Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Senki sem bújhat el, avagy a gépek lázadása

2015. szeptember 15. 06:39 - Szürkenyúl

Mostanában egyre több tüntetés van hazánkban, ezért pártunk és kormányunk a nem létező szakszervezetekkel karöltve elhatározta, hogy minden magyar állampolgárnak szerepelnie kell egy közös nyilvántartásban.


Mindenkinek jól beazonosíthatónak kell lennie. Ki is adták az utasítást egy fénykép alapú rendszer megalkotására. Igen ám, de ez nem bizonyult tökéletes megoldásnak, mivel a hülye magyar állampolgár nem átall gyorsan öregedni. A képanyagot sűrűn kell frissíteni, arról már nem is beszélve, hogy hátulról senkit nem lehet felismerni a tüntetéseken, a szemből készült fotók alapján. Ezt kiküszöbölendő, a jövőben mindenkiről 5 fotó készül majd. (elölről, hátulról, mindkét oldalról, valamint felülről is) Nyilvános helyen mégsem kérhető mindenkitől, hogy forduljon meg. Ujjlenyomattal történő azonosítás szintén nem kivitelezhető.
Így született az ötlet a szagminta alapján történő azonosító rendszer megalkotásáról. Amikor a fejlesztő cég a minisztériumban bemutatta a berendezés prototípusát, nem várt probléma jelentkezett. Ugyanis, mikor a kezelője az érzékelő pisztolyt az államtitkárra irányította, „büdös disznó” felirat jelent meg a képernyőn.
A kancellárián sem sikerült átütő sikert elérni, mert ott meg a minisztert Repülős Giziként azonosította a rendszer. A további tesztek végképp elbizonytalanították a feltalálót. Egy vadasparkban sétálva például egy vaddisznó támadt rá, amikor azt észlelte, hogy a masina Lőrinc barátként azonosította támadóját .
És ezzel még nem volt vége a megpróbáltatásoknak! A feltaláló végső elkeseredettségében, lehorgasztott fejjel, leeresztett kezekkel bandukolt el egy lószarkupac mellett, mikor találmánya hangosan egy ballábas magyar focista nevét kezdte el skandálni.
A parlament üléstermében aztán végleg elszabadult a pokol. Egymás után a következők jelentek meg a kijelzőn:

Büdös bunkó!
Koszos tolvaj!
Részeg disznó!
Stróman!
Keresztapa!
Mi van Józsi, megint beszartál?

Ekkor döbbent rá a feltaláló, hogy masinája mégis működik, azonban jelen állapotában kikerült irányítása alól. Azt is gyorsan felmérte, hogy ez a fajta őszinteség – főleg a magyar országgyűlésben – óriási veszélyeket rejt magában, mivel ott (s)nincs senki ehhez hozzászokva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr17788996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása