Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

BagiNacsa-díj

2019. június 26. 07:59 - Szürkenyúl

Meggyalázták a Karinthy-gyűrűt!
Már seggnyalásért is jár kitüntetés. Így lehet besározni Karinthy nevét! Jellemtelen, pénzért bármire hajlandó pojácákkal hozták egy szintre Hofit! Van még ennél is lejjebb?


Mi is a humor? Először is, ami a legfontosabb: a humor nem lehet csak ellenzéki!
A silány, értéktelen, hamis dolgok kifigurázása, a visszásságok felmutatása a humor eszközeivel, szórakoztatva tanítani, elviselhetővé tenni az elviselhetetlent, kinevetni a hitványt, ez a humor!
Méltónak kellene lenni Karinthyhoz, a díj névadójához, és azokhoz az elődökhöz, akik előttük megkapták már a gyűrűt! Azok is szégyelljék magukat, akik nekik, ennek a két közönséges parodistának ítélték oda ezt a jeles díjat!
Legfőképpen ők! Ők azok, akik lejáratták Karinthyt, és többek között Hofit, aki nem érdemtelenül, korábban már meg lett gyűrűzve!
Az sem véletlen, hogy mikor kaptak kitüntetést! Akkor, amikor beálltak a diktatúra mögé, és nem akkor, amikor maradandót alkottak (igaz, esetükben ez még nem fordult elő)!
Nem mellesleg, nem történt semmi különös. Ami történt, szervesen illeszkedik velejéig romlott társadalmunkhoz!
Legközelebb, ha nem ébredünk fel, BagiNacsa-díjat fognak osztogatni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7714912422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WiIdhunt 2019.06.26. 08:30:12

Nem ballib humorista kapta a díjat??? Botrány!

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2019.06.26. 08:37:35

Birca! Már megint ballibbel keltél föl? Kitalálhatnál már valami mást is! Kibővíthetnéd a szókincsed két szóra is. Nem fog fájni, hidd el!
süti beállítások módosítása