Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Keresztény híradó

2020. február 12. 12:16 - Szürkenyúl

Kedves híveim!
Szürkenyúl atya szól hozzátok.
Most jól megkongatom a vészharangot! A mi atyánkkal is bajok vannak, de leginkább a tíz parancsolat léte forog veszélyben! 


Többször is azt kellett tapasztalnom, hogy kóklerek, káslerek próbálnak hasznot húzni belőle, de betartani nem akarják az istennek se! Másokat akarnak gyógyítani vele isten barmai, ahelyett hogy példát mutatva fel, magukévá tennék Jézus kőbe vésett parancsolatjait! A tízparancsolat nem gyógyításra való, testvéreim, a hétszentségit neki!
De mégis, keresztény testvéreim! Mutatnak ezek példát! Nem is akármilyent! A hazudozást, a lopást, a kurvázást, a drogozást, a pedofíliát, a gyermekpornót emelték mindennapos tevékenységeik és imáik közé.
Nem keresztények ezek drága testvéreim, hanem mindenféle hájjal bőségesen megkent hamis próféták! Még annál is rosszabbak! Bűnözők ezek, én mondom néktek!
Nehéz időket élünk! Gonosz leselkedik legjobbjainkra minden sarkon! Báránykáink, és az ő pásztoraik is nagy kísértéseknek vannak kitéve.
Nagy a baj! Már a kicsi gyerekek is bájaikkal leselkednek báránykáinkra, sőt még Isten szolgáira is! Nagy a kísértés mindenfelé. A gonosz fiúgyermeknek, pénzeszsáknak álcázza magát, hogy megrontsa fehér, hetero keresztény testvéreinket.
Most szegény Kaleta testvérünkről derült ki, hogy nem tudott ellenállani a kísértésnek. A gonosz Peruban is megtalálta. Testvérünk nagyon nagy követ volt, mindent elkövetett, hogy kielégítse ferde hajlamait. A pedofília, a gyermekpornó az ő bűne, de méltó büntetését nem nyerhette el, mert pártfogóra, poltNERre talált nagyon keresztény pártcsaládján belül.
Jól hallottátok drága testvéreim! Kis hazánkban keresztények védelme alatt áll az összes főbűn! Egy poltolhatatlan főügyész mindenkit kimos a trutyiból, még a trutyit is!
János 14:6. Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.
Kedves feleim! Vannak testvéreink, akik szó szerint értelmezték Jézus szavait, és úgy átgázoltak rajta, mint a huzat! Na, persze, nem az Atyához akartak ők eljutni sietve! Nem, testvéreim, őket csak a hatalom, és a persely, a pénz vezérelte, vezérli útjukon. Azon az úton, mely álszent papokkal, főpapokkal, hazugságokkal, bűnökkel van szegélyezve! Azon az úton, mely reményeim szerint nem a mennyországba vezet, hanem a börtönbe.
Testvéreim! Én mondom néktek, Szürkenyúl atya, nincs nékünk szükségünk ellenségre, amíg ilyen híveink vannak!

Ámen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8215470900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása