Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Használt, nem használt

2021. július 13. 08:15 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim, jó híreim vannak. Hála, vagy nem, Káder János köztársasági elnöknek, Magyarország csatlakozott a second hand nemzetközi egyezményhez. Beindulhat az állami és nemzeti használtruhakereskedelem. hasznalt.jpg


Ez biztosítja az ország számára, hogy ezután ne csak használt autókhoz, vonatokhoz, buszokhoz, villamosokhoz, metrókocsikhoz, hanem használt, mások által levetett, kidobott ruhákhoz, gatyákhoz, kitaposott cipőkhöz, használati tárgyakhoz, sőt, használt gondolatokhoz, elvekhez is jutányosan hozzájussunk. Az évtized végére elérhetjük, hogy minden üzletben csak használt holmik lesznek kaphatók. Beindul a nemzeti használt termékek gyártása is.
Szó lehet a nyugat által elhasznált levegő átvételéről is, de a begyűjtésük még nem megoldott. További akadálya az átvételnek, hogy a nyugati levegő nem elég mérgezett számunkra.
Különben teljesen logikus, amit ez a jó Káder javasolt, hiszen az ország is használt, amiben élünk. A NER használja, mit használja, bitorolja! A javát már a nevére is íratta. Már a pénzünk is használt, igaz, nem nekünk. Befizetett adóforintjaink egy részét is magáncélra használja.
Elég csak körülnézni az országban, minden lehasznált, mint egy putri!
Mi, állampolgárok is használtak vagyunk, elhasználtak, de főleg kihasználtak! A mi munkánkat nem kell megfizetni, elég a megalázó nyugdíj is. Nem kell emberhez méltó egészségügyi ellátást biztosítani. Gyerekeinknek, unokáinknak nem kell 21. századi oktatás. Meggyalázott tanárok tanítanak, kihasznált, elhasznált orvosok gyógyítanak másodrendű és kihasznált állampolgárokat.
Kormányunk, képviselőink bezzeg nem használtak! Sosem! Most sem használnak senkinek és semminek, magukon kívül.
Hogy ez kinek használ, azt még nem tudom.
Hamarosan kiteljesedhet a használt cikkek kereskedelme. Már látom is a hirdetéseket:

Alig használt, aláírni tudó köztársasági elnök eladó.
Kissé trottyos, nekünk nem használt, miniszterelnök ingyen elvihető.
Kihasznált, elhasznált ország áron alul eladó, vagy kiadó.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr10016625650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fikalnyik Eugén 2021.07.13. 10:24:37

Janit elengedheted, márciustól Laci lesz a Sándor palota ura.
süti beállítások módosítása