Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Hírek egy percben

2018. november 30. 14:41 - Szürkenyúl

Terrorveszély fenyegeti hazánkat! Orbán Viktor miniszterelnök parancsára Németh Szilárd gulyástábornok már harcba hívta az érettebb korosztályt is. Szó van arról is, hogy az 50 év feletti korosztály is hadba állhat. A honvédség igény szerint biztosít járókeretet, kerekesszéket, esetleg hallókészüléket is.



A migránsok már a spájzban vannak! Özvegy Kovacsek Alajosné hívta szerkesztőségünket, személyesen látta, amint Soros György elbujtatta őket a szilvalekváros polc mögé, miközben halkan köszönt a már ott lévő oroszoknak.

Óriási szenzáció! A legújabb kutatások szerint Schmidt Mária, és fia, valamint Dózsa László nyerte meg a II. világháborút.
Kiterjedt régészeti feltárások viszont azt a korábbi feltevést látszanak igazolni, hogy az I. világháborút vagy Gyurcsány, vagy Soros György vesztette el.

Lezsák Sándor új színdarabot írt Néma ellenzék címmel. Ennek próbáját látták a mai parlamenti közvetítésben. Mint ahogy az látható volt, Lezsák a rendezést is magára vállalta. Az osztatlan, nagy sikerre való tekintettel már műsorra tűzték a darab folytatását.

Mindenki legnagyobb örömére jövő héttől 10%-kal többet fizethetünk a kenyérért. A boltokba kerülő pékáruk ennek megfelelően értékesebbek is lesznek. Az MTI hírében az is olvasható, hogy Rogán Antal miniszter úr személyesen járt el az ügyben.

Orbán Viktor újra harcba száll az ország védelmében. Már Brüsszelben tartózkodik ahol, ha kell, puszta kézzel fogja visszatartani a hazánkat fenyegető brüsszeli bürokratákat. A várható erős támadásokra való tekintettel nem Nyüzüge Antal miniszter úr, hanem Németh Szilárd kísérte el.

Kásler Miklós zászlót bontott, hadba hívja az ország hazafias érzelmű lakosságát. Első intézkedése a Magyarságkutató Intézet létrehozása volt. Mint elmondta, feladatuk minél több emberről kideríteni magyar származását, így csökkentve a lehetséges ellenség létszámát.

Kósa Lajos közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyben közölte, hogy ugyan szokott kupakolni, de édesanyja disznóinak szaporodásához semmi köze. A két Mercedes-t, és a motort pedig a disznók használják. Neveket nem árult el.

Kedves nézőink! A legújabb információink szerint a migránsok már a csapból is folynak. A hidegekre való tekintettel főleg a melegvíz-csapokból, de a hidegvíz-csapokat is csak óvatosan nyissák ki. Hamarosan a boltokba kerül a csapokra szerelhető migráns-kerítés.

További szép napot kíván Magyarország kormánya!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9614406170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása