Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

大字報

2021. augusztus 07. 09:53 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim, jó hírem van! Mostantól már semmi szükség fegyverekre (Pacal Szilárd kereshet magának másik állást), amikor néhány 大字報-val, - aki még nem tudja, tacepao-val - egy-két emojival, kormányhatározattal, miniszteri rendelettel, nemzeti konzultációval, népszavazással, Magyar Közlönnyel térdre kényszeríthetjük egész Brüsszelt, de még saját magunkat is! Élni még nem, de győzni, azt nagyon fogunk.kozlony.jpg

Csinálni nem kell semmit, csak kinyilatkoztatni, tájékoztatni, rendeleteket, határozatokat hozni.
Már csak egy teendő van, mindenkinek, még az ellenségnek is, olvasnia kell fő fegyvereinket, például a Magyar közlönyt. Minden lövés ott dördül el.
Na, hát akkor olvassuk! Segítek nektek, aranyos nyulacskáim! Teljesség igénye nélkül, előhozok néhány pontot a közlönyből:

  • A legutolsó számban az olvasható, hogy Magyarország kormánya kormányhatározatot hozott, melyben kijelenti, hogy az Európai Unió, és Brüsszel megtámadta Magyarországot. (Pacal tábornok már suvickolja a gulyáságyút)
  • Kormányrendelet szól arról, hogy augusztus 20-án járványkorlátozások és a vírus terjedése nélkül lehet ünnepelni. A rendeletet a vírusnak is be kell tartania!
    Külön kormányrendelet olvasható arról is, hogy a rendelet a nemzeti közlönyben vírusul is megjelenjen.
  • Miniszterelnöki rendelet szerint Magyarország jobban teljesít, és Brüsszel kapja be!
  • A 1222-s miniszterelnöki rendelet megállapítja, hogy a miniszterelnök nem kövér és nem pohos, csak annak látszik.
  • 1216/2021-es kormányhatározat szerint, egyszerre senki nem Fideszes, meleg, pedofil, vagy korrupt, még ha ez így van, akkor sem.
  • Az EMMI egyik utolsó utasítása is helyet kapott a közlönyben:
    Csak az menjen kórházba, aki nem beteg, vagy az, aki az akar lenni.
    Sürgősségi ellátásra várólista kerül bevezetésre.
    A baleseteket 2022. január 1-től előre kell tervezni. Így orvos, idő, és pénz takarítható meg.
  • A pénzügyminisztérium határozatban határolódott el a jegybankelnöktől. Ugyanebben a határozatban szögezi le a minisztérium azt is, hogy a miniszternek már az óvodában is forint volt a jele, és jegybankelnököket fogyasztott reggelire.
  • A Külgazdasági, Lélegeztetőgép ajándékozási és Külügyminisztérium tájékoztatása szerint Magyarország felkészült az űr meghódítására. Sok űrt meghódítottunk már, most a világűr következik. Következő űrhajósunk lélegeztetőgépeket visz majd magával ajándékba az űrlényeknek. – áll a tájékoztató szövegében. (Már csak a fejekben lévő űrt kellene meghódítani, jól mondom nyulacskáim?)
  • Nemzeti felhívás! 2022. 08. 10.-én 23 óra 10 perckor mindenki kapaszkodjon meg, mert a kanyarban megelőzzük Ausztriát, de lehet, hogy egy svunggal Németországot is.
  • Végre! Én, buta kis szürkenyúl nem tudtam mi hiányzik még nekünk, magyaroknak. Itt ücsörgünk már évek óta Kánaán küszöbén, de most már beléphetünk! Megszületett a Nemzeti hitvallás! – adja hírül a közlöny. A hitvallást, melyet a Bádogos és a Gulyás alkotott, minden közintézményben ki kell plakátolni. Ezzel a tacepao-val is mindent megoldott kormányunk! Egy paranccsal kezdődik: „Isten, álld meg a magyart!”. Gondolom azért bízták ezt a nemes feladatot Istenre, mert Lukasenka, és a többi diktátor haver nem ér rá, más pedig nem vállalta. (A hitvallásban foglaltak betartásáról nem történt intézkedés, a trottyos és bandája meg éppen nem ér rá.)
  • A legújabb, 5216/2021-es kormányhatározatban az áll, hogy győztünk. Hogy mikor, és ki ellen, azt majd a később kiadásra kerülő végrehajtási utasítás határozza meg.

Ezek voltak a legfontosabb intézkedések a héten, remélem megnyugodtatok, minden a legnagyobb rendben folyik ki a kezünk közül.
Valahogy az az érzésem támadt, már megint egy átkosban élünk, vagy egy átkossal, vagy mindkettő igaz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3316651422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.08.07. 15:45:21

Jó úton haladunk egy háborús állapot kihirdetése felé, amely örökérvényű rendkívüli állapotot stabilizál kedvetlen vezérüknek.
Hadban állunk az únijóval, a virnyóval, s most hivatalosan félhadat üzentünk Norvégiának, a Kösszlönyben.
Aggódva várom, hogy jövőre leszen-e itten szabad választás.
Egyébként látta már valaki egy képernyőn Pacal Szilárdot Bende Balázzsal? Van az a 16:9 képarány, amelyikben elférnek egymás mellett?
Naugye! Jobb lesz velünk nem kekeckedni, meg a Nemsovány László is kiró mindenkinek 4havi fizetéselvonást, meg kitiltja a zülésteremből. Norvég halászok, itt nem halásztok! Megamúgyis kell horgészhely Ádernek, amíg még van víz hol horgászni. Ha nem lesz víz, akkor a zavarosban fognak horgászni.

vucsidol 2021.08.07. 15:55:49

@evilwolf: Asszem, rájuk is gondolva vezették be a 21:9-et.
süti beállítások módosítása