Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Államilag támogatott

2021. november 09. 07:50 - Szürkenyúl

Aranyos drága nyulacskáim! Azt olvastam, hogy az államilag támogatott kisboltokat piros-fehér-zöld táblákkal kell kitömni a dicsőséges Magyar Falu Program keretében. Helyeslem, de csak abban az esetben, ha itt nem állnak meg! Remélem a jövőben a NER lovagoknak, lovagináknak is jól látható helyen ki kell függeszteniük magukra legalább két tucat matricát.matrica.png

Már látom is magam előtt, ahogy Pénztáros Lőrinc tökig piros-fehér-zöldben tart sajtótájékoztatót. Neki, és a hozzá hasonlóknak még az alsógatyájuk is csak nemzetiszínű lehetne, sőt, a sokszáz milliárd állami támogatásért még szarniuk is csak piros-fehér-zöldet szabadna! A Magyar Gazdaság Leigázása Program keretében.
Lehetnének piros-fehér-zöld – a Trottyos és Bandája Program jóvoltából - és fekete önkormányzatok.
A celebeket is meg lehetne különböztetni, lehetnének nemzeti celebek, meg nemzetietlenek, akik nem nyaltak be a rendszernek. A nemzetieknek feladatuk lenne dicshimnuszokat költeni a királyról. Drágáim, ez ismerősen hangzik, ugye? Volt már ilyenben részünk.
Nem különbek tőlük a Fideszes bátor emberek sem! Őket is nyugodtan tele lehetne matricázni, az összes Fideszes civillel, Bayer féle állami támogatottakkal együtt.
Az „elvtársak” visszaszivárogtak és pruttyognak! Nem tudom, ezeknek hány életük van, azt viszont igen, hogy ganéj mindahány!
Tudjuk aranyoskáim, vannak nemzeti migránsok, és vannak büdös migránsok. A nemzetiek azok, akiket a trottyos hozott be pénzért, és azok, akiket dolgozni hozatott be, hogy elvegyék a magyarok munkáját. Ezeket is piros-fehér-zöldre kéne festeni a Nemzeti Migráns Programot népszerűsítendő.
Az állami támogatással ellopott nemzeti vagyontárgyakra, ingatlanokra is kitetetném a nemzeti színű matricákat! Már csak azért is, hogy lehessen tudni, mit kell majd visszaadni! A baj az, hogy kevés a matrica, nem lehet lépést tartani a tolvajtempóval!
Drágáim! Álljon meg a fáklyás menyét! A kórházakat milyen színűre kell festeni, azokra milyen matrica kell? (Rájuk férne egy kis cicomázás, mert nagyon le vannak pukkanva.) Én nem tudom, de ezen nem kell csodálkozni, én csak egy kis szürkenyúl vagyok! Az is lehet, hogy azokat majd a Pintér festi be, szőkére.
Az állami támogatás elmaradása miatt elhunytakkal, akiken nem segített még a tízparancsolat sem, mi a helyzet? Segíthettek volna rajtuk a matricázásra elherdált tízmilliók!
Azon is el kellene gondolkozni, mi legyen a kellő állami támogatás hiányában tengődő iskolákkal?
Mészáros és Tiborc szállodái mikor lesznek felmatricázva? Ők nem 1 millió forintot kaptak, mint a kisboltok!
Mennyivel szebb lett volna a Borkai-videó is, ha a jacht is, no meg Borkai is fel lett volna matricázva, tetőtől talpig,  tokáig bokáig.
Ha lúd, legyen kövér, és persze nemzeti színű! Helyükben piros-fehér-zöldre festetném még a babos-kendőt is! Ha már a kövérségnél tartunk, még a házmester bajuszát is!
Jön a választás, ezt onnan lehet tudni, hogy egyre több a matrica, a tacepao, minden nemzeti színű, még a szar is.

Drága nyulacskáim, én a magam részéről erre a kis időre már maradok szürke, igazi szürkenyúl, még véletlenül sem nemzeti, és nem is nemzeti színű!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr316749710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.11.09. 17:02:36

Ez olyasmi mint a Európai Falu azoknak a településeknek a határában ahol valaha valami EU-s támogatásból épült?

kunzoo 2021.11.11. 08:37:12

Miért kellett a cikkbe a migránsos vörös farok? Azért nagyon más ha valaki legálisan, munkavállalási papírokkal idejön dolgozni meghatározott időre, meg az ha valaki rádtör a határon, határozatlan időre segélyen élni.
Legszebb példája a nyaralni hazajáró, de segélyt az EU ban felvevő népség.
Érdekes, most már azok is rendőrrel veretik le a lengyel kerítésről az afgánokat akik korábban szörnyülködtek azon hogy nálunk a rendőr veri le a kerítésről az afgánokat.
Az írás többi része ok.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.11.11. 09:46:29

@kunzoo: Tulajdonképpen mindenben egyetértek azzal, amit leírtál. Ami miatt mégis bekerültek az az "állami támogatás". A trottyos és bandája támogatásával, gazdaságpolitikájának köszönhetően is hoztak ide vendégmunkásokat. Csak Tiszaújvárosba, a MOL-hoz kb. 2000-et. Jelenleg cirka 30000 alulfizetett vendégmunkás van szerte az országban, államilag megtámogatva, ahelyett, hogy megfizetnék a hazai munkaerőt.

kunzoo 2021.11.11. 11:05:13

@Szürkenyúl:
Jó kérdés, bizonyos munkakörökben akar-e elegendő ember itthon dolgozni. Függetlenül attól hogy mennyi a fizetés. Engem bizonyos munkakörökre semmivel nem tudnának rávenni. Jó példa erre Nagy-Britannia, az ottaniak egyszerűen nem hajlandóak a földeken dolgozni.
Egyébként a "ne vedd el a magyarok munkáját" plakát totális melléfogás volt, a németek példája azt mutatja hogy az illegális bevándorlók inkább a segélyre mentek, nem a melóra.

Szerintem muszlim bevándorlókkal nem lehet munkaerőgondokat megoldani. Amiatt nem, mert a nőket otthon tartják. Tehát hiába nyerne a gazdaság egy termelőt, (már amelyik egyáltalán akar dolgozni) ahhoz jár egy eltartott is, a felesége. Sok gyereket vállalnak, a gyerekek fele lány. Ők ugyanúgy nagyrészt eltartottak lesznek.

Billy Hill 2021.11.11. 16:53:24

@kunzoo: "Tehát hiába nyerne a gazdaság egy termelőt, (már amelyik egyáltalán akar dolgozni) ahhoz jár egy eltartott is, a felesége."

Igen, de ez csak addig probléma, amíg MZP el nem magyarázza nekik, hogy 1-2 generáción belül asszimilálódjanak szépen! Mert ezt majd meg is teszik, és akkor a sok muszlimából dolgozó nő, sőt feminista, genertudós és pro-choice aktivista lesz ám! ;-)

kunzoo 2021.11.11. 18:15:32

@Billy Hill:
A nők még meg is tennék, de majd a derék igazhitűek engedelmesre verik őket.
süti beállítások módosítása