Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Sok nyúl disznót győz

2019. február 28. 06:46 - Szürkenyúl

Kísérleti nyulak! Igen tisztelt sorstársaim! Kísérlet járja be az országot!
Saját magunk nevében ragadtam tollat. Azért tollat, mert nyúlszőrrel nem lehet írni, csak festeni.
Tudom már, miért támadja kormányunk megbízottja, az a dagadt disznó az MTA-t! Azt hallottam, tervbe vette az akadémia, hogy ezután nem nyulakon fognak kísérletezni, hanem disznókon.

A kormány aggodalma teljesen érthető. Most még az a divat, hogy nyulakon tesztelnek mindent. Mi vagyunk a kísérleti nyulak. Sokáig tűrtük a megalázó kísérletezgetést, de elég volt! Én, mint szürkenyúl, teljesen egyetértek az ötlettel, és teljes nyúlszélességgel támogatom a váltást. Mi szürkenyulak sosem ugráltunk a haladás útjába! Ettől függetlenül nagyon logikus lépés disznókat alkalmazni. Kutatások bizonyítják, hogy a DNS-ük sokkal közelebb áll az emberekéhez, mint a nyulaké. Azt nem értem, mit kellett ehhez olyan nagyon kutatni? Én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, de még én is látom a nyúlvánvalót. Egyik-másik kétlábút már alig lehet megkülönböztetni négylábú rokonától.
Nyulacskáim! Lássunk tisztán! Az csak az egyik problémájuk, hogy disznókon akar kísérletezni az akadémia! Mint bizonyára tapasztaltátok a kormánynak külön kutatóintézete van. Folyamatosan kísérleteznek velünk. Főleg a tűréshatárunkat kutatják erőteljesen. Nagyon kíváncsi egy népség!
Kisnyulainkkal is folyamatosan kísérleteznek. Most azt kutatják, tanulás nélkül fel tudják-e venni a versenyt azokkal szemben, akik jól képzettek. Meg azt is, hogy lehet annyira lebutítani őket, hogy a Fideszre szavazzanak. El a kezekkel a kisnyulainktól!
Kísérleteznek az átlagéletkor kinyújtásával is. Azok a kísérleti nyulak, akik 70 éves korukig dolgoznak, már átlagosan 68 évig élnek. Arra senki sem kíváncsi, nem kutatják, meddig élnénk normális, emberhez méltó körülmények között.
Nincsenek megelégedve szaporodásunkkal sem. Hát, ha már itt tartunk, én sem vagyok megelégedve az övékkel! Túlságosan is szaporák ezek a disznók! De lássák, kivel van dolguk, most elárulom nekik a nagy titkot! Hiába is akarják, hogy csináljunk több gyereket, fogságban nem szaporodunk! Még pénzért sem!
Az egyik főkutató, valami Kókler, vagy Kásler, a Tízparancsolattal kísérletezik. Igaz, még a kutatás csak kezdeti stádiumban van, de az orvosokat, ápolókat már elzavarta. Szólhatna már neki valaki, először tartsa be a nyamvadt tízparancsolatát, azután pampogjon!
Most éppen azt kutatja, hogy bírjuk a kórházi fertőzéseket. Hány gramm kenyér szükséges az életben maradáshoz. Meddig húzzuk orvosi ellátás nélkül. Mikor döglünk bele a munkába. Sokba fog kerülni ez a kutatás, disznókám!
Mellesleg, kísérleteznek ezek magukon is. Előrehaladott kutatások zajlanak agyatlan disznókkal, hogyan állják meg helyüket miniszterként. Az eredmény szembetűnő. Ugyan még néha maguk alá piszkítanak, de már nem röfögnek.
Gerinctelen disznókkal is kísérleteznek, és nagyon úgy néz ki, sajnos beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Kiváló vezetőkké váltak. Alkalmasak minden gazemberségre. Lopni tanultak meg a leghamarabb!
Biztató kísérletek folynak a gazdaságpolitika terén is. Egyelőre csak hazánkat sikerült eladniuk, kiárusítaniuk. Ha pontosabban akarok fogalmazni, nem csak árulták, el is árulták hazánkat!
Főleg a fődisznó jár az élen. A fél ország már a családja, barátai nevén van.
Sok nyilatkozatával már saját magát is elárulta. Elárult már mindenkit, abba fog belebolondulni, hogy már nem lesz, akit eláruljon.
Sikerült kitenyészteniük szavazóikat is. Már gondolkozniuk sem kell, sőt olvasni sem kell tudniuk, elég a szavazólapon a narancsszínű pacát beikszelniük. Ebből kifolyólag magyarul sem kell tudniuk, még magyarnak sem kell lenniük. Tudom én, mire megy ki a játék, miért kellett Kósa mamának sertéstelepet vennie! Figyeljétek meg! Előbb-utóbb szavazati jogot kapnak azok a disznók is!
Ami viszont a legszembetűnőbb, egy hadseregnyi gusztustalan seggnyalót is sikerült kitenyészteniük. Ezek mindenhol ott vannak, de főleg a médiát árasztották el velük. Ezeknek lételemük a hazudozás, a rémhírterjesztés.
Ezek után én amondó vagyok, kísérletezzenek a kedves jó édes anyukájukkal, apukájukkal! Mondok jobbat! Kísérletezzenek a büdös disznókon! Saját magukon. Persze, sokféle disznó van, kikre gondolok? Nem a háziállatokra. Mészáros, Kósa mama megnyugodhat, már ami a röfögőket illeti. A senkiházi vaddisznókra gondoltam! Azok szaporábbak is, mint mi, kísérleti nyulak.
Azokra a lakájdisznókra, akik ki tudják használni a vezérdisznó által bejelentett kedvezményeket. Azokra, akik még az általuk hozott törvényeket sem tartják be!
Azokra, akik még a földeket is kivásárolták alólunk.
Azokra, akik lenyúlták az országot.
Lassan elkezdhetnék kutatni, börtönkörülmények között tudnak-e szaporodni?
Azért is jó lenne, ha saját magukon kísérleteznének, mert szaporaság ide, szaporaság oda, egyszer csak elfogynának.
Jelenleg mi, kísérleti nyulak vagyunk a büdös disznók vértanúi! De vigyázat! Előre szólok, hamarosan vérnyulak leszünk!
Kíváncsi vagyok, mennyi kísérleti nyúlnak kell még itt hagyni az országot, vagy idő előtt elpusztulni ahhoz, hogy végre felébredjünk?
Kedves nyulacskáim! Nincs minden veszve! Ahogy egy ősi Szürkenyúl közmondás tartja:
Sok nyúl disznót győz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1214655963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása