Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Mágia

2021. december 08. 08:09 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim! Megmenekültünk! Bővebben, megmenekült Földünk! Nem kell tovább rettegnünk a klímakatasztrófától! Most már hátra dőlhetünk, Káder János Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványa 1,5 milliárd forintért megvásárolt egy budai villát.kader.jpeg

A fenébe! Már megint pontatlanul fogalmaztam. Mi, magyar adófizetők vásároltuk, mert közpénzből vette. Volt miből! Már eddig is kaptak 5,5 milliárdot, évente kapnak még 1,5 milliárd forint állami támogatást is. Ez a közpénz mindenre jó! Ráadásul el sem kell vele számolni! Ami a lényeg, ez a Káder Golyóstoll János tud valamit! Rájött, hogy a budai várban minden probléma megoldható, még a Föld is megmenthető. Kifigyelhette például Farkas Flóriánt, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) is kapott egy százmilliós budai villát az államtól. Láthatta, hogy a roma kérdés szinte azonnal megoldódott. Legalábbis egy romáé. A bűvész Flóri úgy használta, mint a sajátját, sikerült is neki gyorsan még 290 milliót is eltüntetni.
MNB-alapítványok is előszeretettel költöznek a Budai várba. Lássatok csodát, szárnyal is a forint, most éppen mélyrepülésben van (az is szárnyalás!), de az is lehet, hogy leszálláshoz készülődik.
A trottyos is a várba költözött. Láthatjuk, hallhatjuk, érezzük is saját bőrünkön, az egész ország repeszt az orbáni úton. Mióta a Karmelita kolostorba költözött, azóta Európa vezető országa vagyunk, igaz nem abban, amiben szeretnénk és amire büszkék lehetnénk.
Hamarosan költözik a pénzügyes Misi is minisztériumával, csodákat ne várjatok. Annyira nem ügyes!
A Szőkítő Herceg és bandája is költözni fog. Gondolom egycsapásra meg fog szűnni a bűnözés és a korrupció. Jó lenne, ha igyekeznének, mert ha ilyen lassan haladnak, költözésre elfogy a kormány! A héten is elbukott egy államtitkár. A zacskós Völner.
Nem akarok tippeket adni, de lehet, hogy egy börtönt is oda kéne rittyenteni a várba!
Na, de térjünk vissza a mi fő klímaaktivistánkhoz!
Nagy harcos a Káder, az biztos! Semmit nem bíz a véletlenre. Nagy dérrel meg dúrral, na meg katonai luxus repülővel rongyolt ki a klímacsúcsra. Ment a morcos megmenteni a Földet. Kár, hogy többet ártott, mint használt! Szigorú környezetvédő, de csak szavakban, és csak akkor, ha kifelé átlépi az országhatárt, meg amikor a trottyos engedi.
2017-ben hetekig szarhegyek ringatóztak a Dunán, de a mi drága jó környezetvédőnk azt se mondta, hogy nyikk! 2019-ben sem szólalt meg, mikor Székesfehérvárra özönlött a horvát szennyvíziszap. Az sem zavarja, hogy jelenleg 171 cég jogosult külföldről hulladékot behozni Magyarországra. Áramlik be a KÜLFÖLDI szemét az országba, Káder ezt is tétlenül nézi - Tamásiban sok ezer m3 Olaszországból származó műanyaghulladék van. Az sem érdekli, hogy nagy tavainkat ellopják, pusztítják nertársai. Lassan több NER-kulipintyó, kemping, strand lesz a tavak körül, mint hal a vizekben.
Fel a fejjel drága nyulacskáim! Ez mind a múlt! Majd most a 1,5 milliárdos budai luxusvillával elindul a föld megmentése. Már alig várom. Nagyon sajnálom a Föld többi országának környezetvédőit, nekik nincsenek milliárdos budai villáik. El nem tudom képzelni, hogyan akarják így megmenteni a földet.
Valami mágia van ott a budai várban, az tuti. Minden gazember oda költözik. Úgy működik, mint egy fekete lyuk. 
Közpénzmilliárdok tűnnek el. Kész alapítvány és közpénztemető már a budai vár!
Lehet, hogy ebben reménykedik Káder is? Így akarja eltüntetni a klímaváltozás veszélyét is?
Hibás ez a budavári feketelyuk! Ne reménykedjünk aranyoskáim! Gazemberből még egy sem tűnt el. Problémáink is csak sokasodtak.
Igazuk volt eleinknek, mikor börtönt is építettek a várba! Ideje lenne már újra rendeltetésszerűen használatba venni azt!

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9116776290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fikalnyik Eugén 2021.12.08. 09:28:59

Mert Gyurcsány alatt jobb volt?
Majd nézel, amikor átműtik kutyává az összes óvodást!
Vagy nem tetszik, hogy épül-szépül az ország apostoli királyunk alatt? Doktor miniszterelnökúr az elmúlt 100000 év legnagyobb államférfiúja.
Te szemét sorosbérenc....

midnightcoder2 2021.12.08. 10:52:11

Végül is, még mindig jobb felhasználása a környezetvédelemre szánt pénznek mint az amit a greenpeace atomellenes kampányokra költött.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.12.08. 10:54:19

@Fikalnyik Eugén: Hurrá! Látom, már a bolondokházában is van internet!

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.12.08. 11:51:56

@Fikalnyik Eugén: nem, Gyurcsány alatt sem volt jobb, csak akkor még nem költözött a várba.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.12.08. 16:41:31

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nekem leesett, ezért írtam, hogy akkor még Orbán nem költözött a várba.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.12.08. 16:43:51

@Fikalnyik Eugén: nem, az ovodásokat vasutassá, tűzoltóvá, vagy királykisasszonnyá műtik. Vagy focistává???

midnight coder 2021.12.09. 09:41:08

@Igazamvanvagyigazamvan?: Kimûtik az agyát, aztán vagy szoclib politikus lesz belõle, vagy focista.

Igazamvanvagyigazamvan? 2021.12.09. 11:23:14

@midnight coder: nem hinném, hogy a NER szoclib politikusokat alarna gyártani, bár te ezt biztos jobban tudod.
süti beállítások módosítása