Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Kérem a következőt!

2022. január 22. 07:59 - Szürkenyúl

Kedves, szeretett nyulacskáim, biztos ti is észrevettétek, a kormány nagy bajban van! A korrupcióellenes harcot szép csendben már elhalasztották, mert attól tartottak, hogy választásokig mindenki, az egész kormány lebukik.bortonracs-284x190.jpg

Polt már szinte csak Fideszesek ellen nyomoz, már persze ahogy ő sajátjai után nyomozni szokott. Félő volt, hogy maga ellen is eljárást kell indítania. Persze, ha kell, mindenkiről kideríti, hogy ma született bárány. Biztos, ezért is van egyre több birka az országban. Ahogy ő tud tisztára mosni, úgy senki! Minarik Ede mosodás hozzá képest egy senki volt!
Drágáim, azt tudjátok, hogyan kezdődik a maffia kormány szakácskönyve?
Végy egy Polt Pétert, vagy egy Rőzsebajusz vezette országgyűlést, vagy egy Fideszes önkormányzatot, és már tisztára is van mosva minden és mindenki.
Legutoljára azt hallhattátok, hogy az V. kerületi képviselőtestület leszavazta, hogy vizsgálóbizottság tisztázza Schadl Györgynek, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének kétes ingatlanügyeit. Nem csak ezt lehetett volna vizsgálni, hanem Rogán kabinetfőnöke vizsgáinak „megvarázslását” is a Pécsi Tudományegyetem jogi karán. Beszélhetett volna a „gazdáról” is, aki csakis kormánytag lehet!
Ennek ellenére szorul a hurok az ő, és Rogán, valamint kedvenc kabinetfőnöke nyaka körül is.
Azt hallottam, hogy előrehozott választások is lehetnek, mert fogynak a képviselők és a képviselőjelöltek is. Már hajtóvadászat indult becsületes, vagy legalább annak látszó Fideszesek után.
Tudjuk jól, már a parlamentben is bűnözők szavaznak, két vádlott és egy gyanúsított biztosítja a NER kétharmadát! Mennyien lehetnek azok, akik még tegnapig nem buktak le? Vagy inkább csak egyszerűen azt kérdezzem, a többiek mikor buknak le?
Gondoljatok bele drága nyulacskáim, csakis politikusbőrbe bújt köztörvényes bűnözők gyülekezete lehet az egész kormány, ha már az Egészségügyi Minisztériumi államtitkár is lebukott! Megpróbálták elhitetni velünk, hogy magányos bűnöző. Tudjátok drágáim, én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, de azt még én is tudom, korrupt nem lehet valaki egyedül, hacsak nem saját magát vesztegeti meg. Ennek elég kicsi a valószínűsége, ugye nyulacskáim? Azt is hiába próbálják bemagyarázni, hogy Judit asszony, a magyar igazságügy feje, valamint a szőkítő herceg nem tudott semmit Völner bűncselekményeiről, miközben le is hallgatták őt! Ha nem lenne hányingerem tőlük, akkor nevethetnékem lenne! De van!
Ez a drága jó, illetve nem jó, csak drága igazságügyes-bajos Völner, most, hogy róla kiderült milyen gazember, erkölcsi alapot érzett arra, hogy belerúgjon másokba, kormányon belül. Szerinte Kásler minisztériuma egy trágyadomb. „Olyan embereket gyűjtenek össze a közszférában, akik sehol sem kellenek, csupa ilyen kisebbségi komplexussal rendelkező lusta ember.” Ha ő mondja…, ő már csak tudja! Azt azért ne felejtsük el, ennek a minisztériumnak kellene irányítania az egészségügyet, oktatást, környezetvédelmet, a kultúrális életet, a gyermek és ifjúságvédelmet!
Mi következik ebből, aranyos drága nyulacskáim? Sok minden! Vejéig, velejéig romlott bűnözőkről van szó, és még gerinctelenek is! Nem sokat kéne várni, és egymás torkának ugranának.
Folyamatosan arról lehet olvasni, hány létesítmény nem épült meg fölvett EU-s milliárdokból, vagy ha megépült, akkor mekkora lenyúlással. Egész Európa arról beszél, hogy a magyar kormány a legkorruptabb. Most, választások előtt arról is jönnek a hírek, hogy az EU nagyon nagy létszámú erőkkel készül a választási csalások megakadályozására. Szégyen ez nem csak a kormányra, hanem ránk nézve is!
Ez a híres NER, és akkor még nem beszéltünk az oligarcháikról. Mindenkinek meg van a saját oligarchája, azaz bűntársa! Napjainkban népszerű lett berkeikben a budai Várba költözni, úgy is írhattam volna, divat lett hegyencnek lenni. Remélem, eljön az idő mikor nem hegyencek, hanem fegyencek lesznek!
Aranyoskáim! Jól látható, nem való a trottyosnak az utcai harc, sorra buknak el katonái. Mostanában nem az a kérdés, ki bűnöző még a kormányban, csak az, ki lesz a következő, aki lebukik.
Magam részéről csak annyit tennék még hozzá:
Kérem a következőt!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr3316820614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.01.23. 16:25:48

A kormány nincs bajban. A közvéleménykutatások stabil és jókora előnyt mutatnak a Fidesznek.

Erről a rendszer és a bőkezű szociális juttatások, gyűlöletkampányok gondoskodnak. De ezúttal, amikor a teljes összefogással éppen mutatkozott némi esély a változásra, a magát ellenzéknek nevező gittegylet állapota és ténykedése lesz Orbán hatalom maradásának legfőbb okozója.

A nyelvvizsga nélküli, az egyetemén szabályellenesen tanársegédként foglalkoztatott, tilosban parkoló, a Városháza eladásának tervét letagadó, mismásoló Karácsony Gergely; a frissen lebuktatott, diploma nélküli Bangóné, a 2020-ban még hatósági élelmiszerárakat követelő, elkúró Gyurcsány Ferenc; a sikkasztási ügybe keveredett Cseh Katalin, és talán legfőképpen a magát egyetlen esélyesnek kikiáltó, az "ellenzéket leváltó", minden héten baromságokat fröcsögő, az egészségügyi ellátást leépíteni tervező, a szemproblémákkal küszködőket Indiába küldeni akaró Márki-Zay Péter.

Lejáratják magukat, elveszik a kormányváltás még oly kis esélyét is. Idióták gyülekezete. Tisztelet a kivételnek. És minderre nem válasz az, hogy a Fidesz mit művel. Szavazóik azért támogatják őket, hogy másképpen csinálják. Tényleg azt hiszik, hogy a legelvakultabb híveiken kívül ezt az emberek nem látják?!

És kedves ellenzéki posztoló: változást akaróként érted írom mindezt és nem ellened.

midnight coder 2022.01.23. 17:08:10

@Lesz még Magyar Köztársaság: Ez pontosan így van. Orbán legfõbb fegyvere a hatalom megtartásához az ellenzéke. Olyannyira, hogy én még azt is el tudom képzelni, hogy Orbánék azért nem nyúltak 2010 után a ballibes korrupciós ügyekhez, mert ez a csapat sokkal-sokkal hasznosabb nekik szabadlábon.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.01.23. 18:15:26

@midnight coder: Az elmúlt 12 évben szerintem nagyon is hozzányúltak az ellenzék vélt vagy valós (nem csak korrupciós) ügyeihez.

A Sukoró-perben a bíróság megalapozottnak találta a vádiratot: Gyurcsány két emberét, Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot elítélték. Az ügyészség meggyanúsította a volt miniszterelnököt is, de ellene a vád már a nyomozati szakaszban összeomlott, bíróság elé nem került.

Jogerősen elítélték Dávid Ibolyát és Herényi Károlyt a tiltott lehallgatási ügyben.

Cseh Katalin ügyében is megindult a vizsgálat. Az ártatlanság vélelme rá is vonatkozik, a magam részéről nem kívánok állást foglalni ebben.

Fekete-Győr András nyilvánvaló cselekedete ellen sem volt rest vizsgálatot indítani az ügyészség. Nem tudom, hol tart az ügy, született-e már ítélet ebben.

Karácsony Gergely stiklijeit is folyamatosan hozza nyilvánosságra az ellenérdekelt média. Egyik sem korrupciós bűncselekmény - megfelelő nyelvvizsga nélkül egyetemi állásban lenni legföljebb az egyetem szabályzata elleni vétség. Tilosban, mozgáskorlátozottaknak fönntartott helyen parkolni a KRESZ elleni szabálysértés. Az is a sofőrt terheli, bár azért jobb esetben a félkegyelmű Karácsony odaszólhatott volna neki, hogy ezt azért mégsem kellene, találjunk valami megfelelő helyett, de nem, leszarta. Rosszabb esetben ő utasította sofőrét a vétségekre. Városházát eladni, megfelelőbb helyre költözni sem bűncselekmény, ha az adásvétel a szabályoknak megfelelően történik. Karácsony bűne, hogy hazudott. Amikor kiderült a szándék, letagadta. Utána embere, a nem kevésbé félkegyelmű Kerpel-Fronius Gábor mártotta be főnökét, amikor elismerte egy tévéinterjúban, hogy Karácsony áll az egész mögött. Egyedül a szóban forgó járulékos rendszer ütközik törvénybe, már ha valóban működik ott ilyen.

Bangóné hazugságáról valószínűleg már tudtak kormányközeli körökben. Mesterien, a választási kampányra időzítették, és egy Karácsony és egy Márki-Zay-hír között felrobbantották. Újabb gyomros az ellenzéknek, de megérdemlik.

Mi, szavazók nem érdemeljük mindezt.

Azt is rögzítsük: mi ketten nem vagyunk egy platformon. Te magad - már ha tényleg elhajtanád őt a fenébe - máshogy képzeled el az Orbán utáni világot. Én nem a 2010 előtti állapotokat, de a 2010 előtti köztársasági alkotmányos rendszert kívánom vissza, amit a Fidesz tönkretett és egyszemélyes autokráciát emelt a helyén. Belátható időn belül nem lesz, aki változtatna ezen.
süti beállítások módosítása