Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Nemzeti jó napot!

2020. február 28. 13:46 - Szürkenyúl

Folytatódik az ország nemzetiesítése! A legújabb, hogy nemzetiek lesznek a színházak is, ami azt jelenti, hogy nemzeti félkegyelmes uraknak tetsző darabokat fognak játszani nemzeti színészek. Nemzeti lesz a súgó is, meg a besúgó is! Nemzeti ruhatáros vigyáz a kabátunkra, nemzeti jegyszedő kezeli nemzeti jegyeinket nemzeti hevülettel. Nemzeti lesz még a függöny is, és füle is lesz, mégpedig nemzeti!


Ezzel a kör lassan bezárul, már majdnem minden nemzeti lesz.
Az új NAT-nak köszönhetően nemzeti iskoláinkban nemzeti gyerekeket fognak nevelni. Kiválóan fognak tudni nemzeti pálinkát főzni, menekülés közben hátrafelé lőni, s megtanulják, hogy csak az elfogadható, ami nemzeti. Nem kivételek ez alól az egyházi iskolák sem! Ott még a papok is nemzetiek lesznek, és nemzetiül fognak papolni is. Azt hallottam, hogy ott nem a pálinkafőzést fogják tanítani, hanem a nemzeti misebor készítése kerül a tanrendbe. Állítólag már írják a nemzeti Miatyánk-at is, és lesz egy nemzeti tízparancsolat is. Ez utóbbival jó nagy fába vágták nemzeti fejszéjüket, hiszen nem könnyű találni tíz olyan parancsolatot, amelyeket be is tudnának tartani.
A fejlődésből nem maradhat ki az egészségügy sem! Jönnek a nemzeti betegségek. A végső cél, hogy minden betegség nemzeti legyen. Hazánkban még a koronavírus is nemzeti lesz. Sőt, csak nálunk (el)kapható betegségek is lesznek! Jön a nemzeti nyomorfekély. Kórházainkban már jelen vannak a nemzeti vírusaink, és ágyi poloskákból sem szorulunk behozatalra.
Ha ilyen ütemben haladunk, a Nemzeti Spermabankban hamarosan minden sperma nemzeti lesz, és a végén csak Orbán örökítő anyaga lesz kapható, nemzeti jegyre. Első ütemben a csókosok kaphatják majd (be). Ha nem ébredünk fel időben azt is megérhetjük, hogy kötelező lesz használata. Nem vagyunk ettől nagyon messze, már évek óta szexuál bennünket a nemzeti trottyos dakota. Megtanulhatjuk, hogyan kell nemzeti gyereket nemzeti módon nemzeni.
Szükség lesz, már most is van, nemzeti börtönökre is, ahol azok a nemzeti bűnözők fognak lakni, akiket a nemzet főügyésze nem tudott tisztára suvickolni.
Szegénységünk is nemzeti lesz! Elárasztják az országot a nemzeti szegényházak. Ezekbe csak nemzeti szegények juthatnak majd, akik megszavazták nemzeti szegénységüket, és kézcsókjukról biztosították a nemzet legszegényebb milliárdos és nemzeti félkegyelmes urát.
A kormány azt szeretné, hogy nemzeti legyen az Atyaúristen is. Az első lépéseket már megtették ez irányban, hű szolgái már nemzetiek. Papjai, főpapjai átadták lelküket és templomaikat is a gonosznak. Már csak a nagyfőnököt kell becserkészni. Azt nem tudom, fent mit szólnak ehhez. Lehet, hogy Áder Gerinctelen János ezért volt a pápánál?
Van még egy-két veszélyes elem, de azokkal eddig még nem boldogultak nemzetiék, vagy NERzetiék. Mindegy, a kettő ugyanaz. Ilyenek az írók, humoristák, zenészek jelentős része, bár tudjuk, vannak jó néhányan, akik a korpa és a disznók közé keveredtek. Gondoljunk bele, hogy hangzanának például az alábbiak: Nemzeti Eszterházy Péter, Nemzeti Farkasházy Tivadar, vagy Nemzeti Bródy János? Ugye, hogy nem jól? Bele is borzongtam! Őket megpróbálják nemzeti eszközökkel elhallgattatni, mindenkinek kuss, aki nem az ő nótájukat fütyüli.
Ma még vidáman vonyítanak a nemzeti csahos kutyák, de legyen mindenki biztos benne, nem csak a sánta, hanem a hamis kutyákat is eléri végzetük! Megszégyenülve, sárba taposva, közutálatnak kitéve fogják végezni nemzeti gazdáikkal együtt!
Az igaz, értékes hangot nem lehet elhallgattatni! Főleg, ha van rá igény! Legyünk hát igényesek!

Egy biztos, egy szürkenyúl sem lesz sosem nemzeti!

Nemzeti jó reggelt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr215495474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása