Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szarban vagyunk!

2020. november 05. 12:31 - Szürkenyúl

Szarban vagyunk drága szeretett nyulacskáim! Persze, nem csak mi, azok is, akik ostoba módon a kormányra szavaznak, csak nekik fájdalmasabb lesz az ébredés!szar.jpg


Mostanában sokat hallunk a kormány szegénységügyi főtanácsadójáról. (Sajnos nem csak hallunk, láthatjuk is, de megintcsak sajnos, nem bilincsben!) Erről két dolog jutott a kis szürkenyúl agyamba. Az egyik, hogy ha van szegénységügyi főtanácsadó, akkor van szegénység is, még ha tagadják is. Ha az van, amit ez a cseppet sem szimpatikus spiné mond, hogy Magyarországon a trottyos kormánya felszámolta a szegénységet, akkor neki már régen munkanélkülinek kéne lennie. Ugye, jól mondom nyulacskáim? A másik, ami még eszembe jutott, hogy mi, drágáim, nagyon át vagyunk verve! Belém hasított a felismerés, hogy ez a dorbézoló főtanácsadó nem is a miénk, csak mi fizetjük! Mi is a pontos titulusa? Miniszterelnöki biztos, Orbán szegénységügyi főtanácsadója. Figyeltetek? Nem a magyar népé, de még csak nem is a keményen dolgozó kisembereké, hanem Orbáné! Tehát nem nekünk ad tanácsokat, hogyan ne legyünk szegények, hanem Orbánnak és kormányának, valamint saját magának. Na, kapizsgáljátok már? Trottyos védi foggal-körömmel ezt az ingyenélőt, ezalatt már az egész kormány meggazdagodott, pereputtyostól! Hát, erről van szó drága nyulacskáim! Épp itt az ideje, hogy a helyére kerüljön, az eltüntetett tízmilliárdokért felelnie kell! Ahogy elnézem, már csak a következő életében kéne szabadulnia, de akkor sem muszáj! Aztán mehet utána az is, aki kinevezte! Milyen szép lenne, ha egy börtönőr hívná össze a kormányülést!
Csak a baj van ezekkel a miniszterelnöki biztosokkal! Egy másik, a Flóri, már szökésben van. Ha a trottyos nem védené őt is, már visszakerült volna a börtönbe, ahonnan jött! Már nem felel a romaügyekért, úgy látszik az eltüntetett milliárdokért sem.
A baj nem jár egyedül, fene a jó dolgát! Itt van nekünk a koronás vírus is, meg tetejébe a korona nélküli. Mindkettőt el kéne már zavarni! Illetve mégsem! A koronanélkülit nem elzavarni kéne, hanem vigyázni kéne rá! Nehogy elszökjön, a számonkérés elől!
Ez a mi koronanélkülink tegnap nekigyürkőzött a kanálisán, és elmondta, amit nem kellett volna. A koronavírus erőteljes térnyerése ellensúlyozására dörgedelmesen bejelentette a rendkívüli jogrend életbeléptetését. Na, a vírus azonnal beszart, a röhögéstől. Megtudhattuk mi is, a vírus is, hol és mikor nem találkozhatunk, tehát azt is, hogy hol igen, ezenkívül mi tilos nekünk. Azt, hogy a kormánynak mi a dolga, azt most sem tudhattuk meg.
Az sem fontos továbbra sem, hogy kiderüljön ki vírusos, ki nem. Arról sem szólt a trottyos dakota, hogy a kormány, az egészségügy mit tesz a halálesetek csökkentése érdekében, csak az a fontos, hogy ne kerüljön a kormánynak semmibe, sőt büntetésekből még nyeresége is legyen. Mi nem csak alattvalók vagyunk, hanem alávalók is, mindenről mi tehetünk, bennünket csak büntetni kell. Az is jó, ha az önkormányzatokba is sikerül egy jó nagyot belerúgni, ezért újra ingyenessé tette a parkolást, és járatsűrítéseket rendelt el a főváros és jónéhány város kárára.
Cserében kapunk egy félretájékoztatási hazugságshowt, amit még a Fidesz sem vesz komolyan. Felelős tájékoztatás helyett sikeresen bohóccá silányították az Országos tisztifőorvost és bandáját is. Na jó, nem volt nehéz dolguk. Ez az operatív törzs egyébként is csak egy ócska színjáték a kanálisok előtt gubbasztóknak!
Viszont ennek fejében nem kapunk:

- Megbízható, korszerű orvosi ellátást.
- Ingyen tesztet.
- Jövedelemkiegészítést - a munkájukat, jövedelmüket részben vagy egészben elvesztők, kisvállalkozásukat becsukók.
- Emelt táppénzt vagy teljes jövedelmet - a karanténba szorultak.
- Táppénzt, jövedelmet - a gyerekükkel iskolazárás miatt otthon maradók.
- A munkanélküli ellátás emelését a nevetséges 3 hónapról.
- Tájékoztatást - az önkormányzatok a településük járványadatairól.
Na, ugye, jól ki vagyunk stafírungolva, jöhet a koronásfejű!
Ezek a gonosz és tehetségtelen bűnözők, akik Magyarország kormányának nevezik magukat, semmi mást nem tesznek, mint zsebeiket tömködik, ahelyett, hogy felelősen vezetnék az országot! Annyi eszük sincs, hogy rájöjjenek, a rendkívüli jogrendnek meghirdetett ostobaságaikkal az egész országnak, maguknak is ártanak, csak a vírusnak nem!
A trottyos azt mondta, az országnak működnie kell. Igaza van! De nem így, és nem vele!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8616274672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clemens 2020.11.05. 16:15:07

Rossz hírem van nyulam-bulam, minden országban van szegénység.
Statisztikailag határozzák meg, az átlagjövedelem x %-a alatti jövedelemből élőket tekintik szegénynek. Ebből jön ki az a furcsaság hogy aki az egyik országban szegény, az egy másik országban ugyanakkora jövedelemmel már átlag felettinek számít.
De ahogy látom bizonyos javakból neked is kevés jutott...

midnight coder 2020.11.06. 13:37:12

Mert ha az ellenzék lenne hatalmon, Fletó komával az élen, akkor minden bajunk megoldódna. Ja bocs, nem is. Jelenleg épp azzal lennének elfoglalva, hogy a képviselőknek be kell-e fogniuk az orrukat ha a Jobbikkal szavaznak együtt, vagy elég a maszk is.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2020.11.06. 14:01:06

@midnight coder: Az a baj, hogy Fletózás közepette nem látjátok, vagy nem akarjátok látni, hogy Orbánék kilopták a ti szemeteket is. Itt már régen nem politikáról van szó, hanem köztörvényes bűnözésről! Az utolsó mondatod sajnos igaz! :) A jelenlegi ellenzék - tisztelet a kivételnek - alkalmatlan a feladatára. Az ettől függetlenül szerintem nem tagadható, a tények makacs dolgok, hogy a maffiózókat, tolvajokat el kéne zavarni! Aki nem látja, hogy Orbánék szétlopták az országot, az vak!
süti beállítások módosítása