házat, ahová választási csalással kerültek be a kormányt elvtelenül kiszolgáló gyáva és végtelenül korrupt gazemberek! Ennek a lépésnek lenne eredménye!
Régóta nyilvánvaló, hogy történelmi hiba volt beülni a parlamentbe, legalizálni a választási csalást!
Most van itt az ideje ezzel is kiállni a haladás mellett!
Nem kell foglalkozni a hazug közmédiákkal, és a Fideszes elektronikus, és nyomtatott hazug hírforrásokkal! A versenyt úgy sem lehet felvenni velük! Elhallgattatni sem lehet ezeket, hisz a maffiának vannak alárendelve! Csak felesleges energia pocsékolás.
Más megoldásokat kell keresni! Ezek lehetnek a közösségi platformok, szórólapok, az ellenzéki önkormányzatok bevonása, természetesen az utca, stb.
Magyar Péter jól tette, hogy letett a pártalapításról! Ennek az országnak most nem pártokra van szüksége!
Nem elég a NER viselt dolgainak kiteregetése sem, ez már évek óta nyilvánvaló. Olyan programmal kell kiállni, amely mellé biztos, hogy odaállnak a rendszerben csalódott tömegek. Egyértelmű, kihirdetett célok nélkül nem is érdemes belekezdeni!
A tiltakozásokat vezetőknek, a NER leváltását elérni akaró mozgalmaknak nem azzal kell foglalkoznia, hogy ki lesz Orbán utódja! Az a következő lépés. Most csak azzal kell kiállni a változást sürgetők elé, mit kívánnak tenni a változások érdekében, megmutatni, rendelkeznek olyan programmal, mely alkalmas a szükséges változások kiharcolásához!

Még egy fontos dolog van. Ha valaki érez magában erőt, elhivatottságot, elszántságot, ki mer állni egy mozgalom élére azt legfőképpen nem kritizálni kell, hanem mellé állni, segíteni kell! Nem szét kell húzni, hanem összetartani. Aki jobban tudja csinálni, az csinálja, de ne akadályozza, ne gyengítse a mozgalmat!
Ezt üzenem az ellenzéki politikusoknak is! Ha nem tudnak segíteni, akkor legalább ne ártsanak!
Talpra magyarok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7518374227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása