Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Sámlis Simlis Superman

2022. február 08. 07:50 - Szürkenyúl

Nem kétes, hogy három S!
Aranyos nyulacskáim! Azt már eddig is tudtuk, hogy kivételes erőállapotban van a mi vezérünk. Saját bevallása szerint könnyedén hurcolászna a hátán számtalan libernyákot. Azt is tudjuk, hogy még 2013-ban egy pár gumicsizmában legyőzte az évszázad árvizét.s_400x400.jpg


Arra sem nehéz visszaemlékezni, hogyan emelte fel fél kézzel a nagygéci Bözsi néni nyugdíját.
Láthatjuk nap, mint nap, hogyan magasodik ki nyugdíjasok tömegéből csupán egy sámli segítségével.
Az sem vitatható, hogy a migránsáradattól már évekkel ezelőtt megvédte Európát, és csak néhány méter kerítést használt hozzá! Magyarország a migránsáradat megállítása miatt ismét a világpolitikai érdeklődés centrumába került, ám ettől nem szabad megijedni - mondta hősünk a Kossuth Rádió reggeli műsorában. Na, ugye!
A mi zsebszupermenünk a covid összes hullámát megállította már, sőt, olyan is volt, amit kétvállra fektetett! Drága nyulacskáim, ha azt hiszitek, hogy ennyivel beérte, tévedtek! Olyannyira, hogy a hullámokat is ő hozta létre. A hatodik hullámot már előre legyőzte, padlóra vitte! Félholtan fog megjelenni! Félelemmel a szemében, fehér zászlóval a kezében fogja magát bevonszolni.
Ha már a megállításoknál tartunk, ne feledjük, félelmetes erejével, bal kézzel többször is megállította Brüsszelt, valamint Soros Györgyöt is!
Drágáim! Szerencsések vagyunk, hogy még élőben láthatjuk korunk legnagyobb ellenállóját! Fittyet hány a rá leselkedő veszélyekre, félelmet nem ismerve visszautasít minden vitát miniszterelnök jelöltekkel!
Mindezek közepette még jutott fertelmes erejéből arra is, hogy Márika néni várába betörjön, s újságírók hada előtt legyőzze őt ellenállhatatlan harcmodorával.
Tavaly ő maga jelentette ki: „Európa utolsó, még élő szabadságharcosai voltunk, és ma is azok vagyunk”.
Néhány hónapja egy külföldi lapnak adott interjúban utcai harcosként mutatkozott be.
Drága nyulacskáim, ha ez így van, márpedig hogyan is kételkedhetnénk egy hős szavahihetőségében, akkor be kell lássuk, csakis hős lehet, mert élve került ki a csatákból.
Békemisszió is a moszkvai látogatás – mondta hősünk Moszkvában, mikor halált megvető bátorsággal szállt szembe a nagy orosz medvével.
Most már azt is tudhatjuk, hála az igazmondó Bencsik elvtársnak, hogy a hősünk és pincsikutyája akadályozta meg az orosz-ukrán háború kitörését is.
Drágáim, ilyen előzmények után kétségtelen, hogy rászolgált a Sámlis Simlis Superman titulusra.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1017280432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2022.02.08. 08:42:36

Mindenesetre jóval ügyesebben manõverez mint az ellenzék, aki még mindig az Bidé bácsi seggébõl kinézve szemléli a világot és kb. mostanra jutott el odáig mint Orbán a 90-es években, hogy Ruszkik haza! Elvtársak, azóta eltelt több mint két évtized!

szekertabor · provo.blog.hu 2022.02.08. 11:49:03

Gúnyolódni lehet, de legalább legyen szellemes.
süti beállítások módosítása