Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szenzációs hírek

2019. május 23. 11:24 - Szürkenyúl

Elkeseredett magyar állampolgárok egy csoportja beperelte az Európai Uniót!
Keresetükben előadták, hogy az Unió, több rendben, és jogellenesen, nem a sikkasztókat, rablókat, szerződéseket megszegőket büntette meg, hanem Magyarországot, a vétlen magyar dolgozókat. A periratban világossá tették, hogy nem fogadják el a kollektív büntetést, egyben kérik a valódi bűnösök felelősségre vonását.

Ügyvédjük útján közölték, perdöntő bizonyítékaik vannak állításuk igazolására. Jogi képviselőjük a meghallgatáson elmondta, ügyfelei a továbbiakban nem hajlandóak más bűneiért fizetni, követelik az ítéletek hatályon kívül helyezését, valamint a kollektív büntetést meghozó uniós szervezet leváltását, felelősségre vonását. Állításuk bizonyítására bemutattak két fényképet, az egyiken az utasokkal tömött felcsúti kisvasúti kocsik nem láthatóak, másikon semmi sem látható, mivel fel van kapcsolva az Elios Innovatív Zrt. által szerelt közvilágítás. Periratokból az is egyértelmű, hogy mindegyik, pénzbüntetéssel zárult, üggyel kapcsolatban rendelkeznek tárgyi bizonyítékokkal, és egyik esetben sem fogadják el a meghozott ítéleteket.
Egy másik feljelentést is tettek, mégpedig az uniós földalapú támogatásokkal kapcsolatos csalásokkal kapcsolatban. Kifogásolták, hogy az ellenőrzések nem voltak alkalmasak a visszaélések feltárására. Bizonyítékként felmutattak két fél disznót, valamint három fél birkát. Állításuk szerint a csalók azokkal igazolták, hogy mezőgazdasági, állattartási tevékenységet folytatnak. A jogi képviselő kifejtette, a bemutatott állatok az ellenőrzés során, vagy a fűben feküdtek, vagy fának voltak támasztva. Bemutattak továbbá egy élő marhát is, nyakára „M”, és „L” betű volt billogozva. Hangfelvételekkel bizonyították, a marha elmondta, ő nem a gázszerelő, és nem is egy gázszerelő tulajdona, csak az ellenőrzés ideje alatt legelhetett a támogatott területen.
Beszéltem az ügyvéd úrral, aki elmondta, hogy ügyfelei pertársaság megalapításán gondolkodnak, szövetkezve a többi uniós ország állampolgáraival, mely azt a célt szolgálná, hogy az Európai Uniót, mint gazdálkodási szervezetet rákényszerítse a közpénzekkel kapcsolatos szigorú ellenőrzésekre, és elszámoltatásokra. Védenceim szerint nem elfogadható, hogy az uniós országokból befolyó támogatások magánzsebbe vándoroljanak, még akkor sem, ha abban a zsebben mindig van egy kéz is!
Ezek voltak a hírek, várjuk a további fejleményeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5014851714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása