Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szavazzunk!

2019. október 06. 13:26 - Szürkenyúl

Nap, mint nap bunkó senkiházi köztörvényes bűnözők fenyegetik az ország lakosságát!
Miért? Mert félnek, be vannak szarva! Tudják, ha vesztenek, minden bűnük kiderül, és nem lesz ott a gátlástalan, gerinctelen Polt, hogy kimossa őket a trutyiból!


Erre mi a válasz? Az ostoba, gyáva magyar fejet hajt, egy marék krumpliért eladja lelkét! Némán, birkamódra, hosszú tömött sorban menetel az urnák elé, hogy a fenyegetőkre, kifosztóira, felfuvalkodott, szarházi gazemberekre szavazzon.
Eltűri, hogy választási csalások sorozatát elkövetve meggyalázzák, megfosztva ezzel attól, hogy saját sorsa felől dönthessen.
Eltűri, hogy ukránok, románok, akár törvénytelenül is, szavazhassanak sorsáról.
Eltűri, hogy politikusok hülyitsék gyerekeiket óvodákban, iskolákban!
Eltűri, hogy törvénytelen eszközökkel lehetetlenítsék el az ellenzéki pártokat, és azokat, akik szembe mernek szállni a diktatúrával.
Hagyja, hogy mások, nem magyar földön élő megvesztegetett, megtévesztett emberek döntsenek nyomorult sorsáról!
Nem él szavazati jogával, ezzel is elősegíti, hogy bűnözők vezessék az országot.
Tűri, mint a birka, hogy pénzéhes, hozzá nem értő gazemberek mondhassák meg, hogy mit tanulhasson gyereke. Nem engedelmességet, szolgaságot kellene tanulnia, hanem szabad gondolkodást, kreativitást!
Milyen emberek vagytok ti honfitársaim, akik nem mentek el szavazni, vagy azokra szavaztok, akik fenyegetnek benneteket? Nem vagytok normálisak, az biztos! Vagy gyávák, vagy közömbösek vagytok saját sorsotokkal szemben.
Mi kell még nektek, hogy felébredjetek?
Ti vagytok a felelősek azért is, hogy a Mészáros Lőrincek bűncselekmények sorozatával megszerezték az országot. Rabszolgává tettek benneteket! Ébredjetek már fel, a kurva életbe! Meddig akartok még csicskák lenni? Meddig akarjátok még ebben a szép, többre hivatott országban kiszolgálni ezt a tehetségtelen bűnöző bagázst? Rabszolgának születtetek? Európa rajtunk röhög!
Meddig tűritek még, hogy aljas gazemberek uralkodjanak fölöttetek, hogy focipályák épüljenek kórházak, iskolák helyett? Meddig tűritek még, hogy aljas beszari diktátorotok milliárdokat költsön adótokból arra, hogy hatalmon maradhasson?
Meddig tűritek még, hogy befizetett adóitokat, sok tízmilliárd forint közpénzt, vissza nem térítendő támogatásként maguk között osszanak szét a segítségetekkel hatalmon lévő gazemberek?
Tényleg ilyen gyávák, ostobák vagytok?
Menjetek el szavazni! Szavazzatok a jövőre! Szavazzatok gyerekeitekre, szavazzatok unokáitokra, szavazzatok magatokra! Nem vagytok kevesebbek Kossuth, Petőfi népénél, ha végre belátjátok, hogy nincs más út, mint a jövőre, a magyarságra szavazni! Ne gondoljátok, hogy felelősség, és következmények nélkül megtehettek bármit is, hogy nem terhel benneteket felelősség, ha nem mentek el szavazni!
Vállaljatok végre felelősséget azért az országért, ahol élnetek kell! Azért, hogy gyerekeiteknek ne kelljen szolgaságba születnie. Azért, mert senki másra nem számíthattok! Azért, mert nincs más választásotok! Válasszátok azokat, akik benneteket képviselnek, ne a bűnözőkre, vagy akik azokat szolgálják!
Szavazzatok!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4515201134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konrada 2019.10.07. 10:10:58

Szavazzunk.

...de nem feltétlen az a legjobb választás, amelyik megfelelő lenne az ilyen gyűlölködőnek, mint a kedves blogíró....
süti beállítások módosítása