Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Felszólítás

2021. május 31. 07:49 - Szürkenyúl

Drága nyulacskáim! Úgy alakult, hogy megint nem kifejezetten hozzátok szólok, de azért nektek is írok! Remélem sokan egyetértetek majd az alább leírtakkal.
A mai soraim tulajdonképpen egy felszólítást tartalmaznak megválasztott képviselőink felé. Már korábban is leírtam párszor, hogy az országgyűlés illegitim, de eljött az ideje, hogy ezt egyértelműen ki is nyilvánítsuk. Ezért szólok most - nem csak! - az országgyűlési képviselőinkhez.ulesterem.jpeg

Felszólítás!


Igen tisztelt ellenzéki képviselő urak és hölgyek! Szíves engedelmükkel egy aprócska kérdésem van. Igaz, én csak egy kis szürkenyúl vagyok, még csak nem is nemzeti, de mivel én is választó vagyok, ráadásul Önökre szavaztam, úgy gondolom jogom van kérdezni.
Mit értek el megválasztásuk óta az országgyűlésben? Nem kell vesződni a válasszal, megmondom én! Semmit! Mert eleve nem is volt rá lehetőségük!
Addig, amíg csak az illegitim parlamentben vitatkozgatnak, arcoskodnak, semmi sem fog változni! Elérni semmit nem értek el a választások óta, sőt, beleszólásuk sincs semmibe. Ha mégis keményen beleszólnak egy vitába, akkor meg az elmeháborodott bajusz kioszt néhány milliós büntetést. Az egész annyit ér, mint döglött hintalónak a kockacukor!
Az egész ott lett elszúrva, hogy a nyilvánvaló választási csalások után beültek a padokba, legitimálva ezzel a választásokat, és egyben a parlamenti demokráciát is.
A Fidesz vezette, jogtalanul működő országgyűlés és a bátor embereknek hazudott gyülekezet közben, az országban elérhető béremelésekhez, a nyugdíjak emeléséhez viszonyítva, brutálisan megemelte a képviselői fizetéseket. Jó döntés volt, mert ez is maradásra bírta önöket. Játszák kisded játékaikat, minden eredmény nélkül! Az országot az önök közreműködésével már teljesen kirabolta, eladósította Orbán és bűnszervezete. Mi értelme van így ellenzékről beszélni? Semmi!
Az oroszok, kínaiak gyarmata lettünk, a nemzeti vagyon ellopva, alapítványokban, tavainkhoz már lassan pénzért sem mehetünk oda, az uniós pénzek lenyúlása már nemzeti sport. (Sajnos az EU sem tudja, vagy nem akarja megállítani a bűnbandát.) Átírták az alkotmányt, a választási törvényt saját magukra, ezeken felül is számtalan olyan törvényt hoztak, melyek megkönnyítik a nemzeti vagyon kisajátítását, az EU-s pénzek elsikkasztását.
Ennyiből is világosan látszik, hogy a parlamenti ellenzéki munkájukra nem számíthatunk! Már régen ott kellett volna hagyni az egyébként is választási csalásokkal megalakult országgyűlést! Ennek a döntésnek lett volna értelme, viszhangja és ereje, de még talán nem késő! Ezennel felszólítom az általam is megválasztott ellenzéki képviselőket, Önöket, hogy haladéktalanul hagyják el az Országházat!
Én nem erre adtam felhatalmazást! Nem arra, hogy fogadják el a választási csalást, nem arra, hogy teljesen felesleges arcoskodással magukat fényezzék, hanem arra, hogy képviseljenek, képviseljék az ország érdekeit a kormánynak nevezett bűnbandával szemben. Ebből semmit nem valósítottak meg, be kell látni, nincs értelme tovább bent ülni! Ezzel csak az ország kirablóinak az érdekeit szolgálják! Olyan házban ülni, ahol még a büntetőeljárás alatt állók is szavazhatnak az ország sorsáról, bűn!
Ha tényleg szolgálni akarják választóikat, akkor tegyenek meg mindent azért, hogy az országot bitorló, hazaáruló kormányt el lehessen távolítani, felelősségre lehessen vonni! Ennek egy békés módja van, fel kell nyitni az emberek szemét! Tájékoztatni kell a választókat az ország valós helyzetéről, a kormány viselt dolgairól. Arról, hogy hova ment el az adófizetők pénze, miért magasak az árak, az adók, milyen az ország megítélése külföldön. Miért hagyják itt az országot, a hazájukat, sok százezren. Mennyi Magyarország adósságállománya, és miért. Mennyire lett eladósodva az ország az oroszok és a kínaiak felé! Hány milliárd vissza nem térítendő támogatást osztottak Orbánék maguknak, oligarcháiknak, rokonaiknak, miközben százezrek nyomorognak, vállalkozások mentek tönkre. Arról, hogy a kórházak adóssága kétszer kifizethető lett volna a vadászati világkiállításra elköltött tízmilliárdokból, és hol vannak még a dubaji világkiállításra eltékozolt milliárdok. Hogy a TAO-ból Orbán focistái zsírosodnak, hogy nekik jár adókedvezmény, másnak meg nem. Arról is tudni kell minden választónak, hogy ezzel párhuzamosan megszüntették a kultúr-TAO-t. Azt is el kellene mondani, hogy hány száz milliárdot osztott a kormány az egyházaknak, s hogy közben 21. századi orvosi ellátáshoz lassan csak pénzért lehet hozzájutni. Tudniuk kell a választóknak Farkas Flórián elsikkasztott milliárdjairól is. Arról is, hogy a Mátrai Erőművön hány milliárdot bukott az ország, miközben Orbán kedvenc oligarchája azon is gazdagodott. Hogy eddig már közel 30.000-en haltak bele a koronavírusba, létszámarányosan Európában ez a legtöbb haláleset. Hogy eközben Orbánék még ezen is nyerészkedtek, többszörös áron szerezték be a kínai vakcinákat, lélegeztetőgépeket, feleslegesen! Utóbbiak azóta is raktáron rohadnak, vagy elajándékozták egy részüket.
A választóknak jogában áll megtudni, hogy a jelenlegi kormány Magyarországot Európa második legkorruptabb országává tette.
Azt is el kell mondaniuk, ha már megakadályozni nem tudták, hogy a kormány mindent elkövet az ellenzéki települések kifosztása, elszegényítése érdekében. Hosszasan sorolhatnám még, de felesleges. Önök legalább olyan jól tudják, mint én, mekkora bajban van hazánk!
Mivel a NER lenyúlta a közmédiát, az összes rádióból, az újságok zöméből, szinte már mindenhonnan a hazug propaganda dübörög, nincs más megoldás, a megválasztott képviselőinknek, azaz önöknek, személyesen kell elmenni választóikhoz! Ez az egy esélyük van, hogy bizalomvesztés nélkül, és javadalmazásukat megszolgálva nézhessenek tükörbe, választóik szemébe!
Ha ezt sem teszik meg, akkor önök az Orbán kormányt, a haza elárulóit, kifosztóit támogatják, megfosztják választóikat attól, hogy kellő információ birtokában jó döntést tudjanak hozni, szavazataikkal pozitív irányban alakíthassanak sorsukon, az ország sorsán!
Nem az MTV-be, az ellenzéki szavazókhoz kell eljutni, hanem a városokba, községekbe, falvakba, és azokhoz, akik a Fidesz hazug propagandája miatt nem az ellenzéket, azaz az ország felemelkedését támogatják, hanem a kormányt, az ország kifosztóit. Meg kell ragadni minden eszközt, hogy az igazságról mindenki tudomást szerezzen, a kormány aljas tettei nem maradhatnak titokban!
Eljött az ideje annak, hogy az ország érdekeit az önös érdekek fölé helyezzék. Nincs más megoldás! Ezt már hamarabb is beláthatták volna! Már előrébb lennénk!
Álljanak a joggal elégedetlenkedők mellé, vagy akár elé! Minden eszközt fel kell használni a cél elérése érdekében! Legyenek vezérei a kormányváltást akaró tömegeknek!
Csak ezt tehetik, vagy csúnyán elbuknak, az országgal együtt!
Nincs több és más esély, ha a 2022-es választások után nem akarják azt hallani Orbántól, hogy győztünk!
Ehhez kívánok Önöknek, és magunknak is, sok sikert, kitartást!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr8616575942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.05.31. 14:12:41

