Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Felhatalmazás

2020. április 02. 08:05 - Szürkenyúl

Nem csak Magyarország kormányának nevezett bűnbanda, én sem viccelek! Valahogy elment a kedvem! Csoda? Nem! Minden komoly hír arról szól, Orbánék hogyan fosztják ki az országot. Tegnap Schmidt Máriát tömték ki milliárdokkal, ma csak a nevek változtak!


Ha ez még nem volna elég, kétmilliárd forintos állami támogatást kap kikötőfejlesztésre Mészáros és Tiborcz közös vagyonkezelője is. Mikor ébredünk már fel? Semmi nem fontos ebben a kibaszott országban, csak Orbán gazdagodása! A vírus le van szarva! Legalább kevesebbet kell költeni nyugdíjkifizetésre! Megtévesztett nyugdíjas társaim, Fidesz szavazók! Igyekezzetek jól kinyalni Orbán seggét, míg életben vagytok! Másra úgysem kelletek!
Külföldi gazdasági elemzők arra figyelmeztették kedden ügyfeleiket, hogy Orbán Viktor miniszterelnök körei komoly pénzektől esnek el a válság miatt, mert például sokat fektettek turizmusba, és innen idén nem lesz bevételük. Ezért a gazdasági mentőcsomagokból Magyarországon várhatóan nagy szelet jut majd a politika-közeli nagyvállalkozóknak, illetve új források után nézhetnek Orbánék. Hát, erről van szó!
Emlékeztetnek, hogy számos külföldi tulajdonost űztek el Magyarországról az elmúlt években az adórendszer és a törvényi környezet átalakításával. Ez arra figyelmeztet, hogy a kiskereskedelmi áruházak és a bankok lehetnek a legnagyobb veszélyben most, mert Orbán ezeket már korábban kinézte magának, de szemben a közművekkel, az energetikával és a sajtóval, ezeken a területen eddig csak mérsékelt sikereket ért el.
Közben újabb 29 ingatlant kaptak meg az egyházak a magyar közvagyonból.
Mi a legfontosabb a nyálcsorgató, Orbán seggéből ritkán felbukkanó Semjénnek vészhelyzet idején? A transzszexuálisok ellehetetlenítése. Ez Magyarország miniszterelnökének helyettese!
Ha még nem lenne világos, ezekre a fontos dolgokra kell a felhatalmazási törvény!
Meg arra, hogy kontroll nélkül bárkit eltehessenek láb alól. A demokráciát egy tollvonással megszüntették! Jótollú Bólogató Gerinctelen János most sem állt Orbán útjában!
Jó reggelt Magyarország!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1315582770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Célkereszt 2020.04.02. 08:54:40

Igen. Transzneműeknek nem marad más, mint a kivándorlás. Nem is értem, hogy mit zavarja Semjént az a néhány száz transznemű.
Mi pedig tiszta, szűzies kereszténydemokraták maradhatunk.
süti beállítások módosítása