Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Négy és fél

2019. május 30. 14:46 - Szürkenyúl

Kik döntötték el, s kik fogják eldönteni sorsunkat a következő választásokon?
Azok, akik elmentek szavazni, meg azok, akik nem mentek el!


Kik mentek el? Azok, akiket megfizettek, azok, akiket vittek, azok, akiket megfenyegettek, azok, akiket kényszerítettek, azok, akik az M1-et nézik, helyi Fideszes újságokat olvassák, Kossuth-rádiót hallgatják. Azok az ukrán, romániai magyarok, akiket Orbán megvett kilóra! Ezek a szavazók majd 1.800.000-en voltak.
Rajtuk kívül elment még ~1.635.000 fő, akik az ellenzéki pártokra voksoltak.
Választásra jogosultak száma 8 millió fő, tehát nem mentek el választani több mint 4,5 millióan! Adódik a kérdés, miért nem ment el szavazni 4.500.000 magyar választópolgár, azaz a szavazásra jogosultak több mint fele? Ezen kellene elgondolkoznia mindenkinek, az ellenzéki pártoknak is! Siránkozni, másokban hibákat keresni persze lehet, csak semmi értelme!
Amíg a négy és fél millió ember nem ébred fel, és nem fogja fel, hogy az országot nyomorba döntő, saját anyagi hasznát leső tehetségtelen banda az ők passzivitásuknak köszönhetően van még hatalmon, addig nincs értelme semmiben sem reménykedni!
Eljött a cselekvés ideje, csak nehogy már most is késő legyen! Láthatjuk Orbánék hova vezetik az országot, milyen ámokfutást végeznek Európában is, csakhogy hatalmon maradhassanak, mert félnek az elszámoltatástól.
Európa már leírta Magyarországot!
Ma szégyen magyarnak lenni!
Meddig akarunk még így élni Európa közepén?
Meddig akarunk még Európa szégyene, csicskája lenni?
Az utóbbi választások megmutatták, a jelenlegi ellenzék, az okokat most ne firtassuk, nincs értelme, képtelen bármit is elérni! Csak magunkra számíthatunk!
Kéne már egy párt, de gyorsan! A minimum négy és fél millió magyar pártja!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1514869750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása