Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Isten szeme mindent lát

2020. október 29. 15:43 - Szürkenyúl

Arany drága nyulacskáim! Most rajtatok a sor, hogy segítsetek nekem! Tudja valamelyikőtök az Isten telefonszámát? Vagy esetleg Messengeren hogyan lehetne elérni? Bármilyen elérhetőség nagy segítség lenne.szem.jpg

Csak azt ne mondjátok, hogy menjek el egy templomba! Azok már a Fidesz kezén vannak, már ott is ők prédikálnak. Nem magam miatt kérem, nekem nincs szükségem semmire, illetve dehogynem! Mégis!
Beszédem lenne a fejével! Az utóbbi időben minden Fideszes Istenre hivatkozik. Ezek az álkeresztény bűnözők lépten nyomon Istenbe kapaszkodnak. Pár évvel ezelőtt még „Csuhások! Térdre, imához!” volt, most meg tömik pénzzel az egyházait, templomaiban kéjelegnek.
Biztos van valami kapcsolatuk, de tőlük nem kérdezem, ezek a ganéjok úgy sem árulnak el semmit! Persze, az is lehet, hogy meglepő módon hazudnak. Csak vicceltem, az lenne meglepő, ha igazat mondanának. Az is lehet, hogy magukat, vagy a trottyost hiszik Istennek. Ezektől minden kitelik! Túl sokat gondolnak magukról, pedig valójában pitiáner bűnözők!
A minap a Lajos, a kupakos, elszólta magát! Azt mondta, hogy őneki az Isten adott hivatalt, és észt is adott hozzá. Hát, mit mondjak, ha igazat mondott ez a félnótás, akkor nagyon smucig az Isten! Egy kicsit több gógyit is adhatott volna ennek a szerencsétlennek! Az a néhány agysejt, amit kapott, arra volt elég, hogy ne piszkítson maga alá, és alapvető szükségleteit ki tudja elégíteni. Megtanult lopni.
Láthatjátok nap, mint nap, nem ő az egyedüli a bandában, aki ki lett semmizve! Akinek meg adott észt, annak nem kellett volna! Itt van a baj! Ezért kéne beszélnem az Istennel. Először is valljon színt! Van-e köze ehhez a bűnbandához? Jól gondolja meg a választ, mert például a földi helytartói, a mi főpapjaink mind lepaktáltak velük. Már tökig narancsban járnak. Körmükre nézhetne már, mert nagyon el szállt velük a ló! Vannak olyan pásztorok, akik néhány millióért már a lelküket is eladták.
Van egy koszoskörmű a bandában, aki még a tízparancsolatot is kisajátította. Igaz, megbukott vele! Arra nem használta amire kellett volna, pedig nem ártott volna! Senki nem gyógyult meg. Most meg mit talált ki? A végstádiumú betegek, időskorúak vallási célzatú vigasztalásának fontosságára hívta fel a figyelmet. Azt kéri, hogy engedjék be soron kívül a vallási vigasztalást végzőket az egészségügyi intézményekbe. Hát ez hülye! Kórházba orvos kell, nem pap! Sőt! Még rendőr se, katona se kell! Orvos az ilyen?
Ezeknek a vigasztalásoknak a betegek kórházból való kirúgása előtt meg kell történnie. Sorra küldik haza a magatehetetlen betegeket, mert kell a hely a COVID-osoknak. Fő a könyörületesség! Hát, hogy van ez, drága jó Istenem? Mikor gyerek voltam mindig azzal ijesztgettek, hogy vigyázzak, Isten szeme mindent lát. Kezdek kételkedni! Miért hagyod, hogy neved felhasználva ilyen aljasságokat csináljanak?
Ha már itt tartunk, azt is jó lenne tudni, egyeztett-e veled a trottyos bandita Magyarországgal kapcsolatban. Azért kérdezem, mert augusztus 20-án mindenhova az volt kiplakátolva, hogy „Isten éltessen, Magyarország!”. Olvastad? Ezek a ganéjok Téged bíztak meg, hogy éltess bennünket. Értem én, pedig én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, ők nem tudnak éltetni, kiadták alvállalkozásba a projektet. Még szerencse, hogy ezt a tendert is nem a Mészáros nyerte meg!
Nyulacskáim! Szörnyű kételyem támadt! Lehet, hogy mégis? Ő a fővállalkozó, és Isten neki dolgozik gebinben?
Aztán az is baj még Istenkém, hogy itt már mindenki istent játszik. Pedig hát, tudod, a tízparancsolatban is benne van: „Isten nevét hiába ne vedd!”. A Fidesz még a jelmondatába is belefoglalta nevedet: Isten-haza-család. Elnökük azt is mondta, hogy mellettük állsz. Nem azért mondom, de megválogathatnád, ki mellé állsz. Méltatlan ez hozzád!
Visszatérve a felszólításra (Isten éltessen, Magyarország!), nem akarnak ezek a mocskok senkit éltetni, legfeljebb magukat, az megy is nekik nagyon! Más meg dögöljön meg, ha már nem tudnak belőle hasznot húzni.
Vigyázni kéne Jézuskára is, pláne, hogy nyakunkon a karácsony, mert ezek a bűnözők, önös érdekből, mindenkit temetni akarnak, vannak, akiket többször is újratemetnek! Élni bezzeg nem hagynak senkit! Pedig először élni kéne, legalább egy kicsit, de ezek csak visszaélni tudnak, a hatalmukkal, amit állítólag tőled kaptak. A vezetőjük, a töpörödött Napóleon azt is mondta, hogy a Te kegyelmedből kormányoz. Igaz ez, Istenem? Mondd, hogy nem!
Különben én már nem is bánom, el is mennék legtöbbjük újratemetésére is, még cserepesvirágot is vinnék, kerül, amibe kerül, csak ne húzzák az időt!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2216262900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2020.10.30. 08:29:25

"Kórházba orvos kell, nem pap!"

Azért az orvostudomány mai színvonala mellett nem árt ha ez utóbbi is kéznél van. Különösen kis hazánkban.
süti beállítások módosítása