Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Világraszóló siker

2020. január 04. 17:05 - Szürkenyúl

Világraszóló siker! Magyarországon több profi focista van, mint Németországban!
Nálunk 1168, a németeknél 1066 focista él csak a fociból. Ez még mind semmi!


Azt szokták mondani, Németország kőgazdag, Európa vezető országai közé tartozik. Hazugság! Hogy is lehetne gazdag egy olyan ország, ahol nyolcszor annyian élnek, mint nálunk, és még annyi focistát sem tudnak eltartani, mint mi? A világranglistát vezető Belgiumban szintén nincs annyi aranylábú, mint kis hazánkban! Itt még nincs vége! Az ország lakosságához nézve magasan verjük szinte az egész világot!
Menjünk csak tovább! Az adófizetők pénze nem is kizárólag magyarokra megy el: a magyarországi profik 29 százaléka külföldi. Tehát a világ minden tájáról érkező labdarúgókból is eltartunk jó néhányat! Hurrá!
Brazíliában egymillió lakosra 44 darab főállású focista esik, mi nem vagyunk ilyen szerencsések, nálunk 119! Alig tudunk félreugrani előlük.
Ne dőljünk hátra, a feketeleves még csak most következik.
Évente százmilliárdokat költünk stadionokra ellentétben a futballnagyhatalmakkal, ahol nem az adófizetők pénzéből épülnek stadionok! Ezzel még mindig nincs vége, ezek üzemeltetése az önkormányzatokra tartozik, tehát megint csak az adófizetők állják a cechet.
Ha valaki is azt hiszi, ezzel vége, nincs több fizetnivalónk, az megint csak téved! Az aranylábúakat is nekünk kell eltartani, hiszen a meccspénzből, reklámokból befolyt összegekből éhen halnának.
Számoljunk tovább! Ha jól megnézzük, például a német, belga, spanyol, angol adófizetők egy labdarúgót sem tartanak el, mi 1168-at! Na, ez a világraszóló siker! Mondja valaki, hogy nem az!
Jelentkezem! Ez nem siker, ez felháborító, és legfőképpen bűncselekmény egy néppel szemben!
Mert közben ki van a seggünk a gatyánkból! Az eszközhiányos kórházakba sok esetben megdögleni járunk, már ha bejutunk időben. Az oktatási rendszer forráshiányos. A bérek, nyugdíjak, járadékok a környező országokhoz képest a bányászbéka segge alatt vannak. Az ország úthálózata sok helyen siralmas.
A siker az, hogy mindezeket meg lehet tenni egy ország lakosságával! Ez a világraszóló siker! Mégpedig olyan világraszóló siker, amire nem büszkék lehetünk, hanem szégyellhetjük magunkat miatta, de nagyon!
Ilyen birka nép nincs még egy a földön!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4415393314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása