Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Csörögjünk!

2022. február 21. 07:47 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim, nagy hírem van! Sikerült megkaparintanom a Fidesz választási programját. Nem mondom, illetve de, ez már döfi! Ha még így sem nyernek, akkor sehogy sem. Ha még ebbe sem döglünk bele, akkor semmibe sem!csont.gif


Két fronton támadnak, úgy is mondhatnám, két utcában, ha már egy igazi utcai harcosról van szó. Egyrészt megígértek mindent, már felvették a kapcsolatot a marhákkal is, mert tejben-vajban fogunk fürödni, de ehhez valakiknek tejelni kell. Azt nem sikerült kiderítenem, ki lett megbízva ezzel a fontos feladattal, de szerintem nem volt nehéz megtalálni a megfelelő embert, vannak elegen a kormányban, akik szót értenek a marhákkal.
Másrészt mindenkit mozgósítanak, nem csak azokat, akik élnek és mozognak!

Az egyik fő csapásirány az adókedvezmények kibővítése és az osztogatás. A bűnözők elkezdtek osztogatni, próbálnak mindenkit korrumpálni, hogy választások után is fosztogathassanak.
Ha megnyerik a választást, ígéretük szerint adókedvezményt kapnak a munkanélküliek, a csecsemők, és a halottak is. Külön kiemelték, hogy még focizni se kell tudni.
Jövőre azok is kaphatnak adókedvezményt, akik nem adóznak.
2023-tól kutyákra, macskákra is igényelhető lesz adóvisszatérítés!
A gyermektelen családok is kaphatnak majd, csak azt kell igazolniuk, hogy a Fideszre szavaztak.
Ami a szavazók toborzását, csalogatását illeti, előkerült a rögzített áras mézesmadzag is! Aranyoskáim! Még a gatyánkat is mézesmadzaggal fogjuk felkötni!
Azok az anyaországi, vagy apaországi halottak, akik kijelentik, hogy Orbánra szavaznak, visszakapják szavazati jogukat, és három hétig, mert három a magyar nemzeti igazság, levélben, vagy lapulevélen is szavazhatnak. Kidolgozás alatt van az a lehetőség is, hogy aki képes rá, az a csontjai megcsörgetésével is szavazhasson. A legújabb utasítás szerint a választás napján minden temetőnek nyitva kell lennie.
A regnáló miniszterelnök ígéretet tett arra is, hogy megkönnyíti halottkörülményeiket. Krumplit ugyan nem ígért nekik, az csak azoknak jár, akik nem urnában, vagy koporsóban laknak, hanem az urnákhoz járulnak. Utasítást adott továbbá Nyikhaj Kakadunak, a mindenhez is értő kedvenc miniszterének, hogy a határzári kerítésekből kimaradt és még el nem lopott kerítésdrótokat osszák szét a NER-csontvázak között. Ebből is látható, a Fidesz senkit sem hagy az út szélén!
Akik Farkas Flóriánra hasonlítanak, és a Fideszre szavaznak, azok eltűnés nélkül sikkaszthatnak az államkasszából.
Mint köztudott, a miniszterelnök szereti a gyerekeket, bár fél is tőlük, bizonyára azért szokta golyóálló mellényben látogatni őket, a legutolsó találkozásukkor megígérte nekik, akik ráveszik szüleiket, hogy rá szavazzanak, azok minden társasjátékban kétszer dobhatnak.
Azok a főiskolások, egyetemisták, akik dacára annak, hogy már kinyílt a szemük, és már látnak is, de ennek ellenére is hajlandók a NER-re szavazni, diplomát kapnak! (Ebben a pontban egy kis vita lehetett, mert külön megjegyezték, hogy nem Kósa-diplomát.)
Azon honfitársaink, akik tapasztalatszerzés céljából külföldön dolgoznak, és szeretnének szavazni, mozgóurnát vehetnek igénybe. Két kopasz drukker fogja majd az urnát körbevinni, és ide-oda mozgatással fogják megakadályozni, hogy a szavazócédulát bele lehessen dobni.
Költségmegtakarítás céljából már dolgoznak azon az új ötleten is, hogy az urnákat utaztassák, ne a krumpli és csirkefarhát leheletű, hűséges szavazókat buszoztassák. Új értelmet nyer a temetőjárat is!
A bádogos alkotmánygányoló már dolgozik egy újabb módosításon, így akarják elérni, hogy már ezen a választáson is szavazhassanak a háziállatok is, de annyi megkötés lesz, hogy csak a Fideszre! A háziállatok lehetnek disznók is, de akár csúszó-mászók is, a lényeg, hogy bégessenek.
Húszmilliárd forint lett elkülönítve a médiák számára, hogy minél több hazugsággal segítsék a választást, és hogy az elvesztett sajtópereket kifizethessék. Minden Márki-Zay-t és Gyurcsányt lejárató hír 5 milliót ér. Arról is született döntés, hogy meg kell erősíteni a troll hálózatot is, továbbá a választásokig az esőcsatornák és a szennyvízcsatornák is kötelesek lesznek az M1 műsorát sugározni. Az innen-onnan lecsúszott, de még a nyelvérzékükben nem kopott politikusok, újságírók és celebek a szennyvízcsatornán kapnak lehetőséget tehetségtelenségük kiteljesítésére.

Nos, aranyos nyulacskáim, ezeket olvastam a Fidesz választási programjában. Világosan látható, a vezér be van rezelve, ezért mindenre képes, de ne legyen kételyetek, csak a saját érdekében.
Egy ősi Szürkenyúl közmondás szerint a bűnözőket nem választani kell, hanem büntetni.
Ebből kifolyólag nem értem, persze, egy kis szürkenyúl hogy is érthetné, miért akarják sokan most mégis megválasztani ezt a végtelenül aljas rablóbandát? Rájuk a PTK vonatkozik, nem a választási törvény! Hát hogy van ez, aranyos drága nyulacskáim? Ti értitek ezt?
„A kóceráj rendben van, a gépház működik, a kassza csörög.”- mondta Orbán a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényén, szombaton.
Értitek, drágáim? Tehát ülünk a szószban egy kóceráj közepén, a gépház sajnos működik, a kassza alján csak apró van, ami csörög.
Ezek után már tényleg semmi teendőnk, csupán annyi, hogy feleljünk meg a választási program régi-új jelszavának:
Mindenki hozzon magával még egy csontvázat! Az se baj, ha disznó, csak bégessen!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr7817671800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2022.02.21. 08:49:21

"A bűnözők elkezdtek osztogatni, próbálnak mindenkit korrumpálni, hogy választások után is fosztogathassanak."

Ez már 2006-ban is bevált. Orbán nem kreatív, de tanulékony.

parttalan 2022.02.21. 19:28:21

"Egyrészt megígértek mindent, már felvették a kapcsolatot a marhákkal is, mert tejben-vajban fogunk fürödni"

A nép élvezi és értékeli a juttatásokat, ha beleőrültök akkor is.

Gyurcsány alatt mi volt? Még érdemi bér-és nyugdíjemelésre sem futotta. 2006 nyarán kaptunk költségvetési kiigazítás címszóval megszorításokat, az egészségügyi reformot az emberek zsebeiből plusz pénzt kivéve kívánták megvalósítani...

...és mindezek ellenére a hiányt egyszer sem sikerült a megkövetelt 3%-os szint alá vinni. Hát mit csináltak ezek? Csak fosztogattak, még sem volt látható eredménye.

"A kóceráj rendben van, a gépház működik, a kassza csörög.”

Milyen igaz! Ez a magyar gazdaság már nem az, ami volt 2010 előtt. Telik belőle juttatni a népnek.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.02.21. 21:32:36

Ááááááá! Jaaaaaaa.... Deagyurcsány!!!!

Lehetnék én is 2022.02.21. 22:34:05

Hát nyuszi, ez igen gyengére sikerült.
Értem én, hogy neked még a szar is szar.Kb. az utóbbi 10 év ballib mantráját sikerült összefűznöd logika és poén nélkül. Látszik az előbbi nem is volt célod, az utóbbi simán nem jött össze.
Soronként/kockánként cáfolható.
Meg lehet téged arra kérni, hogy még egy hosszab bekezdést rittyents a végére arról, mit javasolnál a meglévő helyett?
süti beállítások módosítása