Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Törvényes hazugság

2019. április 05. 18:21 - Szürkenyúl

Magyarország kormánya betiltotta a hazugságvizsgálót. Mint kiderült, nem ok nélkül!
A legújabb kiszivárgott hírek szerint a Fidesz utolsó pártkongresszusán alapszabályban rögzítették, hogy párttagok részére tilos az igazmondás. Informátorom szerint kisebb értetlenség kísérte az előterjesztést, mert egyesek nem tudták eldönteni, ez most igaz, vagy nem. Az előterjesztő menteni akarta a menthetőt, de igazmondásba keveredett.

Végül abban állapodtak meg, hogy a szabály másnaptól érvényes. Volt, aki ezt sem hitte el, ezért, félve a retorzióktól, mély hallgatásba burkolózott. A szavazás után a miniszterelnök kért szót, akin látható volt a megkönnyebbülés, most már pártutasításra hazudhat. Felhívta a tagok, főleg a tisztségviselők figyelmét az alapszabály könyörtelen betartására.
Meghirdette a hazugságalapú társadalom felépítését.
Kiemelte, hogy csak az lehet hazugság, amit ők mondanak. Akik nem hiszik el kinyilatkoztatásaikat, azok a hitetlenek. A médiával kapcsolatban megnyugtatta párttársait, a TV-k, rádiók, újságok a kezében vannak, és már régen nem mondanak igazat. Hűséges szavazóik isszák minden szavukat, tátott szájjal várják a nemzeti hazugságokat. Figyelmeztette híveit, hogy az ellenzék folyamatosan támadni fogja őket, de ne dőljenek be az ordas igazságoknak, bátran szálljanak szembe azokkal. Csak az lehet igaz, amit ők hazudnak!
A kongresszuson meghívottként jelenlévő kereszténydemokrata pártelnök csurgó nyállal üdvözölte a döntést. Elmondta, hogy pártja már régóta hasonló elveken működik, hiszen már a párt neve is hazugság. Elárulta, hogy ő még soha életében nem hazudott. A kongresszus minden tagja nevetve, zúgó vastapssal köszöntötte. Biztosította a Fidesz elnökét, hogy az egyházak megértő partnerek lesznek. Mint mondta, köztudott, a tények elferdítésében több ezer éves gyakorlatuk van.
A szóvivők munkájában az igazmondás tilalma nem jelent semmilyen változást. Náluk eddig is alapkövetelmény volt az igazság elhallgatása.
Az országgyűlés elnöke kérte a megjelent képviselőket, hogy parlamenti munkájuk során, már a kérdések megfogalmazásánál is kerüljék az igazságot. Tájékoztatta őket, hogy a szavazógépet is megtanították hazudni, figyeljenek használatára.
A pártkongresszusról mindenki hazugságokkal felvértezve távozott, de a problémák csak ezután következtek.
Sokan becsapva érezték magukat, idő kellett annak felismeréséhez, hogy ez a normál állapot.
Fidesznyik képviselő hazaérkezve, a kongresszus hatása alatt bekopogott lakásán, majd arra a kérdésre, hogy ki az, hamis választ adott, így nem engedték be.
Egy másik képviselő másnap reggel feleségének azon kérdésére, kér-e reggelit, konspirációs okból azt a választ adta, hogy nem, így éhen maradt.
Két képviselő összetalálkozott a parlamenti irodaház előtt, kölcsönösen hazudtak egymásnak, emiatt jól összeverekedtek. Mindketten féltek az alapszabály megszegésétől.
A Fidesz kisebbik gázszerelője elmondta, hogy gyújtóssal a kezében zárta kazánba munkását, de nem hitték el neki. Azt gyanították, hazudik.

A fentiek alapján váltak világossá az elmúlt napok eseményei.
Megtudhattuk, hogy:
Folyamatosan csökken a képviselők fizetése.
Özönlenek haza külföldről a magyar munkavállalók.
A Fidesz függesztette fel EPP tagságát.
Nekünk Magyarország az első!

Kíváncsi vagyok milyen az a hazugság, amit még a Fidesz szavazói sem hisznek el?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5314742249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása