Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Hazaárulók

2021. március 23. 17:30 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim, magyar testvéreim! Végtelenül elkeseredett és dühös vagyok! El vagyunk árulva! Nem csak mi, a haza is el van árulva! Ráadásul ez már nem most kezdődött. Hogy honnan veszem? Nap, mint nap ezt tapasztalom! Összeszedtem pár pontba, mire is gondolok. Olvassátok, kik és miért hazaárulók véleményem szerint! Remélem sikerül megvilágítani, miről is beszélek.kormany.jpeg


Íme:

Akik miatt százezrek hagyják el az országot, hogy megélhetést találjanak, azok hazaárulók!
Akik miatt több ezer gyerek szüleivel elhagyja az országok, sokuk magyarul írni, olvasni soha nem fog megtanulni, azok hazaárulók!
Akik kőgazdag országnak folyósítanak hitelt, miközben honfitársaik közül sokan nyomorognak, azok hazaárulók!
Akik külföldi futballcsapatokra, akadémiákra költik az adófizetők pénzét, azok hazaárulók! Évente 10 milliárdok mennek elezekre. Pl.: Délvidék Sport Akadémia (Topolyai SC), Székelyföld Labdarúgó Akadémia (FK Csíkszereda), Munkácsi Labdarúgó Akadémia (FC Munkács), Dunaszerdahely Sport Akadémia (DAC), Eszék Sport Akadémia (NK Osijek), Komáromi stadion + akadémia (FC Komárom), Lendvai akadémia. Felsorolni is sok!
Akik hagyják, támogatják, hogy az ország sorsáról olyanok döntsenek, akik nem itt élnek, nem itt fizetnek adót, azok hazaárulók!
Akik egészségügyi vészhelyzet idején is többet költenek sportra, stadionokra, valamint az egyházakra, azok hazaárulók! A legutóbbi költségvetési átcsoportosításokból sportra közel 290 milliárd forintot költöttek, míg az egyházak több mint 150 milliárdhoz jutottak. A koronavírus-járvány közepette 60 milliárd forint jutott az egészségügyre!
Az a kormány, amelyik katasztrofális járványkezelése miatt országa világelső a halálozások számában, az cserbenhagyta népét, az hazaáruló!
Az a kormány, amelyik egy veszteségessé vált erőművet 17,4 milliárd forintért vett meg egy magánszemélytől, aki pár évvel korábban legfeljebb 11 milliárdért jutott hozzá, az hazaáruló!
Az a kormány, amelyik 19 milliárd forintból 500 ágyas kórházat épít Vietnamban, mikor a hazai kórházak siralmas állapotban vannak, adósságokban úsznak (~50 milliárd forint!), hazaáruló!
Akik hagyják, támogatják, hogy a nemzet vagyonát képező ingatlanok alapítványok kezére, magánkézbe kerüljenek, azok hazaárulók!
Akik olyan adószabályokat hoznak, mely szerint külföldi, és magyar sportolók is, jelentős adókedvezményben részesülnek, szemben a többi adófizetőkkel, azok hazaárulók!
Akik 1,7 millió vakcinát nem rendelnek meg az EU-tól, miközben sokkal drágábban vesznek EU által nem jóváhagyott vakcinát, azok hazaárulók!
Akik miatt egy hónap alatt több, mint 5000 orvos, ápoló hagyta ott az egészségügyet, azok hazaárulók!
Akik kiszolgáltatják az országot a multiknak, akik rendeletekkel azok érdekeit szolgálják saját állampolgáraikkal szemben, azok hazaárulók!
Akik az adófizetők pénzén vett vakcinával nem itt élők, nem itt dolgozók oltását engedélyezik, amikor egyébként is kevés a vakcina, azok hazaárulók!
Akik a jelenlegi gazdasági válság idején is azzal vannak elfoglalva, hogy ellehetetlenítsék az önkormányzatokat, azaz az ott élő lakosokat, azok hazaárulók!
Akik papok kezére játsszák az állami vagyon részét képező iskolákat, egyéb ingatlanokat, azok hazaárulók!
Akik több, mint 100 évre eladósítják az országot az oroszok, kínaiak felé fölösleges és irreális bekerülési költségű beruházásokkal - lásd Paks-2, Budapest-Belgrád vasútvonal -, azok hazaárulók!
Az a kormány, amelyik Európa mások legszegényebb országát Európában legdrágábban működteti, hazaáruló!
Amelyik kormány lezülleszti az oktatást, a fejlődés zálogát, az hazaáruló!
Akik működésképtelenné teszik egy nép kulturális intézményeit, színházait, azok hazaárulók!
Amelyik kormány több, mint 100 milliárd forintot költ évente propagandára, saját maga dicséretére, mellette a köztévét, és a kormányközeli médiákat is sok milliárd forint közpénzzel támogatja, hogy hazugságokat harsogjanak pofánkba, hazaáruló!
Akik folyamatosan hazudnak saját népüknek, azok hazaárulók!

Van még kérdés, szeretett nyulacskáim? Nos, a fentiek miatt vagyok én elkeseredett és dühös! Mégpedig okkal!
Egyúttal szégyellem is magam, mert ezek a gyalázatos dolgok miattunk, a mi gyengeségünk miatt történhettek meg! Kívánom magunknak, hogy hamarosan emelt fővel nézhessünk gyerekeink, unokáink szemébe, lemostuk ezt a gyalázatot!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7316475248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2021.03.23. 22:26:43

Jogilag, a Btk. szerint ez a hazaárulás:

"258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást

a) súlyos hátrányt okozva,

b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,

c) háború idején vagy

d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével

követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Minden más, hablaty.

Sir Galahad 2021.03.24. 03:14:22

Ügyesen visszaböfögted az ellenzék sérelemlistáját, gratulálok!

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.03.24. 06:21:14

@Drizari: Semmit nem cáfoltál meg. csak hablatyolsz!

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.03.24. 06:22:15

@Sir Galahad: Semmit nem cáfoltál meg, így nincs miről beszélni.

midnight coder 2021.03.24. 10:04:20

@Sir Galahad: Ettõl még nagy igazsága van.

Sir Galahad 2021.03.24. 17:03:21

@midnight coder: Vannak köztük olyanok is. De ezeket az ellenzék, vagy az ellenzéki propagandamédia már százszor elmondta. Én nem tartom különösebben nagy szellemi teljesítménynek, hogy a szerző ezeket most összeszedte és százegyedszer is leírta.
süti beállítások módosítása