Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Nemzeti gatyafolt

2022. június 23. 07:53 - Szürkenyúl

A befagyasztás kormánya nem tétlenkedik! Ezek mindent befagyasztanak, ami nekik nem fáj. Már várom, illetve dehogy várom, hogy a nyár kellős közepén még a Dunát is befagyasszák.nemzeti_dohanybolt_1080x370.jpg

 Aranyos drága nyulacskáim, a korcsolyát azért még ne vegyétek elő! Csak a kolostor előtt, és csak a trottyosnak, hogy felpróbálhassa a koronát. Nem vagyok rosszmájú, de én inkább a Dózsa György féle koronát javasolnám, azt jobban megérdemli, és olcsóbb is lenne!
A trottyos és a képviselők már megkapták a fizuemelést, most már jöhet a bérstop is!
Azt rebesgetik, a gatyamadzagokra is árstopot tervez a kormány, hogy mindenki, főleg a rászorulók, mert a kormány senkit nem hagy az út szélén, megvehessék azt a madzagot, amelyiket a végtelenségig lehet húzogatni. Különben is, ilyen élelmiszerárak mellett mindenki fogyni fog, csak a büdös disznók nem! Természetesen lehet majd kapni külön, csak gatyamadzagot is, akinek nem telik gatyára, az is tudja húzogatni.
Hatósági áras lesz a cipőfűző és a nadrágfolt is, mert szakadt cipőfűzővel nem lehet előre menni, s mivel hamarosan mindenkit megelőzünk, mégsem lenne ildomos, hogy lyukas gatyánkat stírolják irigyeink. Szakemberek ígérik, bő választék lesz, és elegáns foltok kerülnek majd az üzletekbe. Azt is tervezik, hogy Nemzeti Gatyafolt néven bolthálózat épül ki.
Jön a lakhatási stop is, a kilakoltatások, de ezzel egyidőben a családbarát kormányunk hatósági árassá teszi a családi sátrakat, sőt olyat is hallottam, hogy igényelhető lesz rájuk a CSOK is. Magyarország mégiscsak előre megy!
Nincs megállás drágáim, gőzerővel csörtetünk előre! Nincs ebben semmi meglepő, a trottyos megmondta. Az az egy baj van csak, hogy nem a jó úton megyünk, és így viszont soha nem fogunk találkozni a sógorokkal, hogy megelőzhessük őket.
Remélem figyeltetek aranyoskáim! Nálunk csak azért van most drágaság, mert tavaly olcsóság volt. Legalábbis ezt mondta az ő közgazdász szájával az új gazdasági miniszter. Ez valami un ortodox mókus lehet, talán Matolcsy nevelte, de az is lehet, hogy egyszerűen csak hülye, vagy bennünket tart annak, esetleg mindkettő. Nem is tudom melyik a rosszabb. Egy azonban biztos, a kupakos Kósát kiütötte a nyeregből!
Magyarország előre megy, de már megint van egy kis probléma, sajnos egy erőteljes hátra arc után! Olvasom jönnek a főispánok. Ha ezen az úton megyünk tovább, jöhetnek a királyi személynökök‎, ispánok, aladárok, országbírók, szolgabírók, bánok, grófok, hercegek, és persze a jobbágyok, hűbéresek, az alattvalók. Ezt tervezik az alávalók!
Ha ezek normálisok én egy ünneplő pulikutya vagyok, de mint tudjátok drágáim, én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti! Láthatja mindenki, ezeknek elment az eszük, de ami még ennél is nagyobb baj, nekünk meg még nem jött meg! Ez nagyon rossz együttállás!
Azt nem értem én aranyos drága nyulacskáim, hogy lehet úgy előre menni, ha folyton befagyasztunk, stoppolunk? Hoppá, hoppá! Rájöttem! Hiányzik még kettő stop!
A nemzet bajusza megint nem fér a bőrében. Most megint kiskirálykodik, mert az álellenzéki képviselők hagyják. Újra megkérdezem, meddig hagyják lejáratni magukat, meddig akarják még jelenlétükkel támogatni a diktatúrát?!
Stop országgyűlés!
Aztán persze a stopmesterre is ráfér már egy stop, mielőtt még megkoronáztatná magát!
Stop Orbán!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3217864181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása