Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A haza bölcse

2021. március 09. 18:20 - Szürkenyúl

És tudja, és tudja! A koszoskörmű és csapata már megint nagyot alkotott! Két évvel ezelőtt még Petőfit kereste ez a szerencsétlen, az idén Mátyást keresi. Tavaly decemberben megtalálta a tanárokat, jól meg is jutalmazta őket.  A nevét mindenbe foglalták, csak imába nem. Rá is szolgált, pár év alatt sikerült tönkre tennie az egész oktatást!
Ha már itt tartok, lépten-nyomon a kultúra támogatásának fontosságáról papol, közben irányítása alatt a színházak ellehetetlenültek, de a csókosoknak pofára osztogatja a milliókat.
Most megtalálta az orvosokat is. Próbálkozik, de rájöhetne már magától is, senki nem akar vele találkozni, se élő, se holt!kasler.jpg


Arany drága nyulacskáim, nem tudom figyeltetek-e? Deák Ferenc elbújhat mögötte, az biztos! Ha élne meg is tenné! Biztos nem vállalna vele semmilyen közösséget.
A bölcs előrelátás, mit előrelátás, a jövőbelátás az ő sajátja. Az orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal aláíratott új szerződésekbe zseniálisan belefoglalták, hogy mostantól vezényelhetővé váltak. Egyik napról a másikra mindenkinek ott kell dolgozni, ahol a munkáltató mondja. Hogy milyen igazuk volt! Ez ám a bölcsesség! Még meg sem száradt a tinta - lehet, hogy nem is tinta volt, hanem a betegek vére - a szerződéseken, amikor erre szükség is lett. Egy icipici hibája van a dolognak, pont ez a szerződés az oka, hogy szükség van a vezénylésre! Ha ugyanis a koronavírusjárvány kellős közepén, épp, amikor a március 15-e elnevezésű mutáns dühöng – legalábbis a trottyos és bandája szerint -, a széleskörű tiltakozások ellenére nem próbálják megalázni az orvosokat, ápolókat, akkor nem mondtak volna fel hirtelen legalább 6000-en! Ennek volt egyenes következménye korházi osztályok, sőt kórházak bezárása! Ennek következménye, hogy az egészségügyi dolgozókat vezényelni kell!
A mai napon például a tatai kórháznak kellett bezárnia orvoshiány miatt. Országszerte egyre több egészségügyi intézményben álltak fel vagy fenyegetnek felmondással orvosok és ápolók. Van, ahol komplett kórházi osztályok mondtak fel, másutt leállt a szakrendelés. A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház II. Belgyógyászati és Gasztroenterológiai Osztálya konkrétan működésképtelenné vált.
Nem folytatom, világosan látszik, hogy ezen a Kásleren a tízparancsolat sem segített, már csak egy parancsolat segíthet rajta, de főleg rajtunk, ha már magától nincs annyi esze, hogy a lehető legrövidebb időn belül eltakarodjon még az egészségügy közeléből is! Az egészségügy romokban, az emberek rettegnek, ha orvoshoz, kórházba kell menni. Tavaly év elején több, mint 20000 beteget küldtek haza a kórházakból, hogy - mint kiderült feleslegesen - ágyakat szabadítsanak fel. Az egészségügyi átalakítással a belügyminisztert bízták meg. Uniós jóváhagyás nélküli vakcinákkal oltják a magyar embereket. Megbukott az oltási terv. Kórházi várólisták az egekben. Orvosok ezrei hagyják el a magyar egészségügyet (nem most kezdődött!), és ő még mindig nem érzi úgy, hogy mennie kéne. Helyében már szégyenemben is lemondtam volna!
A baj csak az, hogy aki a parancsolatot kiadhatná, aki a miniszteri székbe ültette, az sem áll helyzete magaslatán! Elég finoman fogalmaztam drága nyulacskáim? Ugye, ugye?
Száz szónak is egy a vége. Kásler Miklós! Itt a vége!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5916455494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása