Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Hírek egy percben 2.0

2019. október 08. 16:01 - Szürkenyúl

Hírek egy percben

Ma délelőtt Darth Vader, és Chewbacca látogatta meg hivatalában Tarlós István főpolgármester urat. Kiszivárgott hírek szerint a találkozó jó hangulatban zajlott.

A híradó információi szerint Darth Vader fénykardjával átvágott egy perzsaszőnyeget, valamint egy nemzetiszínű szalagot, majd átadta azt a főpolgármester úrnak. Mindketten támogatásukról biztosították Tarlós Istvánt. Chewbacca külön kiemelte, hogy folyamatosan figyelemmel kísérte főpolgármesterünk munkáját, dicséretképpen meg is simogatta fővárosunk vezetőjét, bár ez okozott némi bonyodalmat, mert híreink szerint nagyon hullik a szőre. Darth Vader elmondta, ő, és barátja mindenképpen támogatni fogja főpolgármester urat, akkor is, ha nem, és Scarlett Johansson egy hülye picsa!
Ezt követően Tarlós István elővette megafonját, hogy megköszönje az illusztris vendégek látogatását, de bekapcsolását követően kis probléma adódott, mert összegerjedt Darth Vader fénykardjával.

Orbán Viktor levélben fordul a nemzethez. Arra kéri a lakosságot, fogyasszanak minél több krumplit, mert az távol tartja a migránsokat. Legyenek résen! Aki nem eszik krumplit, az maga is migráns!

A győri Fidesz nem, de a polgármester csúcsra ért, sőt másokat is csúcsra juttatott. Áldozatos munkájáért, önzetlenségéért csak dicséret illetheti! Munkájához sok sikert kívánunk, reménykedünk, szorgos tevékenységének lesz látható eredménye.

Tájékoztatjuk a lakosságot, aggodalomra semmi ok, lesz elég krumpli, sőt, előrehaladott kísérletek folynak a narancsszínű krumpli kifejlesztésére is!

Maradjanak velünk, jövünk vissza hamarosan, nehogy önálló gondolataik támadjanak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2915209406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása