Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A váll-lap

2020. május 29. 08:07 - Szürkenyúl

Két dudás egy csárdában nem fér el, még ha dakota, akkor sem! Annak háború lesz a vége!
Kezdődött azzal, hogy katonák tették be a lábukat a kórházakba, aztán az idősotthonokba is. Most meg jött a daliás szőkítő herceg, átvette az egészségügy irányítását. Ebből következik, hogy hamarosan kitúrja a katonákat a kórházakból. Kíváncsi vagyok, mit szól ehhez Pacal tábornok?


Közben a trottyos bandita egy huszárvágással úgy döntött, hogy ezután Cili néni fog elrendelni válsághelyzetet. Még jó, hogy neki nincsenek katonái, bár ahogy nálunk alakulnak a dolgok, ez még nem lefutott! Lehet, hogy már szervezik neki a nyunyóka hadtestet. Biztos, ami biztos! Eddig úgy is kilógott az operatív törzsből, ahol többségben vannak a katonák, és a rendőrök. Ha még jobban megnézzük, akkor kiderül, hogy a 11 fős törzsből csak 3 tagnak nincs váll-lapja! Hoppá! Belém hasított a felismerés! Az is lehet, hogy emiatt nem tudott jobban elterjedni a koronavírus! Megijedt a sok váll-laptól. Akárhogy is számolom, az összesen 16 váll-lap!
Más országokban orvosokkal vették fel a harcot a vírus ellen, rá is fizettek! Na, hol volt a legtöbb fertőzött? Kórházakban, egészségügyi intézményekben, ahol a legtöbb egészségügyi dolgozó van! Kapizsgáljátok már? Arról semmi hír nem volt, hogy laktanyákban randalírozott volna a vírus.
Figyelek ám én! Nem könnyű engem átverni! Látom én, mi történik körülöttem, még ha csak egy kis szürkenyúl vagyok, akkor is. Ahogy betették lábukat a pacalosok a kórházakba, idősotthonokba, rögtön lecsökkentek a vírusos fertőzések. Na, ugye? Itt a bizonyíték! Már megint egy világraszóló felfedezést tettem! A váll-lap! Az a leghatásosabb a koronavírus ellen, is! Nem virológusok kellenek ide, hanem katonák, rendőrök! Azt nem mondom, hogy ez környezetbarát megoldás, de nálunk úgy sem divat a környezetvédelem. Káder Jankó is csak akkor környezetvédő, ha kifelé átlépi az országhatárt, meg amikor a trottyos engedi.
Különben is kis hazánkban mindenkinek külön hadserege van. Lásd a két bajszos szart, Kakadut, a trottyost, mindenkit külön csapat véd. Stratégiai vállalatainkat is ellepték a pacalosok. Biztonsági őrök vannak már mindenhol.
Legújabb hírek szerint az iskolák következnek. A kis szőkítő herceg támadásba lendül. Hamarosan elfoglalja a sulikat. Jön a Nemzeti Iskolaőrség. De szép is lesz! Sok bukott rendőr tökig gumibotban! Érthető! Néhány vásott gyerek és szülő tanárra támadt, ezt nem lehet máshogy kezelni. Van egy korszakalkotó javaslatom az illetékesek felé! Ne álljanak meg itt! Sokkal gazdaságosabb lenne, ha a rendőrök tanítanának, nem kéne külön rendőröket foglalkoztatni, ráadásul megszabadulhatnának az izgága tanároktól is. Úgy is az látszik, hogy már régóta nem az a fontos, hogy a nebulók megokosodva kerüljenek ki az iskolákból.
Különben meg gazdag ország vagyunk, jut rendőr és katona mindenhova! Ezután jöhet a kocsmaőrség, strandőrség. Következő lépcsőben megalakulhatnak az óvodákat, bölcsődéket védő bandériumok is. Had lássa az a büdös kölök, hogy hova született. Lassan már csak a (nyilvános) WC-kben nem lesz fegyveres! Lehet azért nem, mert ott anélkül is betojnak az emberek.
A lényeg, hogy rettegjen a magyar, dolgozni meg majd hoznak vendégmunkásokat. Vagyunk mi magyarok annyira tökösek és ostobák, hogy egymásra, vagy akár saját magunkra támadjunk.
Pacal tábornok már hetek óta toborozza a katonákat, aki nem akar olcsó munkaerő lenni, az beállhat olcsó katonának. Na, jó, tudom, igazságtalan vagyok, van alternatíva is. Aki nem akar katonásdit játszani, abból még lehet megbecsült közmunkás is.
Nehogy azt higgye bárki is, hogy nem tudom, minek kell ez a sok rendőr, katona! Tudom én! A lopott szajrét meg kell védeni. Az mégiscsak zsenánt lenne, ha a tolvajtól lopnának.
Még szerencse, hogy nekünk szuper rendőreink vannak, akik képesek nem csak üldözni (elkapni nem mindig), hanem megvédeni is a bűnözőket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr215727224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása