Senki nem bújhat el

Szürkenyúl nem viccel! A humor mindig ellenzéki!

Hírek 1 percben

2021. május 21. 17:04 - Szürkenyúl

Kedves nyulacskáim, Szürkenyúl bácsi most mesét mond nektek. Helyezkedjetek kényelembe nehogy leessetek az ágyról. Elég, ha az állatok leesik. Akár így is kezdhetném a közszolgálati kanális híreit felolvasni. Mivel tudom, hogy nem nézitek az M1 kanálist, jól teszitek, engem is megviselt, most én mondok nektek híreket drága nyulacskáim, szigorúan 1 percben, ahogy az agymosodában szokás. Először is, mielőtt elkezdeném, kérjetek engedélyt szüleitektől, hogy velem lehessetek, meghallgathassátok a ma esti híreimet. Akiknek már nem élnek a szülei, azok a gyerekeiktől szerezzék be az engedélyt!
A mosodában ez a szabály. A közszolgálati TV előtt ülő szavazókat védeni kell, az igazságtól. Gondolom ezért nem nézhetnek egyedül még mesét sem.mtva3.png

No, hát akkor ugorjunk neki! Kapaszkodjatok meg, megrázó élmény lesz!

Kedves nézőink! A csúnya Gyurcsány Ferenc beleköltözött Gyurcsány Ferencnébe - aki folyamatosan Dobrev Klárának adja ki magát -, de még Karácsony Gergelybe is.
Nagyon vigyázzanak! Ezek lehet, hogy testvérek is, semmit nem szabad tőlük elfogadni!

Karácsony Gergely, a moslékkoalíció miniszterelnökjelöltje akar lenni, pedig nem tud még kipcsakul sem, óvodában vörös csillag volt a jele, és nagyon magasan hordja az orrát, mert még a magasságával is a miniszterelnök urat sértegeti.

Gyurcsány Ferenc, az ellenzék vezéralakja, szomszédai elmondása szerint hetente jár patkolókovácshoz, és a kispárnáját már kikezdte a szarva. Igen, jól gondolják kedves nézőink, ő maga a patás ördög.

A jóságos és mindenhez is nagyon értő Szijjártó Péter miniszter úr ma is hipp-hopp mindent elintézett, még azt is, amit nem.

Megalakult a 3. operatív törzs. Ebben is világelsők vagyunk! Kedves nézőink! Ünnepeljük ezt háromszoros hurrával! Hurrá! Hurrá! Hurrá!

A hamarosan megalakuló negyedik operatív törzs feladata az űrkatonák élelmezése lesz. A már rendelkezésre álló űr-tokaszalonnatabletta mellé kenyértabletta, valamint krumplitabletta kifejlesztése a következő cél.

Még az idén megalakul az 5. operatív törzs is. Az még nem eldöntött, mivel foglalkozik majd.

Varga Mihály miniszter úr ma ünnepélyesen bejelentette, hogy 2030 február 12-én fél 2-kor megelőzzük Európát, és lehet, hogy a kanyarban saját magunkat is.

Kedves nézőink, újabb örömhírről számolhatok be. Miniszteri biztost kapott a nemzeti burgonyatermesztés is. Kutatócsoport kezdi meg munkáját, feladatuk olyan krumpli kifejlesztése, amelyik nemzeti, és akkor érik amikor szükség van rá. Örömmel jelenthetem be, hogy a választási krumpli hamarosan az önök kezében lehet. Hurrá, hurrá, és még egyszer hurrá!

Magyarország Európa legbiztonságosabb országa, kormánya, és Orbán Viktor személyesen is, megvéd mindenkit külső és belső ellenségtől is – jelentette be a hadügyi államtitkár úr. Önök mehetnek bárhová, akár az űrbe is, katonáink mindig maguk mellett fognak állni.

Orbán Viktor miniszterelnök úr ma is korán kelt! Első dolga az volt, hogy legyőzze az Európai Uniót. Elmondhatom önöknek, hogy fényes, világraszóló győzelmet aratott. Ezután, délelőtt 10 órakor, utcai harcban legyőzte a koronavírust, majd köszöntötte a nemzet hős űrkatonáit. Délután gumicsizmát húzott és megállította a Duna áradását. Este fél 9-kor újra növekedési pályára állította a magyar gazdaságot, majd fél kézzel megemelte a nyugdíjakat. Kedves vezetőnknek ezután még volt ideje, energiája megmenteni a világot a sorosista, gyurcsányista, karácsonyista, dobrevista és mindenista gonosz hordáktól is.

Ennyi fért az egy percbe, de ne menjenek sehova! Tartsanak ki hősiesen, hamarosan jövök újabb és ragyogó hírekkel. Viszont látásra!

Ennyi volt a hírek mára, de nehogy azt higgyétek, hogy vicceltem!
Ne menjetek sehova drága nyulacskáim, maradjatok ezután is Szürkenyúlnál!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurkenyul.blog.hu/api/trackback/id/tr4616568076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása