Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Tokaszalonnatabletta

2019. december 02. 09:08 - Szürkenyúl

Azt hallottam, Orbán Viktor megy a nemzetközi űrállomásra. Ő lesz az első miniszterelnök az űrben. Más egyébként sem lenne megfelelő, hiszen istenek és diktátorok mással nem állnak szóba, csak hozzájuk hasonlóval.

Márpedig, lássuk be, istenekhez, egy-két fellegekben járó diktátorhoz csak közel kerülhet útja során. Ez egybeesik a népakarattal is, nagyon sok magyar kívánta már, sőt, meg is fogalmazta, hogy kerüljön szorosabb, akár testi kapcsolatba is Istennel. A nyelvvel nem lesz probléma, hiszen miniszterelnökünk nyelve harcedzett, mindig úgy mozog, ahogy azt a helyzet megkívánja. Az nem lehet kétséges, hogy különgéppel fog utazni. Az még nem dőlt el, hogy Csányi fogja-e reptetni, vagy Garancsi, esetleg még addig a honvédség megveszi az űrrepülőt. Információim szerint már tervezik. A tervező szerint hordóalakú lesz, hogy miniszterelnökünk kényelmesen elférjen benne. A felszállás helye még nem véglegesített, két helyszín esélyes. Vagy Felcsútról fog indulni a miniszterelnök kertvégi budija mellől, vagy alcsútdobozi birtokáról, Nárcisz óljától 30 méterre, jobbra, ahol jelenleg is nagyszabású építkezések folynak. Az utaztatás családi vállalkozásban fog megvalósulni. Pénztáros Lőrinc cége fogja gyártani az űrruháját, amelynek alsó része természetesen trottyos lesz, felső része pedig pockos, hogy hőn szeretett uralkodónk komfortosan érezhesse magát. Egy uralkodónak ez dukál! Az űrállomáson Ráhel divat cége által készített hacukában fog pávatáncolni. Része lesz a ruhatárnak egy kipcsak bugyogó, valamint egy praktikus, kifordítható köpönyeg is. Tiborcz szállodáiban fog készülni a tokaszalonna és a kolbásztabletta, lesz Szilárd-féle pacaltabletta is, de nem feledkeznek meg az innivalóról sem. Már előrehaladott kísérletek folynak szilvapálinka kapszula gyártására. Anikó asszony hegyein, szőlőbirtokain termett borok sem maradhatnak le az űrétlapról, ha már a Gundel üzemi kosztját nélkülöznie kell. Állítólag Putyin által felajánlott különleges szopótabletták is szélesíteni fogják a választékot. Az orosz elnök ezzel is azt kívánja elérni, hogy az űrben sem felejtkezzen el szoros barátságukról.
Miniszterelnökünk állítólag a súlytalanságtól tart a leginkább, és attól, hogy kicsúszik lába alól a talaj. Már az Európai néppárt is értesült a tervekről, siettek megnyugtatni miniszterelnökünket, ne féljen a súlytalanságtól, már most is elég súlytalan, szokjon hozzá minél hamarabb! Ami pedig a talajt illeti, semmiképpen sem kell aggódnia, az már régen kicsúszott alóla, már régóta nem a földön jár. – áll közleményükben.
Az utazás célját illetőleg a nemzetközi és űrközi kapcsolatok bővítését, valamint a kereszténység terjesztését jelölte meg a kabinetiroda. Ennek megfelelően a miniszterelnök a kedvenc malaclopójában többek között űrközi konzultációs íveket, valamint szavazólapokat visz magával. Abban a reményben, hogy esetleg találkozhat Pataki Attila földönkívüli barátaival, része lesz a csomagnak egy mini-CD, melyen az énekes adja elő a Föld közepén állok című dalát. Mivel nem kizárt egy Orbán-Isten találkozó sem, magával viszi a Gázsi üdvözletét is.
Ellenfelei, illetve földünkért aggódó államférfiak szerint már azzal is jószolgálati missziót tölt be, hogy az űrállomáson kering. Egyrészt azért, mert addig sem tud ártani a földnek, másrészt van rá remény, hogy a földönkívüliek, látva milyen egy földi miniszterelnök, messze elkerülnek bennünket.
Én, mint Magyarországért aggódó kis szürkenyúl már csak annyit tennék hozzá, kívánom, hogy teste-lelke minél hamarabb hagyja el földünket, földünk légterét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr2215333336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása