Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Nyuggerek! Ébresztő!

2019. április 07. 13:43 - Szürkenyúl

Nyugdíjasok érdekvédelmi szervezetei hol vagytok? Orbán zsebében? Benneteket szorongat, mikor zsebre dugott kézzel páváskodik?


Az elmúlt hónapok az egyre erősödő érdekvédelemről szóltak. Országszerte sztrájkok jelezték, hogy ébredőben vannak a dolgozók, a szakszervezetek. Rájöttek, hogy a munkáltatók, az állam kisemmizi őket, és van is keresnivalójuk.
A nyugdíjasokat képviselő szervezetek miért hallgattok? Pedig ha valakik joggal panaszkodhatnának, azok a nyugdíjasok! Elég, ha csak a sértően alacsony, azaz mélyen infláció alatti nyugdíjemeléseket vesszük alapul. A nyugdíjak folyamatosan elértéktelenednek!
Nyugdíjas társaim! Most lenne itt az ideje az asztalra csapni! A politika évek óta használ, sőt, kihasznál benneteket. Orbán a választásokon rendre rátok támaszkodik.
Több mint 2,5 millió szavazóról beszélünk, akkor, amikor a választásokon ~4,5 millióan vesznek részt. Kutatások szerint a szavazásokon résztvevők minimum harmada nyugdíjas!
Látható, nem kis erőről van szó. Ezért mondom, hogy föl kéne már ébredni! A nyugdíjas szervezeteknek is!
Hol vagytok ellenzéki pártok? Nektek sem fontosak a nyugdíjasok?
Nyugdíjasok! Orbán csak játszik a veletek. A nyugdíjprémium, és az évente egy-két alkalommal kiosztott Erzsébet-utalványok rendszere is ezt bizonyítja! Nem emel nyugdíjat, csak választások előtt nagylelkűen jutalmaz. Alamizsnára van szükségetek? Meg fogjátok kapni! Ha jut külföldi stadionokra, fociakadémiákra, afrikai, ázsiai, mexikói templomokra, ukrán nyugdíjakra, akkor miért nem jut a magyar nyugdíjakra?
Nem veszitek észre, hogy meg vagytok alázva?
Meddig akartok még a hazaáruló tolvajokra szavazni?
A számok azt mutatják, hogy akár az önkormányzati, akár az országgyűlési, akár az EP-választás végkimenetelét komolyan befolyásolhatjátok!
Megint be fogtok dőlni az orbáni hülyítésnek? Eladjátok magatokat két Erzsébet-utalványért, két kiló krumpliért?
Ha már magatokra nem gondoltok, gondoljatok gyerekeitekre, unokáitokra! Ha nem ébredtek fel időben, egyedül maradtok! Skype-on akarjátok látni családotokat? Unokáitok német, osztrák, angol iskolába fognak járni, nem tanulnak meg magyarul írni, olvasni. Rendben van ez így? Hogy fogtok szeretteitek szemébe nézni?
Csak az egyik dolog a saját érdeketek, de ne feledjétek az ország sorsát sem!
Mit ígért Orbán? Semmit! Csak a migránsokkal riogat! Gyűlölködésre buzdít, hogy hatalmon maradhasson! Milyen azt tapasztalni, hogy szeretteitek itt hagyják az országot, hogy máshol keressék boldogulásukat, máshol fizetnek adót? Nem világos még mindig, nem abba fogtok beledögleni, hogy jönnek a migránsok, hanem abba, hogy mennek a magyarok!
Ha ez nem elég, a lepukkadt kórházakban fogtok megdögleni! Ezt akarjátok? Láthatjátok, van pénz stadionokra, az egyházak 100 milliárdokat kapnak, a csókos vállalkozók, oligarchák szintén ki vannak tömve sok milliárddal. Évente milliárdokat költ a kormány saját maga dicséretére, óriásplakátokra, nemzeti konzultációnak hirdetett néphülyítésre! Mindenre van pénz, csak arra nincs, hogy emberhez méltó életet éljetek!
Nem veszitek észre. mire megy ki a játék? A hatalomnak nem vagytok fontosak, csak akkor mikor szavazni kell!
Nem volt még elég az ígérgetésekből? Mikor ébredtek már fel?
Itt az ideje elzavarni ezt a palotákban dőzsölő rablóbandát! Vagy kazánban akarjátok végezni gyújtóssal a kezetekben? Mire vártok?
Megbocsáthatatlan bűnt követtek el, ha továbbra is a diktatúrára, az ország kifosztóira szavaztok!
Szavazzatok inkább magatokra, szavazzatok az országra, szavazzatok az ellenzéki pártokra! Szavazzatok a jövőre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3814745995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása