Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Elment az eszem!

2018. június 18. 12:55 - Szürkenyúl

Hallottátok? A nagy fehér, akarom mondani nagy szőke főnök telefonon felhívta királyunkat. A NERzeti szócsövek szerint azt mondta neki, védje keményen az ország déli határát (Európa közepén).
Állítólag abban is megegyeztek, hogy amelyik ország nem tudja megvédeni határait, az nem ország többé. Ajaj, akkor végünk van! Bár, ha belegondolok, néhány Németh Szilárd kiáll a határra, az már eleve elrettentő! Többet ér, mint a Húsvét-szigeti kőszobrok!


Nem kéne bedőlni neki! Cseles gyerek ez a Trampli! Amit kérdez, az sem igaz. Arról már nem is beszélve, meg sem hívta miniszterelnökünket a nagy fehér házba. Szegény, most mehet megint Grázba! Ember az ilyen?
Ha már a határoknál tartunk, átjáróház ez az ország! Csak az nem jön be, aki nem akar. Egyébként is, lassan már nem a bejövőket kell elkapnia a határvédőknek, hanem az országot elhagyókat!
Eközben figyelem a híradásokat, egyre gyanúsabbak nekem a disznók, és az utóbbi időkben a medvék is! Soros keze lehet a dologban! Csodálkoztok, ugye? Pedig így van! Soros disznók ezek, és Soros mackók! Gondoljatok csak bele! Ott van például a pestises disznó, aki halált megvető bátorsággal kikémlelte a migráncsokat. Azt is kifigyelte, melyik eszik fertőzött szendvicset, majd ezután, testi épségét nem kímélve, megszerezte a szenyót, hogy romlásba döntse a magyar állattenyésztést. Teljesen világos, hogy ez nem egy egyéni akció volt! Egy fenét! Ezt csakis Soros szervezhette meg! Sőt, nem csak megszervezte, be is szervezte a disznót! Csak azt nem értem, miért nem hallgatták ki, ha már elfogták? Tolmács sem kellett volna, hiszen egy nyelvet beszélnek. Mindezek után most itt van egy medve. Nem gyanús ez egy kicsit sem? Fél Magyarországot bejárta, felderítette, majd mikor nagy nehezen sikerült elfogni, szelídnek tettette magát. Szabadon engedése után rögtön letépte megáról a nyomkövetőt, hogy gyanútlanul visszafordulhasson további szabotázsakciókat elkövetni. Éberség elvtársak! Ez csak a kezdet! Attól tartok, a következő híradás arról fog szólni, hogy egy kifogott tiszai hal gyomrában Soros György levelét találják meg, mely bizonyítani fogja, Orbán Viktor életére akart törni. Mármint a hal, természetesen! Ja, és még kihallgatni sem lehet! Ezek a halak aztán tudnak hallgatni! Veszélyes idők jönnek elvtársak! A nemzetközi helyzet fokozódik. Most már kezdek kételkedni a madárinfluenzával kapcsolatban is. Lehet, hogy az is Soros műve? Már légitámadástól is rettegnünk kell? Tudom én ám kik ezek! Akár hiszitek, akár nem, ezek a légitámadárok! El kell áruljam nektek, én már felkészültem! Nem csak déli irányból érkezők ellen, minden oldalról védem határaimat! Mint jó magyar hazafi, már évek óta, minden tavasszal kirakom a madárijesztőimet is a kertembe. Az idén, hallva a híradásokat, és hallgatva az idők szavára, elgondolkodtam. (Nem volt megerőltető, elhihetitek. Tudnám javasolni egy-két nagyfejűnek is!) Lehet, hogy téliesítem őket, adok rájuk usankát, télikabátot. Sőt, szabad időmben én is kiállok, 4 óránként váltom magam. Megfelelő viselet nem okozhat gondot, találok alkalomhoz illő ruhát a szekrényemben, legendás nyúlszőr kalapom pedig teljes mértékben alkalmassá tesz a feladat ellátására, fizimiskámról már nem is beszélve!
Kezdek összefüggést látni a vakondok elszaporodása, és Soros színrelépése között is! Éberség elvtársak! Az ellenség föld alól is támadhat! Gyanúmat erősíti, hogy fideszes szomszédom kertjében nem látok vakondtúrást! Taktikát fogok változtatni. Ha legközelebb elkapok egy vakundokot, vallatásnak fogom alávetni. Egy bökkenő van csak, kit kérjek fel tolmácsnak, mivel én nem tudok vakondul? Hánytam, vetettem, ja, nem, meghánytam-vetettem a dolgot, és arra az elhatározásra jutottam, hogy a kormány segítségét kérem, ott sok olyant ismerek, akiknek az értelmi színvonala közelebb van a vakondhoz, mint az emberekéhez. Ráadásul nap, mint nap azt tapasztalom, hogy emberekkel nem hajlandók szóba állni, hát akkor próbálják meg a vakonddal!
Nyugdíjas társaim, tanulók, keményen dolgozó kis, és nagyemberek, valamint politikusok, képviselők, állami vezetők, félvezetők!
A fenti sorokból tisztán látható, hogy elment az eszem. Mit szépítsem, ez van. Én legalább beismerem, sőt, még vezető állást sem töltök be, mint egyesek! Na, szóval, ennek az észvesztésnek az az oka, hogy szeretem a focit. Az elmúlt három napon, a magyar sportcsatornán több „Hírek egy percben” című agymosás terhelte meg károsan idegrendszerem. Szerencsére hamar rájöttem a probléma okára, azóta a mérkőzések szünetében még a TV-t is kikapcsolom, nehogy valami káros sugárzás érjen. Mára már kezd tisztulni az agyam, remélem, hamarosan újra a régi leszek.
Addig is vigyázzatok! A kórságot több csatornán is el lehet kapni. Terjed, mint a ragya! Ezek a csatornák ártalmasabbak, mint egy pöcegödör!

Legyetek észnél! Inkább engem olvassatok! Ugyan én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, sőt, nem is NERzeti, de legalább nem vagyok fake nyúl!

Szevasztok!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6614054344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.19. 03:27:42

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása