Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Segíthetek?

2022. március 25. 07:53 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim! Már megint kampány van! Négy évvel ezelőtt is az volt, a trottyos gazember és bandája, hogy spothasonlattal éljek, akkor is megbundázta a meccset. Igyekeznek most is, mást se tesznek, a lopáson kívül!131187.jpg

Minden eszközzel, itthon és határon túl is, azaz határtalanul, élők és holtak közreműködésével, tehát nem csak aki él és mozog, valóban mindenki a trottyosért él, és hal. Semmi nem számít, a törvények legkevésbé!
Kezdjük ott, hogy állami tisztviselők kampánytevékenységét semmilyen jogszabály nem korlátozza, ahogy az állami források kampánycélú felhasználását sem!
2012-ben megírt választási törvényt - nem tévedés - 300 alkalommal módosították. Mivel 2014 óta a Fidesz uralkodik, kétség nem férhet hozzá, hogy azóta minden módosítás az ő hatalmon maradásukat szolgálja. Már csak az nincs benne, hogy csak a Fideszre leadott szavazatok érvényesek.
A közszolgálatinak hazudott médiában "politikai elfogultság tapasztalható" - jelenti ki az EBESZ -, ami annyit jelent, hogy folyamatosan gyalázzák az ellenzéki jelölteket, folyamatosan hazudnak az ország gazdaságának állapotáról, folyamatosan dicsőítik Orbánt, és folyamatosan elhallgatnak mindent, ami árthat neki.
Az ellenzéki pártok 5 perces műsoridőt kapnak a köztévében, ahol 24 óra alatt kilencszer adta le az M1 Orbán március 15-i beszédét!
Kormányzati hirdetések évek óta a Fideszt dicsőítik, hazug propaganda zúdul a szavazókra, természetesen az adófizetők pénzéből.
A határon túli szavazókat többszáz jól fizetett kerítő hajtja fel!
A levélszavazatokra vonatkozó szabályok (vagy inkább szabálytalanságok?) is a Fideszt segítik, elég ha csak arra gondolunk, hogy például a külföldön dolgozók nem jogosultak levélben szavazni.
Már az RMDSZ is beszállt a választási csalásba. Aktivistáik gyűjtik a levél szavazatokat, nyilvánvalóan nem minden hátsó szándék nélkül!
A kamupártok is Orbánt hivatottak szolgálni, sokszáz millió forintot zsebelnek be ezért az államkasszából!
A tavaly elfogadott lakcímtörvényével a Fidesz legalizálta a korábbi választási csalásokat, legalizálja a fiktív lakcím létesítését, valamint eddigieknél is szélesebbre tárta a kaput a voksturizmus előtt!
A szavazók megfélemlítéséről, a szavazásra való utaztatásáról, lefizetéséről, lekrumplizásáról, vagy az ellenzéki jelöltek plakátjainak rongálásáról már szinte szólni sem érdemes.

Négy évvel ezelőtt megszereztem Orbán levelét, melyben a megvezetett, megfélemlített híveinek könyörög, hogy rá szavazzanak. Azóta semmi nem változott ebben az elcseszett országban, hacsak az nem, hogy a mézesmadzagot már nem Erzsébet-utalványnak hívják, így most az akkori nagy közönségsikerre való tekintettel újra besegítek Orbánnak, már a magam módján, újra közkincsé teszem levelét. Annál is inkább, mivel 3 napig megint Brüsszelben harcol. Most nem megállítani akarja Brüsszelt, hanem kizsebelni.
Drága nyulacskáim, segítsünk neki, aki olvassa, adja tovább:
(Nem azér' mondom, de ez a levél őszintébb, mint amit az idén küldött. Na, persze ez nem nagy kunszt, tudjuk, ez a gazember még akkor is hazudik, ha igazat mond!)

Magyajok! Keményen dojgozó kisembejek!
Ojbán Viktoj vagyok, Magyajojszág minisztejejnöke.

Vejetek vagyok! Szavazzatok jám!
Nem akajok böjtömbe kejüjni. Kaptok a jabojt pénzbőj is, kaptok megint Ejzsébet utajványt is, csak szavazzatok jám!
Szejetjek benneteket. Ha kijály majadhatok minden hónapban osztok nektek Ejzsébet utajványt!
Beje őjüjök, ha nem köjtözhetek a vájba, a pajotámba. Könyöjgöm szavazzatok jám!
Kedves híveim! Jomán, ukján, fejvidéki, egyéb küjhoni szavazóim! Szegény embej vagyok, de mindenem a tiétek. Szavazzatok jám! Építek nektek focipályát, tempjomot, kójházat. A magyajok nyugdíját is nektek adom, csak gyejtek szavazni!
Nyugdíjas bajátaim, ejvakujt híveim! Adok nektek kjumpjit is, meg mindent is. Megcsókojhatjátok a kezemet is, meg mást is, csak szavazzatok jám!
Embejek, bajátaim!
Nagyon féjek a böjtöntőj, jendesen be vagyok szajva, nem akajok focit vajjni, mindent megígéjek nektek, csak szavazzatok jám!
Kedves joma embejek! Ápjijis 3-án jám kejj szavaznotok. Össze kejj tajtanunk! Utána nagy ünnepség jesz. Jesz kaja, pia! A Fjóji intézi. Aki jám szavaz, az kap közmunkát is, meg segélyt is! Ha nem nyejem meg a vájasztást végetek van, meg nekem is. Abba bejebojondujok.
Kedves népem!
Hajcojok éjtetek keményen, megvédejek mindenkitőj, csak magamtój, meg a csajádomtój nem tudjak megvédeni benneteket. A migjáncsokat, meg a Bjüsszejt, meg az ENSZ-et se engedem be az ojszágomba! Ez az ojszág az enyém, nem adom senkinek se!
Könyöjgök nektek, vájasszatok engem. Szavazzatok jám!
Aki nem jám szavaz, azt kinyíjom! Vijágos?

Hajjá Magyajojszág, hajjá magyajok!

Na, ugye! Drága nyulacskáim, mit lehet ehhez hozzátenni? Legfeljebb annyit: legközelebb a börtönőrnek könyörögjön!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7417788818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parttalan 2022.03.25. 12:10:46

Mivel a választások hajrájában napvilágot látott legfrissebb közvélemény-kutatási eredmények is stabil fidesz előnyt mutatnak, így elő lehet venni a "megbundázzák a szavazást!" című lemezt.

Négy évnyi harcias "bukik a Orbán!" után most "csal az Orbán!", ápr. 3 után "csalt az Orbán!"-nal lehet majd telehőbörögni az ellenzéki médiát. Egyszersmind feltenni a "legkésőbb 2026-ban Orbán megbukik" lemezt.

Nem mintha valóban nem nyúltak volna bele a választási törvénybe maguk felé hajlóan. De ha a felmérések eredményeit nézem, nem ez fog számítani. Hanem hogy a választók meggyőző többségének a Fidesz kell.

midnightcoder2 2022.03.25. 14:55:33

Látom, az ellenzék már elõre megmagyarázza a bukfencet.

Az igazság az, hogy kb. tökmindegy hogy Orbán bácsi mennyit költ kampányra. Nem ez dönt. Hanem az, hogy nincs neki alternatívája. És amíg Gyurcsányék el nem takarodnak a palettáról, nem is lesz, mert amíg az ellenzéki oldalon a DK és a Fletó-klán megkerülhetetlen, addig tisztességes ember nem kezd politizálásba.

evilwolf 2022.03.25. 16:40:37

Ha véletlenül nyernének Gyurcsányék, menni kellene ukrajnába harcolni, mert azt mondta az az idióta, hogy:
GYURCSÁNY FERENC MAI NYILATKOZATA SZERINT GYÁVA, ERKÖLCSTELEN ÉS POCSÉK EMBER AZ, AKI NEM SZERETNE MÁS HÁBORÚJÁBAN MEGHALNI.
hirtv.hu/ahirtvhirei/gyurcsany-szerint-meg-kell-halnunk-ukrajnaert-mert-kulonben-pocsek-emberek-vagyunk-2540234
--------
Akkor nem is értem, hogy miért nem ment önkéntesnek, amikor VZ hívta őket?
Miért is nem megy fletó?

midnightcoder2 2022.03.25. 17:24:32

@evilwolf: Ez már az elõzõ nyilatkozatánál is felmerült bennem. Oda kellene neki adni egy Kalasnyikovot, aztán ráengedni az oroszokra. Akár gyõz, akár veszít, az ország csak nyer vele.
süti beállítások módosítása