Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Magyarország nem szeretlek!

2022. január 06. 08:43 - Szürkenyúl

Sőt! Ha belegondolok, már nem is létezel! Ha léteznél, akkor nem kéne a magát kormányodnak nevező rablóbandának külföldön elkölteni adófizetőid pénzét.mo.png


Aranyos drága nyulacskáim! Benneteket nagyon szeretlek! Magyarországot nem szeretem, mert ez az ország már nem a miénk. Ellopták, tönkretették! Lássuk, mi is a bajom ezzel az országnak nevezett intézménnyel.
Magyarország!
Hazaáruló kormányod külhoni iskolákat, templomokat épít, külföldi futballklubokat tart el, más országokat támogat. Ha nem, akkor meg betelepült külföldi gyárosoknak ad milliárdokat. Az sem jobb semmivel sem, hogy nap, mint nap haverjainak, pereputtyának osztogat vissza nem térítendő milliárdokat.
Ukránoknak, kik sosem dolgoztak neked, fizetsz kimagasló nyugdíjakat, közben saját nyugdíjasaid egy része nyomorog.
Bűnözők járnak szabadon, még az országházadnak csúfolt bűnbarlangban is köztörvényes bűnözők dönthetnek állampolgáraid sorsáról.
Legszebb nemzeti ünnepeden, külföldi hordák és elvetemült hazai gazemberek masíroznak, és egy diktátort éltetnek.
Drága földjeidre külföldi, környezetszennyező technológiák települnek.
Ha ez nem lenne elég, azt is tűröd, hogy több mint 170 cég lehessen jogosult külföldről hulladékot behozni többre érdemes földjeidre. Hamarosan elönt a szemét, de még minisztériumod sincs, amelyik tehetne ellene.
Állampolgáraidnak nem tudsz, vagy nem is akarsz olyan munkát adni, amelyből normálisan meg tudnak élni, fel tudják nevelni, taníttatni tudják gyerekeidet, lakhatásukat biztosítani tudják, inkább ukrán, román, és egyéb nemzet béli munkásoknak építesz konténereket.
Lakóid, kiket drága pénzen kitaníttattál, elhagynak, mert nem akarnak nyomorogni, mert nem akarnak rettegni, mert nem akarnak kiszolgáltatottak lenni, mert nem akarnak agymosottak lenni, és mert nem akarják, hogy gyerekeik, unokáik ilyen mérgezett légkörben nőjenek fel! Ha külföldre mennek, letagadják, hogy magyarok, mert szégyellnek.
Földjeiden külföldi focistáknak építesz stadionokat, s a kimagaslóan fizetett falábúaknak még adókedvezményt is kijártál. E közben, biztos, ami biztos, még a kultúrádat is sikerült kisemmizned, gazemberek kezébe adnod. Az különösen fáj, hogy ezek a gazemberek néha mégcsak nem is magyarok!
Kórházaidba nem gyógyulni, hanem meghalni járnak lakóid! 
Kurva drágán vettél nekünk használhatatlan lélegeztetőgépeket, és vakcinákat, teszteket, amiket aztán elajándékoztál külföldieknek.
Kilóra megvettek Magyarország! Nincs már lassan semmid, magán, vagy alapítványi tulajdonban vannak nemzeti kincseid. Lakóid is itt hagynak! Ne csodálkozz! Mit tudsz adni nekik? Rabszolgamunkát? Megaláztatást?
Tanáraidat, oktatóidat is kisemmizted, elüldözted a pályáról! Kik fogják így gyerekeidet oktatni, mi lesz belőlük? Betanított munkás, közmunkás? Na, hiszen! Ez aztán perspektíva!
Többszáz évre el vagy adósodva, mert maffiózó kormányod kínai hitelből épít fölösleges vasutat a kínaiaknak, mert orosz hitelből épít soha meg nem térülő atomerőművet!
Egyházaid is cserbenhagytak, téged is és néped is! Lepaktáltak a bűnözőkkel, magára hagyták lakosságodat. Gerinctelenül elfogadták az adófizetők milliárdjait, s közben csak a Fideszt szolgálják!
Sokszáz milliárd eurót elsikkasztottál kormányod által az Uniótól is!
Közönséges tolvaj vagy! Európa szégyene vagy Magyarország!
Hazaáruló kormányodnak nincs komoly ellenzéke, amelyik gátat szabhatna a bűnözők hatalmának, véget vethetne kifosztásodnak!
Ilyen ország vagy te Magyarország! Szégyen! Miért is szeretnélek? Szégyellenem kell magyarságom!
Aranyos drága nyulacskáim! Már 2022-őt írunk, mint olvashattátok, helyzetünk egyre aggasztóbb. Tudomásul kell vennünk, csak magunkra számíthatunk, senki másra, még hazánkra sem!
Neki van szüksége a mi segítségünkre!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr1416804832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2022.01.06. 17:38:03

Én sem.
És rossz előjelekkel vagyunk tele:
Jövő hónaptól lép életbe a bolti padlássöprés. / rákosinál volt ilyen
Márciusban megint vonulgat a békamenet. Nekik lehet járvány idején is.
Türk tanács, kipcsak testvéreinkhez, Kazahsztánba behívták az oroszokat. (félő, hogy ez a rákosi-horthy-ceausescu reinkarnáció ide is behívja, ha bukik jövőre)
----------
Mai hír:
Semjén Zsolt tartotta a szenteltvizet Orbán Viktor irodájának felszentelésekor
telex.hu/zacc/2022/01/06/vizkereszt-ajtoszenteles-orban-viktor-miniszterelnokseg
Azt nem olvastam sehol, hogy megégette-e a kezét tömjén elvtárs, vagy ördögűzést is tartottak-e.

alöksz róz 2022.01.06. 19:21:31

"Magyarország nem szeretlek!" - ezzel nem mondtál újat.

midnightcoder2 2022.01.07. 09:40:05

Nem lett ez egy picit demagóg?

Lehetnék én is 2022.01.07. 15:50:17

Eléggé liberrált és nagyon visszataszító amiket írsz, és ahogyan.
Az meg, hogy közben még ki is dobod a neked nem tetszőket, külön visszatetsző

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2022.01.07. 16:12:22

@Lehetnék én is: Jellemző rád is, hogy a tények nem érdekelnek. Orbán és seggnyalói hazugságaihoz mit szoktál írni? :D Nem kell válaszolnod, mert nem érdekel!

Lehetnék én is 2022.01.07. 19:07:55

@Szürkenyúl: megengeded, hogy eltérő véleményem legyen? Köszönöm.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.01.07. 22:31:55

A birkák meg ennek tapsikolnak mer' de legalább vinnyognak a ballibek és ez olyan jó.
Mert eddig terjed a tudatuk.
süti beállítások módosítása