Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Tárgyalás

2019. október 15. 15:51 - Szürkenyúl

Tárgyalóteremben:

- Vádlott! Elismeri az önre felrótt vádakat?
- Elismerem, bíró úr. Kábítószereztem, orgiákon vettem részt, szégyent hoztam a családomra, foglalkozásom körében megkárosítottam a magyar államot, de már megbántam.


- Rendben van, vádlott. Ön méltatlanná vált arra, hogy a továbbiakban is a Magyar Bűnözők Szövetségének teljes jogú tagja legyen, ezért megkérem lépjen ki a szervezetből! Tevékenységét a jövőben csak magánemberként folytathatja!
- Köszönöm, bíró úr. Ígérem, az elkövetkezendő években az MBSZ kültagjaként fogom végezni kifogásolt tevékenységem, nem hozva ezzel szégyent a szövetségre.
Rendkívül hálás vagyok az általam átvert károsultaknak, valamint a MBSZ-nek, hogy lehető vették számomra a bűnismétlést.
- Vádlott elvtárs! Álljon fel! Esküdjön meg a meggyalázott bibliára, hogy a továbbiakban is folytatja áldásos tevékenységét a szövetség gyarapítására.
- Az MBSZ engem úgy segéljen!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8215224294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.10.22. 15:19:13

:-) Embéesz? :-) "Játszik még" az eszáeszesz, azaz a SZervezett Alvilág Szervező Szervezet is. :-( Kulcs szó, Presztizs ügy.

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=&AN=totkokszolgak&MN=Fooldal&LN=Hungarian
süti beállítások módosítása