Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kopogtat a jövő

2018. december 21. 16:38 - Szürkenyúl

Földünket ugyan még nem tudjuk megvédeni, naponta ezrek halnak éhen, nem tudunk békében élni egymás mellett, sőt egymással sem, szeretni is elfelejtettünk, de jövőre érkezhetnek a Nike önbefűzős kosaras cipői. Már tervezik a robotkabátot, mely egy gondolatra fog ránk ugrani. A másodikgenerációs kabátok pedig már gondolkozni is fognak helyettünk.


Hamarosan itt lesznek az olvasó robotok. Felolvassák nekünk az újságokat, könyveket, mi közben akár aludhatunk is. Pár év múlva el mennek helyettünk iskolába is, mint ahogy ma már dolgoznak helyettünk. Igaz, hogy közben hülyék maradunk, de nem is lesz szükségünk tudásra, hiszen mindent megcsinálnak helyettünk!
Mint tudjuk, vannak már sakkozó robotok, innen már csak egy lépés, hogy egymással játsszanak. Majd bajnokságokat is szervezünk nekik. Nincs már messze mikor szervezni is maguk fogják versenyeiket. A nézők is robotok lesznek. Egy-két évtizeden belül megtanulnak focizni is. Azt azért remélem, nem a magyar focit fogják megtanulni! Nem lesz szükség videobíróra sem, minden digitalizált lesz.
A fiatalok majd elküldik maguk helyett udvarolni a robotokat. Okostelefonukról irányíthatják majd őket. Gyerekeket is robotok csinálnak majd, sőt végül meg is születnek helyettünk!
Mindezek után el lehet majd dobni az önbefűző cipőket, mert csak otthon fogunk bambulni a TV, vagy nem tudom mi előtt, ahhoz meg nem kell cipő.
Azon gondolkodtam, mi lesz a szeretettel?
A robotok szeretni fogják egymást?
Szeretni is a robotok fognak helyettünk?
Szeretni is a robotok fognak bennünket?
Itt a karácsony, azt szokták mondani, hogy a szeretet ünnepe. Minden évnek egy napján megünnepeljük az elsekélyesedő, olykor-olykor nem létező szeretetet. Ez legalább olyan szemfényvesztés, mint egy karácsonyi tűzszünet!
Egész évben kell szeretni, hogy ne legyen hamis a karácsony! Barátságot, megértést, szeretetet, sikert, boldogságot kell ajándékozni, s persze nem csak karácsonykor.

Békés, boldog karácsonyt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr5014505964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása