Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Recept

2021. július 14. 13:23 - Szürkenyúl

Aranyoskáim, az az igazság, hogy nem vagyok egy konyhatündér, de most mégis arra vetemedek, hogy egy recepttel örvendeztetlek meg benneteket. Ácsi! Ne ragadjatok most rögtön fakanalat! Ez a recept csak a Fidesznél működik! Nagy előnye viszont, hogy jobb esetben mosogatni sem kell, Polt mindenkit kimosdat. Jön Polt, nincs folt, ilyen egyszerű!fidesz_narancs.jpg


Alapanyagokkal sem kell sokat bíbelődni, minden enyves kéznél van.
Nos, olvassátok, milyen egyszerű hozott, bocsánat, sikkasztott anyagból jót sütni!

Ha van egy kis sütnivalód, végy el a közösből néhány millió forintot, vagy akár többet, függően attól, mekkora a család.
Végy családtagjainak házat, lakást, palotát, ki hogy szereti, majd ha minden belevaló meg van, várd meg a bírósági ítéletet.
Pihenj néhány évet a jogerős bírósági ítélet után, ne vonult börtönbe, de mindenképpen várd meg, míg Magyarország legjobban aláírni tudó köztársasági elnöke felment. Ezután már nincs más dolgod, - csak a közösség előtt! - mint szégyellni magad. Ha mindent jól csináltál, jól elszégyellted magad, akkor már semmi más teendőd nincs, csak azok szemébe nevetni, akik megválasztottak.
Na, jó, most már elárulom, ezt a receptet nem én találtam ki, csak lejegyeztem.
A lágygerincű, ál környezetvédő tegnap kegyelmet adott egy volt Fideszes polgármesternek, aki sikkasztott a közösből, majd kijelentette, hogy elég büntetés neki a szégyen. Megáll az eszem! Nem vagyok jogász, de azt azért tudom, hogy a PTK-ban ilyen büntetési tétel, hogy "elég neki a szégyen" nincs. Vagy mégis?
Most majd büntetésként szégyellheti magát Simonka, Boldog, és a többiek is?
Az a legnagyobb baj, hogy túl sok a szakács a Fideszben, és mi pedig mindent megeszünk!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr6716627404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.07.14. 13:59:12

Kis hazánkban aki szégyenlős, az nem áll politikusnak.
süti beállítások módosítása