Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A zászló

2020. január 13. 14:25 - Szürkenyúl

Felháborító! Már megint a diszkrimináció, a hátrányos megkülönböztetés! Az ügy ombudsmanért kiált! Milyen dolog az, hogy csak a disznók lehetnek nemzetiek? Csak ők kaphatnak nemzeti zászlót? A szürkenyulak nevében is kikérem magunknak!


Nagyon fel vagyok háborodva. Azt olvastam, hogy a csomagolatlan sertéshúsokra jól láthatóan ki kell írni a termék származását, sőt, nemzeti színű zászlócskát kell tűzni a sertéshúsba. Őrület! Ezek a disznók még holtukban is nemzetiek!
Azt is hallottam, hogy a jogalkotók itt nem állnak meg. További szigorítások várhatók a vevők minél jobb kiszolgálása, de lehet, hogy kihasználása érdekében. A jövőben azt is fel kell majd tüntetni, hogy a disznó melyik disznóólból, melyik gazdától származik, milyen iskolákat végzett, és milyen vallású volt. A végén még azt is megéljük, hogy a kedves papa, és mama is nevesítve lesz. Ezeket az információkat állítólag további zászlók kitűzésével fogják tudtunkra adni. Kósa mama, Pénztáros Lőrinc már tervezteti a családi zászlót. Kósa mama zászlóin állítólag kupak lesz a fő nemesi motívum, míg a stróman zászlóján maga Lőrinc fog röfögni. A vallási hovatartozás jelölése szintén kötelező lesz, mivel mi büszke magyarok csak a keresztény disznókat szeretjük, más vallásúakat nem is vagyunk hajlandóak még meghallgatni se! Már elindult a vetélkedés, kölcsönösen keresik egymás kegyeit a disznók és az egyházak. Szerintem meg fognak egyezni, hiszen hasonszőrűek. Hiába, na, nincs új a nap alatt! Tegnap azt álmodtam, hogy a disznók arcképe is ki lesz tűzve kis zászlócskán a húsra. Meg sem lepődtem, mi magyarok már megszoktuk, hogy minden pofára megy.
Furcsa nép vagyunk! Csak a disznókra vagyunk kényesek. Egy disznó csak nemzeti lehet. Ami a marhákat és birkákat illeti, mindez nem számít, ők nem is lehetnek nemzetiek. Csak az a lényeg, hogy szeressék a nemzeti disznókat. A halak sem számítanak, ők úgysem tudnak beszélni, sőt lopni se, mert se kezük, se lábuk. A szárnyasokat eleve kizárták, nehogy még jobban megtollasodjanak! A konkurenciát el kell taposni!
Én, mint kis szürkenyúl, aki még csak nem is nemzeti, nem berzenkedem a zászlók miatt! Gondoljatok bele! Amelyik disznón zászló van, az már jó disznó.
Csak nehogy kitalálják, hogy a parlamentben ülő disznókra is nemzeti zászló kell. Persze, mint mindennek, ennek is lenne előnye. Legalább látható lenne, kinek áll a zászló. Nem mondom, hogy jól állna a sok mamelukon, de nem számít, eddig sem voltunk büszkék rájuk!
Ajaj! Ha hiszitek, ha nem, már megint korszakalkotó ötletem van! Innen már csak egy kis ugrás! Javaslom „Nemzeti Disznó” cím adományozó minisztérium felállítását. Minden nemzeti disznó kapjon zászlót! Vagy minden zászló kapjon egy disznót!
Új zászlaja lehetne az országnak is! Ne aprózzuk el! A trikolor közepén lehetne egy disznófej!
Ez azért is lenne tökéletes, mert egyúttal utalhatna a maffiára is!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9815407262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása