Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Cinkosok

2021. június 30. 08:13 - Szürkenyúl

Aranyos drága nyulacskáim! Szóltam már korábban sok mindenkihez, legtöbbször hozzátok, de a Fidesz szavazóihoz, az ál köztársasági elnökhöz, egyházfőkhöz, a trottyoshoz is. Most azokhoz a kormánypárti politikusokhoz szólok, már ha vannak ilyenek, akik nem haszonélvezői a hatalomnak, nem lekenyerezettjei a trottyosnak.
Akik tagjai a NER-nek nevezett bűnbandának, azokhoz fölösleges lenne szólnom, nem is az én feladatom. Hozzájuk majd a bírók, ügyészek fognak szólni a tárgyalóteremben!babits-v2.jpg


Nem értem, drága nyulacskáim! Hogy lehet az, hogy olyan Fideszes, és majdnem keresztény, majdnem demokrata megválasztott képviselők, akik látják, hogy párttársaik mit tettek, tesznek az országgal, miért nem léptek már ki pártjukból, vagy miért nem léptek fel az elkövetett bűncselekmények ellen? Tudtommal ezt nevezik bűnrészességnek.

Így, vagy úgy, de mégiscsak megválasztott kormánypárti képviselők!

Hivatkozhattok sok mindenre, csak azt ne mondjátok, hogy nem látjátok, mi történik a pártotokban, a gazdaságban, a sokmilliárdos tenderek elbírásánál, mi történik az Orbán család háza táján! Nem tudjátok, hogy a több, mint egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatás, amit Mészáros Stróman kapott montenegrói szállodájának fejlesztésére, az az Orbán családot gyarapítja? Nem mellesleg az egri szállodájára is kapott 2,8 milliárdot, a ti adótokból is!
Azt sem látjátok, milyen az ország megítélése? Nincs tudomásotok a sok milliárdos elsikkasztott EU-s támogatásokról sem? Elhiszitek, hogy egy belvárosi ügyvéd lassan egy megyét vásárol fel saját magának, és nem Arogánnak?
Azt ne mondjátok, hogy a ti puritánnak beállított vezetőtök hatvanpusztai uradalma is rendben van, nem beszélve pereputtya gyors és mérhetetlen meggazdagodásáról!
Kit szolgáltok ti? Nem emeltétek fel hangotokat a kétes orosz és kínai hitelekkel kapcsolatban sem! A ti unokáitok is fizetni fogja ezek kamatait!
Elnézitek, hogyan bünteti királyotok a fél országot, az ellenzéki városokat, falvakat, hogyan fosztja meg őket bevételeiktől.
Nem látjátok azt sem, mi folyik az országgyűlésnek nevezett cirkuszban? Hogy bűnözők szavaznak az ország sorsáról? Az sem okoz lelki tusát nektek, hogy bizonyított választási csalásokkal vagytok hatalmon? Az sem, hogy csak bábok vagytok, királyotok ostoba kiszolgálói? Csak azért van rátok szükség, hogy a telhetetlen, hatalommániás gazember és bandája tovább rabolhassa az országot, hogy közreműködésetekkel rátegye enyves kezét a nemzeti vagyonra!
Szégyen, gyalázat, de még a járványon is nyerészkedtek párttársaitok. A lélegeztetőgépek beszerzésével is milliárdokat csaltak el, de ti még ezt is hagytátok!
Nem szégyellitek magatokat? Az EU-nak kell megállítani a trottyos vezéreteket, mert már egész Európában vállalhatatlan? Nem sül le a bőr a képetekről, hogy még most is asszisztáltok az ország kirablásában?
Meddig akarjátok még bűnös hallgatásotokkal, támogatásotokkal védeni, hatalmon tartani az ország kifosztóit? Felelősségetek legalább akkora, mint azoké, akiket évek óta hagytok bűnözni! Cserben hagytátok választóitokat! Nem arra kaptatok megbízást, hogy Orbánt szolgáljátok, hogy asszisztáljatok az ország átverésében, tönkretételében! Szolgálnotok kéne, választóitokat, az országot, vagy ahogy ti szeretitek hangoztatni, a nemzetet. Nem üres szólamokkal, hazug nemzeti konzultációkkal, nem saját érdekeitek kiszolgálásával, nem bűnös hallgatással, nem a nemzet meggyalázóival való cinkossággal!
Hát, tudjátok, én már helyettetek is szégyellem magam!
Nem szeretnék senkit egy szintre helyezni az MTV által lebutított, a kormány nyilvánvalóan hibás, bűnös döntései elleni tüntetéseken óbégatókkal, a birkamenetek felhergelt tagjaival, Orbán kezét csókolgatókkal, hiszen ők csak megvezetettek, megfélemlítettek, lefizetettek.
A legnagyobb felelősök ti vagytok! Nektek lett volna lehetőségetek szólni, sőt kötelességetek lett volna feljelentéseket tenni a sok törvénytelenség láttán! Hallgatásotokkal egy beteg, végletekig romlott, korrupt gazembert tartotok hatalmon.
Meddig még? Holnap már késő lesz felállni!
Előbb, vagy utóbb mindenkinek tükörbe kell nézni! Az élet már csak ilyen, és a tükör nem csak a szépet, a jót mutatja meg. A tükör nem párttag! Nagyon fogjátok szégyellni magatokat, ha majd belenéztek! Egy semmirekellő ócska cinkost láttok majd!
Hát, így állunk! Itt lenne már az ideje tenni valamit azokért is, akik megválasztottak benneteket, de leginkább az országért, képviselői eskütök szellemében!
Sohasem késő! Hajrá! Van mit jóvátenni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr9516608408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.07.01. 07:27:58

Errõl az a Hofi poén jut az eszembe: "Amikor Jézus szenvedett a keresztfán, a sebeire döglegyek szálltak rá, és folyamatosan csak jöttek és jöttek. Egy katona megszánta Jézust, és a lándzsájával el akarta hessegetni a legyeket. Jézus ránézett, és csak ennyit mondott: - Hagyd Fiam, csak éhesebbek jönnek."

evilwolf 2021.07.01. 10:59:57

Ők nem szólnak, mi meg nem tetszünk forradalmat csinálni, így marad minden a régiben.
süti beállítások módosítása