Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Rokonok

2019. október 18. 10:49 - Szürkenyúl

Állítsuk meg Orbán Viktort!
Félek! Nagyon félek! Ha miniszterelnökünk külföldre utazik, abból csak baj van, az nekünk sokba kerül! Legutoljára Bakuban járt, ahol először türkökkel találkozott, majd azt kürtölte világgá, hogy ereinkben kipcsak vér folyik.

Mi lesz, ha ez a csörgősipkás a következő útján először valamilyen állatba botlik? Gondoljatok bele, ilyen előzmények után, az első állat, amit meglát, annak a vére fog csörgedezni ereinkben. Abba már beletörődtem, hogy a majomtól származom, sokakon ez látszik is, de mi van, ha csúszómászóval vagy rágcsálóval találkozik először? A szégyen megölne! Magam előtt látom külföldi, vezető lapok vezércikkeinek címét: Magyarország miniszterelnöke szerint a magyarok ereiben cickányvér csörgedezik! Borzalom! Esetleg kiderülne, hogy tényleg birkák vagyunk. Már csak ez hiányozna! Tízparancsolatos Koszoskörmű Kásler Magyarságkutató Intézete kezdhetné elölről kutatásait.
Az furcsa nekem egy kicsit, de csak egy kicsit, hiszen ettől a grazi szökevénytől minden kitelik, hogy mi magyarok csakis diktátorok népeivel lehetünk rokonok. Ha hagyjuk, hogy ez a trottyos még pár évig röpködjön, annyi rokonunk lesz, hogy össze se tudjuk számolni. Nem azért mondom, de egy svájci, spanyol vagy francia rokonságot jobban elviselnék, de oda vagy nem hívják ezt az elfuserált magyarságkutatót, vagy ezeken a helyeken nem mer előjönni rokoni kapcsolatokkal. A brazil elnöknél bezzeg nem hozakodott elő pataso vagy tupi rokonsággal, igaz, fölösleges is lett volna! A mi stadionjainkban nem futkároznak Ronaldo-k, így aztán úgy sem hitte volna el senki. Én csak egy kis szürkenyúl vagyok, azt sem tudom, milyen vér folyik ereimben, de előre figyelmeztetem miniszterelnökünket, Ruandába ne menjen! Két okból se! Egyfelől azért, mert Kósa se a hutut, se a tuszit nem tudja kimondani, másfelől azt már végképp nem szeretném, ha leendő unokámnak azt kellene majd elmondani, hogy az ő ereiben is tuszi, pláne hutu vér csörgedezik.
Különben meg azt mond ez az elmeháborodott amit akar, a történelmet szereti meghamisítani, ezt eddig is tudtuk, de ettől még a tények nem változnak, pláne visszamenőleg. 
Az pedig, hogy neki kik a rokonai egyrészt nem érdekel, másrészről tőlem annyi rokont csináltat, vagy csinál magának, amennyit csak akar, és azzal, akivel kedve tartja! Egy a lényeg! Tartsa is el őket! Nekünk, magyaroknak nincs szükségünk több szegény rokonra! Elég nekünk eltartani az ő pereputtyát! Még sok is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3415230108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása