Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

A király szép új ruhája

2018. június 30. 13:15 - Szürkenyúl

Nem vitás, a királyok szeretnek öltözködni. Ez így van rendjén, hogy is nézne ki, ha meztelen lenne a király. (én valahogy nem is szeretném tudni!) A mi királyunk is ad magára! Méltán lehetünk büszkék ruhatárára. Elég, ha csak a gyönyörű öltönyére gondolunk, mely világhírűvé tette.

Zakója hirdeti viselője szálfa termetét. Ez onnan is látható, ahogyan feszül rajta. Igaz, gazdája láthatóan igyekszik megtölteni tartalommal. Az is jól látható, hogy királyunk még a zakónál is magasabb, kezei is jól kilátszanak a zakó ujjából, demonstrálva, hosszú kezei mindenhova elérnek. A királyi zakó mindezt alázattal tűri, mit tűri, kiemeli e délceg államférfi tekintélyét. Feszül rajta, mint egy páncél. Az öltöny csúcspontja a nadrág. Festeni sem lehetne szebbet. Még Michelangelo is felköthette volna a gatyáját! A szabó, nem, nem is szabó, hanem öltönyszövetek virtuóza, művésze, olyan redőket, finom hólokat, tervezett e jeles darabra, melyek eleddig elképzelhetetlen tartást biztosítanak e remekmű számára. Csak rá kell nézni királyunkra, fenséges, ahogy viseli! Mintha ráöntötték volna, csak egy kicsit lecsurgott. Ne feledjük, ez a nem utolsósorban strapabíró gatya bírja a gyűrődést is. Elég csak egy pillantást vetni rá, a megszámlálhatatlan gyűrődés ellenére is nadrág a talpán. Még azt is röhögve kibírná, ha királyunk lába hirtelen húsz centivel hosszabb lenne. Ez ám a nadrág! Ne feledkezzünk el a két zseniális zsebről sem! A két függőleges szabású kellék mindent kibír, pedig ritkán üres. Hogy mennyire kézre áll, az a napnál is világosabb. Szinte csalogatja a kezeket, pedig királyunkat nem kell biztatni. Valószínűleg alvás közben is zsebre van dugva a keze. Ne menjünk el szó nélkül a nyakkendők mellett sem, melyek változatos színekben pompáznak. Királyunk állandóan igazgatja őket, lássuk be, ez is az igényesség jele.
Választékosan öltözködik, ez tagadhatatlan. Hol kalapos királyként tetszeleg, hol gumicsizmában jelenik meg népe előtt, hol szalmakalap egészíti ki libafoszöld ingét. Azt a libafoszöld inget, melynek szintén sajátja megszámlálhatatlan gyűrődés, de senkit se tévesszen meg, ezeknek a gyűrődéseknek is funkciója van! Minden gyűrődés a helyén van, hogy szolgálja nemes gazdáját.
Az udvari stylistok munkáját dicsérik a jól megválasztott kiegészítők is. Példának okáért emlékezzünk az ízléses hátizsákra, melyben tudjuk, sok minden elfér, hűen szolgálva ezzel a magyar nép nagy vezérét. Micisapkája, napszemüveggel, márkás Gucci inggel, ferde szabású zsebbel ellátott farmerrel szintén nagy találmány. Orbán király álruhában, vagy a nép gyermeke leereszkedett övéi közé. Zseniális!
Minden nagyon ki van találva, az is lehet, hogy Ráhel keze van a dologban! A divat géniusza hamarosan megreformálja a világ divatját.
Nem lennék meglepve, ha rövid időn belül mindenki Orbán-féle trotty-nadrágot keresne a boltokban!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr514084293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.07.03. 21:38:12

Nem vagyok egy sztájliszt, de igen nekem is bántóan szemet szúró moszkoVitya öltözködése. Nem hiszek a véletlenekben és ez sem az. Akkor mi lehet az oka?

Szerintem az az üzenet hogy "szegénykémnek" nem telik 3 számmal nagyobb zakóra, meg arra hogy felvarrassa a nadrágja szárát. Még egyszerűbben, festettek egy plebeljus gúnyát az ország leggazdagabb oligarchájának.
süti beállítások módosítása