Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Bakik és bacik

2019. július 22. 09:52 - Szürkenyúl

Nem könnyen eldönthető kérdés, hogy egy önkormányzatnak átok vagy áldás egy stadion.
Székesfehérvár önkormányzata dörzsölhetné markát! Sőt, már korábban is elkezdhették volna! Már a sóstói stadion építésének elhúzódása is malmukra hajtotta a baktériumos vizet. Ugyanis minél később adták át a stadiont, annál kevesebb vesztesége lett az önkormányzatnak, mivel addig nem kellett üzemeltetni.


A 2018-ban, 2 év csúszással átadott stadion áldás lett volna, ha nem került volna többe, mint az eredeti ár, de jó magyar szokás szerint sikerült 1 milliárd forinttal túllépni az eredeti költségvetést. Nem volt szerencséje az önkormányzatnak, voltak bakik, de aztán segítségükre siettek a bacik. Ezek a bacik szerintem intelligensebbek, mint a mosóporok, meg mint az építők, tudták hova és mikor kell befészkelniük magukat.
Tavaly azért nem játszhatta kupameccseit a Vidi az új stadionban, mert későn adták át, az UEFA nem hitelesítette. Mióta átadták (a baktériumoknak), csak bajnoki találkozók voltak. Még a nyitómeccs is csak egy hazai bajnoki meccs volt. Ez nem lehet véletlen! Idén is jöttek a Vidi nemzetközi kupamérkőzései, épp itt volt a cselekvés ideje. Jöttek is a bacik. A csapat meg ment, Felcsútra. Átok ül a stadionon, a lelátókon is! Hely van bőven. Mellesleg egy valami szuper a stadionban, az pedig a baktérium, a pseudomonas aeruginosa. A legerősebb antibiotikumokat is simán legyőzi, még idegenben is!
Ha jól belegondolok, még az is lehet, hogy a trottyos dakota keze van a dologban. Tőle minden kitelik! Addig, amíg nem használható a sóstói (baktériumoktól) félelmetes aréna, házából papucsban átsétálhat a Pancho Arénába kedvenc csapatát megnézni. Sőt! Az is lehet, hogy azért hosszabbíttatta meg a felcsúti szellemvasút nyomvonalát Bicskéig, hogy minél többen, legalább ezren láthassák a Vidi meccseit. Csak nehogy Fehérvárig meghosszabbítsa!
Megnyugtatok mindenkit, aggodalomra semmi ok! Mire a Vidi kiesik az EL-ből minden rendben lesz. Bacik elmennek, jöhetnek újra a bakik.
2016-ban kezdték építeni a komplexumot, legmerészebb álmok szerint 2020-ban már akár nemzetközi mérkőzést is játszhatnak benne.
Sikertörténet ez a javából!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8214974352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.07.28. 15:47:14

Egy percig se aggódj. A szfvári bacis focistadion is benne van a hazai GDP-ben. :-(

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2019.07.28. 18:48:15

@rdos: Nagy kő esett le a szívemről! Mindig meg tudsz nyugtatni. :D
süti beállítások módosítása