Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Szürkenyúl őszinte

2021. szeptember 02. 09:20 - Szürkenyúl

Szürkenyúl hazug hírei a kormány után szabadon.
Drága nyulacskáim, Megígérem nektek, hogy a mai hírekben, és mostantól végig, hazudni fogok! Elvégre, ha a kormánytagoknak lehet, akkor egy kis szürkenyúlnak miért ne lehetne?1_perc.jpg


Arany drága nyulacskáim, az a nagy büdös hazugság, hogy Magyarország kormánya sosem mond igazat. Ráadásul egyetlen szavuk sem kerül nekünk semmibe! Higgyétek el nekem, a Magyar Televízió nem a mi pénzünkből hazudozik nap, mint nap a pofánkba.
Azt azért elöljáróban elismerem, egy kicsit könnyebb helyzetben vagyok, mint a kormány, és a kormány média, mert én az idő rövidsége miatt nem tudom magam megcáfolni, de azért igyekszem, hátha. Nekik gyakran sikerül ez egy percen belül is.
E rövid bevezető után helyezzétek magatokat kényelembe, mint amikor a TV-ben az egyperces rémhíreket hallgatjátok. Kezdődik a műsor:

  • Az EMMI lovagkereszteket osztogat. Azok kaphatnak, akik teljesítményükkel, fedhetetlen múltjukkal rászolgálnak. Legújabb hírek szerint büntetett előéletűek nem kaphatnak.
  • Szijjártó Péter Külgazdasági és Külügyminiszter, miközben elintézte, hogy magyar állampolgárok minden vakcinával, mindenhova beutazhatnak, újabb hatalmas üzletet kötött. Többszázezer olcsón beszerzett koronavírus elleni vakcinát ajándékozott jó áron több országnak is.
  • Varga Mihály és Matolcsy György tegnap délben egy tálból cseresznyézett. Kölcsönösen biztosították egymást barátságukról, majd csókot váltottak. A hírügynökségek beszámolói szerint Varga Mihály, a forint gyengélkedésére való tekintettel, olcsóbban váltott.
  • Rogán Antal propagandáért és saját gazdagodásáért felelős miniszter, és feltaláló, reggel fél 9-kor feltalálta saját magát. Gyors léptekkel elszaladt az újságírók elől.
  • Kövér László, az országgyűlés elnöke hazavitte munkáját. A feleségét kitiltotta a szolgálati palotájából, valamint 1 millió forint pénzbüntetésben részesítette. Halmazati büntetésként a szót is megvonta tőle.
  • A miniszterelnök úr a múlt héten évi rendes szabadságát töltötte. A horvátországi nyaralásra nem a honvédségi luxusrepülőt vette igénybe, hanem gyalog vágott neki az útnak. A golyóálló mellény kicsit hátráltatta, de jó keresztény módjára viselte azt, és a viszontagságokat.
  • Pintér Sándor bejelentette, hogy az országban nem csak a bűnözést szüntette meg, hanem az egészségügyet is. Helyesbítek! Az egészségügyet is kiszőkítette. Elnézést kedves nézőink, az igazság az, hogy átszervezte, kiszervezte, vagy beszervezte, vagy mind a három.
  • Müller Cecília megbotlott a negyedik hullám küszöbén. 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A vírus érkezését felépüléséig elnapolták.
  • Áder János köztársasági elnök elvesztette aláíró töltőtollát. Háziorvosa munkaképtelennek nyilvánította és táppénzre vette.
  • Dézsi Csaba, Győr polgármestere, az adriai jachton tanúsított hősies helytállásáért kitüntette Borkai Zsoltot. Az ünnepségen az örömanya nem, de az örömlányok részt vettek.
  • A NER-lovagok tisztességes versenyben megkeresett milliárdjai nem kerülnek a Fidesz kasszájába, és nem abból finanszírozzák aljas kampányukat, nem abból járatják le az ellenzék képviselőit.
  • Semjén Zsolt múlt héten az országgyűlésben csurgó nyállal nem mosolygott a miniszterelnökre. Ennek okát kormányon belül vizsgálják.
  • Kásler Miklóst kitüntették! Műkörmöt kapott.
  • Egy nevelőanya lovat akar örökbe fogadni, mert hallotta, hogy az országban a lovak wellnesselhetnek, és stadiont is kaphatnak.
  • Szenzáció! Kis Istók, magyar állampolgár talált egy strandot a Balatonon, amelyik nem Mészáros, vagy Tiborcz tulajdon. Sajnos a felfedezését nem sikerült titokban tartania, így a hír már nem igaz.
  • És végül, Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban igazat mondott. A hírre az egész világ felkapta a fejét. A grazi elmeorvos pácienseinek létszáma azóta folyamatosan csökken.

Kedves nyulacskáim, ennyi fért a mai 1 percbe, további szép estét, jó szórakozást kívánok!

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8216676904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.09.02. 10:02:07

Annyi itt a hazugság, régen is, most is, hogy lehet, ezért lett az autón az országjelzés a H betű, mert hazugságban élünk.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.09.02. 10:32:34

@evilwolf: Igaz! :) Az a baj, hogy jól tűrjük! :(

midnight coder 2021.09.02. 12:40:34

Tegyük hozzá még, hogy és az ellenzék sem hazudik soha, és a kampányban nem költ sem lopott, sem ellenséges külföldi NGO-k által ide csorgatott pénzt.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.09.02. 12:54:25

@midnight coder: Tehát semmit nem cáfoltál meg. Köszönöm! :D

a nagy hohohorgász 2021.09.02. 15:01:15

@Szürkenyúl: tehát te sem cafoltad hogy az ellenzék is lop csal hazudik. Köszönöm:)

a nagy hohohorgász 2021.09.02. 15:07:07

@evilwolf: szerintem meg azért mert éhesek vagyunk, mert a mindenkori jobboldal még a kenyeret is ellopja tőlünk. Mutass a történelemben egy olyan baloldali vezetésű magyar időszakot amikor nem kellett szégyenkezni!!!! Nem tudsz.

evilwolf 2021.09.02. 16:53:05

@a nagy hohohorgász: Jó lenne megérteni végre, hogy ha valaki kritizálja, szidja a fideszt, attól még nem Gyurcsánypárti.
Másképp is: ha valaki ha valaki kritizálja, szidja az egyik oldalt, attól még nem evidens, hogy a másik oldal szavazója, kedvelője, támogatója, stb.
Ezzel a nick-kel írok hosszú évek óta itt is, máshol is, amíg be nem zárták az adott oldalakat.
Voltál ezzel a nick-eddel a HD-n is, olvashattad, akkor a fletóékat osztottam.
Az én politikai irányvonalam egy igazi szociáldemokrata párt, ami ebben az országban sohasem lesz.
Indulni látszódott egy, de itt nem volt rá igény, és ahol tudtak, keresztbe is tettek nekik.
És ez az ábra azon pártokkal, amelyek demokrata, vagy szocialista jelzővel illetik magukat. Itt nincs egyetlen demokrata, vagy szocialista típusú politikus, párt. Nincs a génjeikben ilyen.

a nagy hohohorgász 2021.09.02. 20:24:14

@evilwolf: aki meg szidja az osszefosast az nem jelenti azt hogy Orbán hívő???? És melyik volt az a kezdeményezés ami el lett nyomva szerinted?

BiG74 Bodri 2021.09.03. 05:11:50

Különös élőlény ez az orbánista fidesznyik.
Felsorolnak egy rakat elgondolkodtató (és humoros) tényt, de azon el se gondolkodik, hanem egyből az ellenzéket kezdi szapulni. Ezek tényleg bármi szart megesznek ami orbántól van.

midnight coder 2021.09.03. 10:58:18

@BiG74 Bodri: Ahogy az ellenzék hívei ugyanezt teszik a másik oldalról érkezõ fekáliával.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.09.04. 08:13:46

@midnight coder:
@a nagy hohohorgász:
Öööö namost akkor kétharmad van vagy deazellenzék....?!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.09.04. 08:15:57

@a nagy hohohorgász: Kádár apánk alatt viktor is egész jól elvolt.
Csak az zavarta hogy nem volt a húsosfazék közelében.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.09.04. 08:21:00

@midnight coder:
@a nagy hohohorgász:
@evilwolf:
Amikor el kezdtük vikiéket szidni egyből pallipsik lettünk.
Amikor fecóékat szidtuk akkor még nem volt ott a sok fideszbirka akkor még mi voltunk a náczik.
süti beállítások módosítása