Neked eddig nem tûnt fel, hogy az elmúlt 30 évben az ellenzéki pártok gyakorlatilag csak a fizetést vették fel az országgyûlésben, de érdemi beleszólásuk gyakorlatilag soha nem volt semmibe? A mindenkori kormánypárt mindig megszavazta amit akart, a mindenkori ellenzék pedig mindig elutasította azt, netán tiltakozott, minden eredmény nélkül. Egyetlen dologra emlékszem csak, amikor az ellenzék valaha valamit el tudott érni, az Sólyom László megválasztása volt. De az is csak azért, mert a szocik épp egymás torkának a szorításával voltak elfoglalva.

A közmédia pedig mindig is az aktuális kormány szócsöve volt, kivéve Antallék idejét. Illetve, a Kossuth rádió volt valamennyire független addig, amíg Fletóék szét nem rúgták az egészet.

Amúgy pedig, ha az ellenzék nyerne is 2022-ben, az a bolhacirkusz amit ellenzéknek hívunk, Fletó bácsival az élen max. úgy fél évig lesz kormányképes, és az alatt csinálnak annyi kárt, hogy te magad fogod majd visszaszavazni Orbánt az elõrehozott választásokon.

11 Favágó 2021.05.31. 14:51:08

Figyelj, nyuszi!
Te kire is szavaztál, akitől most meg akarod tudni, miért nem csinál semmit?
Arra azért te sem szavazhattál, hogy a Jobbik a DK-val egyött nem csinál semmit. Esetleg arra, hogy a Jobbik, vagy a DK vagy más egyéb szivárványosan demokrata nem csinál semmit, de az ellenzékre biztosan nem szavazhattál.
Az meg milyen, hogy illegitim parlament. Volt X hely, amit szétosztottak listán, meg Y, amit meg lehetett nyerni egyéniben. Ebből melyik illegitim?

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.05.31. 15:26:52

@11 Favágó: Ilyen marhaságokat írnak azok, akik semmit nem tudnak megcáfolni!

11 Favágó 2021.05.31. 16:09:12

@Szürkenyúl: te most cikizel, nyuszi?
Én nem cáfoltam, hanem kérdeztem. Kettőt.
1. kire szavaztál? mert az ellenzékre nem szavazhattál, csak pártra.
2. Miért illegitim szerinted a mostani parlament? Az hihető, hohy neked nem szimpatikus, de attól még legitim.

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2021.05.31. 16:26:08

@11 Favágó: Na, jó, akkor most elárulok Neked egy nagy titkot! :) '90-ben a fideszre (Bocs!), utána mindig másra, csak rájuk nem.
Azért illegitim, ahogy le is írtam, mert választási csalással jött létre, s erre bizonyítékok is vannak!

evilwolf 2021.06.01. 08:05:56

1., "Remélem sokan egyetértetek majd az alább leírtakkal."
Igen, nagyjából egyetértek.
2., .."amíg csak az illegitim parlamentben vitatkozgatnak, arcoskodnak, semmi sem fog változni!"
Nem tőlük fog változni, a nép tudná kiharcolni a változást, és annak kellene.
Vitatkozgatnak, látszatból ellenkeznek, beszólogatnak (főleg kampányban), de ez egy kör, jól elvannak.
3., "Az egész ott lett elszúrva, hogy ' elqrtuk
Antall mögm9ondta, "Nem tetszettek forradalmat csinálni"
És azóta sem. Ilyen böszmeséget nép még nem csinált. Úgy tettünk, mintha érdekelne minket a politika, az életünk. Átbámultuk az egész 30 évet, s közben nem csináltunk semmit. Elqrtuk, nem kicsit, nagyon.
4., „Ennyiből is világosan látszik, hogy a parlamenti ellenzéki munkájukra nem számíthatunk!”
Azt hiszitek, hogy van ellenzék? :DD
Nem tudjátok, nem olvassátok, nem halljátok az a kapcsolódási pontokat, hogy ez egy pereputty?
Azok vannak a parlamentben, akiket ők beengednek. Azok vannak a parlamentben, akiket ők a választók elé tesznek, hogy azt higgyék, van választásuk.
Nincs választásunk, mert elqrtuk.
Elhiszed, hogy a nemzetismittmárja fia ellenzéki pártban ténykedik? Amelyik pártnak egyik vezetője beszámol a pártjáról a nemzetismittmárjának? Ő meg azt mondja az ellenzéki párt vezetőjének, hogy a kisfiamat befutó helyre tegyétek? Ez lenne nektek az ellenzék és a választási lehetőség?
Erre mondja a GVH a kereskedőknek, hogy ilyet nem szabad, ez a vásárlók átverése, megvezetése.
Azt hiszed, hogy a Gyurcsány Orbán ellensége? :DD Szinte az egész életük össze van fonódva, s a mostani feladata Fletónak, hogy a kamu ellenzéket uralja, összefogja, felügyelje.
Amíg nem olvad le a vaj a zElmúlt 8 év fejéről (elévülési idő), addig ez a feladat. Az ellenzék ellehetetlenítése úgy, hogy azt ne vegye észre a Nép, az Istenadta Nép.
Úgy kell csinálni, mintha kormányoznának. Izé, na mintha ellenzék lennének, de nem csinálnak semmit, csal elqrják.
--------------
Nem húzom tovább, a lényeg, hogy elloptak az életünkből 30 évet. Legalábbis azoktól, akik anno tényleg rendszerváltást akartak.
Lopták az életünket és a pénzünket. És mi hagytuk.
süti beállítások módosítása