Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Angi, Sebi, Mánuel beszélget

2019. február 11. 09:37 - Szürkenyúl

- Fiúk! Hallottátok tegnap mit mondott a csont hülye zsebdiktátor?
- Én még nem, s te, Mánuel?
- Még én sem, embereim nem engedték a barikádon belülre. Gyerekek, ez a Viki nagyon be van tojva.


- Figyeljetek! Azt mondta, aki szül 4 gyereket, az jól jár.
- Hurrá! - mondta Sebi. Ez a trottyos a mi emberünk. Már csak addig kell kihúznunk, amíg a gyerekek felnőnek. Manó, neked mi a véleményed?
- Viki kell nekünk, csak ne lopna tőlünk annyit! Minél több magyar születik, annál több munkásunk lesz. Csak azt nem tudom, miből fogják felnevelni azt a sok gyereket. Ez a haramia arra ad nekik kedvezményt, hogy új családi autót vegyenek. Angi, te, mint nő, hogy látod ezt?
- Én nem értem, hogy fognak ezek megélni, gyerekeket felnevelni 6-8 éven keresztül GYES-ből, GYED-ből? Ráadásul ahelyett, hogy megfizetnék saját embereiket, inkább Ukrajnából, Indiából, Mongóliából toboroznak munkaerőt.
- Viszont van egy kis baj is. Ha a sok magyar nő elkezd szülni, kik fognak dolgozni szállodáinkban, vendéglátóhelyeinken? – kérdezte Sebi.
- Semmi baj, majd mennek a lengyelek, románok – válaszolt Mánuel
- Sebi, Mánuel! Úgy hallottam, egyre nagyobb az elégedetlenség Vikivel szemben. Nekünk nem lenne jó, ha megbukna!
- Nem bizony! Ugye, Manó? Valamelyikünknek találkozni kéne vele, el tudjon dicsekedni ez a hülye a népének, nem csak diktátorok állnak szóba vele.
- Jól mondod, Sebi! Még az egészségének is jót tenne! Ennek a hatalommániás bolondnak még a nyála is kicsordul, ha nagy ember mellé állhat. A múltkor láttam Trampli mellett állni, úgy nézett fel rá, mint koldus a babgulyásra.
- Oké, fiúk! Mi németek meg telepítünk egy gyárat neki, azzal jól el tud hencegni ő is, meg az a pojáca Szijjártó gyerek is, a haszon úgy is a miénk lesz.
- Nem kell félteni Vikit! Felmutat két álmigránst a kerítése mellett, a buta magyarok rögtön mellé állnak, az sem számít, ha közben éhen halnak! – mondták mindhárman, szinte egyszerre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3914619816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása