Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Ellenség

2020. január 20. 15:40 - Szürkenyúl

Nem szívesen lennék Orbán helyében! Akinek annyi ellensége van, mint neki, annak nem lehet könnyű! Már csak azok a barátai, akik tolják neki a lóvét. Nem olcsó vele barátságot kötni, az biztos! Na, persze, azoknak sem fenékig tejföl az élete, akiknek ő, egy ilyen gonosz törpe az ellensége!


Most új ellenséget talált, nem is egyet, többet is! A többi mellé! Soroson, az Európai Unión, az Európai Néppárton, a kommunistákon, a civileken, a Helsinki Bizottságon, Gyurcsányon, a pedagógusokon, a diákokon, a nyugdíjasokon, a kisegyházakon, az RTL Klubon, a Klubrádión, az internetezőkön, hajléktalanokon, liberálisokon, melegeken, vasárnapi vásárlókon, menekülteken (kivéve, akik tejelnek neki!), Budapesten, az ellenzéki városokon, a színházakon, a kultúrán, a magyarok több, mint a felén kívül (akik már tisztában vannak rémtetteivel), most már ellenségei a magyar törvények (azok is amelyeket ők hoztak!), a törvényes jogrend, az Európa tanács, az Emberi Jogok Európai Bírósága, valamint saját fajtársai is! Már a romák is! Egy romát szeret csak, de azt nagyon! Biztos megszolgálta ezt a nagy szerelmet!
Elnézést kérek azoktól, akiket kihagytam! Lehet, inkább a barátait kellett volna felsorolnom, elintézhettem volna egy szóban! A strómanók!
Csak azt nem értem, hogy a roma érdekvédelmi szervezetek, az egy szál Horváth Aladáron kívül, miért hallgatnak? Nem sikerült előbújni Orbán hátsójából? Pedig rájöhettek volna már, onnan nem túl jó a kilátás, a perspektívával is vannak gondok, a hang sem terjed úgy, mint máshol, és a szelek is zavarólag fújnak! Tudhatnák már, ahogy a közmondás is mondja, bolond lyukból bolond szél fúj! Pláne, ha az a szél még dakota is!
Egyszer még megérjük, egyik reggel arra fog ébredni, hogy ő maga is saját maga ellensége lesz! Na, akkor aztán kergetheti a saját farkát! Lehet, hogy már most is így van. Azért jár a labanc agykurkászhoz, hogy kiűzze a fejéből a sok ellenséget. Eddig nem járt sikerrel! Túlórázhatott volna rajta egy kicsit!
Nekünk, magyaroknak is van ellenségünk. Azt nem mondhatnám, hogy nemes, de van!
Úgy hívják, hogy Orbán Viktor! A legnagyobb baj az, hogy beszari nép vagyunk! Tisztelet a kevés számú kivételnek, hagyjuk, hogy megalázzon, kisemmizzen bennünket! Fél ország már a pereputtya, vagy a kedvenc strómanója nevén van, a többi lopott pénzen meg stadionokat épít, vagy külhoni fociakadémiákat, csapatokat támogat, templomokat, kórházakat épít szerte a világban, miközben itthon semmire nincs pénz. Legújabb, hogy már a Lánchíd felújítására sincs, helyette inkább épít egy újabb stadiont (Ezért érdemes volt megegyezni az ördöggel, ugye Gergő?). Mi ez, ha nem hazaárulás?
De nem vele van itt a legnagyobb baj, hanem velünk! A legnagyobb hazaárulók mi vagyunk! Hagyjuk, hogy egy beteg, hatalommániás, pénzéhes diktátor tönkre tegyen egy egész országot! Hazánkat, gyerekeink, unokáink jövőjét!
Meddig várunk még? Míg az utolsó fűszálat is saját magára és családja nevére íratja? Vagy amíg bele nem döglünk?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8115418064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budapest a kutyaszar városa 2020.01.21. 17:27:25

Minden szavad igaz. De ennek a népnek ez kell, mert imádja ha kifosztják, lealázzák, a képébe hazudnak, hülyének nézik, átverik, agyát mossák, ellopják és elfüstölik az adóját, fölzabálják az országát, kiszúrják a szemét egy utalvánnyal és 2 kg krumplival, csak az a korbács és mézesmadzag, az, csak az nemzetiszínű legyen, hogy lehessen busongani és hibáztatni mindent és mindenkit....

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2020.01.21. 18:10:46

@Budapest a kutyaszar városa: Nem vidítottál fel, de sajnos nem tudlak megcáfolni, a tények igazolnak!
süti beállítások módosítása